![]() |
![]() |
#11 | |
Гигант мысли
|
![]() ![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Фанат
|
![]()
Я ат имени бальшова КАЛичества металлистов сей стиль апкладывать нибуду.проста памалчу.или так тихоничка скажу бэ
![]() зы. Квин-эта рок. Глем(по имиджу) рок.
![]() |
#13 |
Фанат
Повідомлення: 587
|
![]()
о, стосовно рейдіохед - в мене є сольник тома йорка, який скоро має вийти.
взагалі, не люблю грубі класифікації в такі тонкій справі як музична стилістика, тим більше якщо мова йде про творчість, яка належить до нашого постмодерного часу. (а розмови про Справжніх Панків(тм), Тру Готів(тм) і всяке таке мене вже навіть не смішать)
![]() |
#14 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
Подобається/не подобається Нічого не маю проти розподілу творчості на стилі і напрямки, однак вважаю, що мистецтво настільки чіткої класифікації не потребує. Я особисто, розподілила би музику за впливом, який він має на людей. Ex: trance, psychodel і тому подібне. Або ж за часом, адже історико-соціальний фактор має величезний вплив на саму музику. Якщо це справжня музика, яку можно гордо назвати мистецтвом.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Фанат
Повідомлення: 587
|
![]() Цитата:
одна окремо взята музична композиція у різних людей викликає різну реакцію. грубо кажучи - хтось драйвує, а комусь хочеться спати.
![]() |
![]() |
#17 |
Фанат
|
![]()
ну про битлов грех просто чтото плохое говорить=).плэйсбо...зе киллерс...1 песенка.=)..в мьюз разочаровалась...не знаю, в последнее время этот стиль редко слушаю....инди больше нравится если говорить о такой музыке
ыыы....а марун ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 | |
Фанат
Повідомлення: 617
|
![]() Цитата:
Coldplay - rullez.....Да, довольно популярный стиль.... Некоторые группы, варьирующие между роком и попом... можно зачислить сюда.... Колдплеи - например, не особо и поп, но и не рок... так что.. Хотя на смарте - альтерн рок... я б не сказала...))) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Писатель
|
![]() Цитата:
Цитата:
даже есть пиратская версия посл альбома, который ещё не релизился, но я пока не успел его прослушать =)
![]() |
![]() |
|
|