![]() |
![]() |
#11 |
Ветеран
Адреса: В шопі, що збудована на імаші
Повідомлення: 2,032
|
![]()
Допоможіть.....
Буду дуже-дуже вдячний) 1) Знайти енергію плоского конденсатора з площею обкладинки 600см *квадратних* , зарядженого до напруги 300 В, якщо відстань між пластинами становить 2мм і заповнена слюдою. 2) Визначити різницю потенціалів між точками поля, пройшовши яку електрон набув швидкості 2000 км/с. 3) Скільки зайвих електронів містить порошинка масою 10г , яка утримується в рівновазі між пластинами плоского конденсатора з різницею потенціалів 76.5 В і відстанню між пластинами 15мм. 4) Під час ковзання по похилій площині тіло наелектризувалось. Як це вплине на час ковзання? Відповідь обгрунтуйте. А: Час зменшиться Б: Ніяк В: Час збільшиться
![]() |
#12 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
С=E*E0*S/d(епсілон, епсілон нулеве, ес на де:діелектрична проникність слюди, константа, площа обкладок, відстань між пластинами) W=C*U*U/2 підстав числа №2A=U*e A=m*V*V/2 U*e=m*V*V/2 => U=m*V*V/2*e де m-маса електрона, таблична величина, V-швидкість, e-заряд електрона 1.6*10^-19 №3 E(напруженість поля конденсатора)=U*d=76.5*0.015=... m*g=E*q q=m*g/E n=q/e =>n=m*g/U*d*e підстав числа №4 Я невпевнений, але: час не зміниться, якшо тіло наелектризувалося, то воно здобуло якись заряд, за законном збереження заряду площина також здобула заряд, за можулем такий самий, але протилежний за знаком. Це означає, що вони будуть притягатися, але ця сила буде перпендикулярною(???) до площини, а тому час не зміниться
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
Зара буду розбиратись)
![]() |
![]() |
#14 |
Гигант мысли
|
![]()
1)_Знайдіть кінетичну, потенціальну і повну енергію електрона на першій борівській орбіті....
2)_Знайти період обертання електрона на першій борівській орбіті атома водню і його кутову швидкість.... х/з что такое борівська орбіта... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Гигант мысли
Адреса: Порубежье
Повідомлення: 1,052
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Гигант мысли
Адреса: Порубежье
Повідомлення: 1,052
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
Хіба не так?
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Читатель
|
![]()
Народ, подскажите, как выразить а с системы:
a\(b+c)=d\b k\b=m\l=a\(b+c+l) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Юзер
Повідомлення: 32
|
![]()
пожалуста может хтота может розвязать буду очень благадарен
Елемент зраходится в четвертій групі періодичної системи один літер цього оксиду займае 1,96г.Назвить цей оксид ПОЖАЛУСТА ПОМОГИТЕ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|