![]() |
![]() |
#191 |
Фанат
|
![]()
УРА!!! ЦЕ СТАЛОСЯ!
Ну то й шо, шо я не вгадав, шо Зальцбург заб"є(я думав про 3:0), ну то й шо шо випустили Дімочку Чигринського? Блін, Брандаун, я тебе підвищую - тепер ти Брандау!! Сьогодні ніяким був Гладкий: запоров момент на лінії воротарської; коли вдвох з Лукою йшли на м"яч; коли пробивав з лінії штрафної. Кучур сьогодні на висоті, слідкував за ним. Фернандіньйо красава. Жадсон також. Правий фланг - нема мови, в першому таймі розривали Срна і Ілсіньйо. Грали непогано. Суддя лох. Він мав показати червону Карбоні(коли з ноги вибивав м"яч з рук Луки+симуляція) Охс мав жовту отримати за затяжки. Потім коли Жадсона збивали, м"яч за 10 метрів, а той в ноги йде. Мав пенальті в першому таймі ставити і в другому ше один, коли Секая рукою грав. Мав отримати мінімум жовту Ковач, коли дав банку Кастільйо за то, шо той біля м"яча стояв(Кастільйо неправий - жовта, але за то, шо робив Ковач - червона, нема питань). Суддя №%,
![]() |
![]() |
#192 |
Фанат
|
![]()
Коли забили третій, я кулаком в шкаф врізав. Трохи погано пальці розгинаються, бо вдарив непогано.
+ Охрип Шахта, півфінал мінімум
![]() |
![]() |
#193 | |
Фанат
Адреса: Там
Повідомлення: 547
|
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() Блин, до 70 минуты я считал себя футбольным нострадамусом (1:1 ведь предрекал) Я ошибся!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Две украинские команды в Лиге!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#194 |
Фанат
Повідомлення: 402
|
![]()
Мда... Хочу сказати дякую - Пятову, чувак не дрогнув! Срні, класно відіграв, Луці, явно був лідером команди, Рац, бідний Рац, весь час відпочивав, але яка пара-трійка подач була його! Немає слів! аааа Ефорія!!! ФОРЗА ШАХТА ФОРЗА ДИНАМО! ФОРЗА УКРАЇНА!
![]() |
#195 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
Емоцій дійсьно купа. Чогось я не мав можливості зневіритися. Хоча батя в середині другого тайму сказав, шо шахтарі ходять, але я сказав, шо з 70 хвилини піде гра і за"ють 2. Хоч тут я був правий і вони не підвели
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Фанат
|
![]()
Луческу молодчина. Доверил Лукарелли - забил!!! выпустил Кастильо - забил!!! вышел Брандао - забил!!!
Интересно было смотреть на Трапа. Такая вот лучшая в мире игра (не в стать хоккею на траве ![]()
![]() |
#198 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
БК Марафон давала коф 4.2 на то, шо заб"є гравець вийшовший на заміну, а тут цілих два
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Фанат
|
![]()
Теперь все дружно на стадион Локомотив в пятницу. На 17:30. Не Лига, но все таки наше!
![]() |
#200 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
|
|