![]() |
![]() |
#191 |
Читатель
Повідомлення: 115
|
![]()
Смотрел кто-то "Обитаемый остров"?Как вам?
![]() |
![]() |
#192 |
Гуру
|
![]()
"Враг государства №1" советую начать с первого фильма.
![]() |
#193 |
Гигант мысли
|
![]()
я дивився. Вчора.
Для мене 99% росіянскього кіно - гавно. Тому відповідно я й очікував черговий отстой. Але такого говніща навіть я не міг уявити. Ну, почну коротко обсирати висер російського кіно. акторський склад. Чому землянина грає юнак підрильної зовнішність і постійно посміхаєтся? Чому Михалкову не могли змусити трохи менше жерти? Чому "отцы" - шайка сільских алкоголіків? Ну і, звісно, яке москальске кіно без Гоші? За свій бюджет (без малого 40млн убитих оленів), акторскьий склад просто жахливий. отакої: Мало того, головний актор тільки рота роззявляє, а озвучує його Матвєєв (той що грав Фреда у "стигяли". До речі, непоганий мюзікл). сюжет Взагалі, ідея сюжета хороша. Книжку я не читав, але подруга розсмакувала мені її суть. Тому можу запевнити що сюжет файний, але щодо відповідності фільма до книжки промовчу. Даний фільм - ідеальний приклад як можна загубити гарну ідею паршивою реалізацією: сюжет рухаєтся повільно, багато залишаєтся за кадром (на зразок "придумай свій варіант чому все саме так і не інакше"), дії героїв безсмисленні і не мають ніяких мотивів. спецефекти ви дивилися обидва "дозори"? розявляли рота при тих спецефекатах? я - так. Дуже подабалась і графіка, і анімація. Шикарно було! Тут ми маємо графіку з посібників "3Д-макс для початківців". До дозорів навіть рівняти нічого. На замітку: Бюджет «Ночного Дозора» - 1,8 млн, «Дневного» - 4,2 млн. звук озвучка звичайна - 1шт; музика наче теж була (чесно признаюсь - взагалі не звертав на неї уваги, безвкусна каша звуків). Хінт: для запису музики були орендовані гітари джона ленона, стінга, лед зепелінна з частної колекції. Це обійшлося в 500 тисяч у.о. Шкода, продюсери досі думають що круті інструменти це запорука крутих саундтреків. камера! оператора видно знайшли за 5 хвилин до початку зйомок фільму. Вся зйомка схожа на домашнє відео зняте Нокією 6233. Тільки руки оператора не трясутся. Мало того що все знімаєтся без яких небудь особливостей чи цікавих ракурсів, так оператор дуже полюбляє свою фічу - знімати лиця. Саме лиця - без плеч, шиї. Лише від рота до брів. Оце так! Вважаючи галімих акторів, дивитися на ці пики зовсім не хочется. Оператору теж незачод. декорації особисто мені не подобаєтся той світ який відобразили у фільмі. Але це лише моя осбиста неприязнь, так що в мінуси це віднести не можна. Але весь час не покидає відчуття що все це я десь бачив в нас на центральному ринку. Ті що з написом "мейд ін чіна". Все наче пластмасове, не натуральне, якесь не живе... Вся роскіш місцевих шишок так і викликає спогади про китайські іграшки які варто лише раз обдерти і під срібною краскою буде чорна пластмасса. 40 млн у.о., хуле. вердикт я сказав його ще в самому початку і спробував трішки аргументувати його. Але це лише капля в морі. Влом писати про всю цю гидоту. Тому не йдіть в кіно на цей шлак. А якщо все одно хочете подивитися - чекайте піратів. Не окуповуйте цей фільм! І друзьям не радьте. Я дуже жалкую про потрачені гроші і час. Краще б подивився в третій раз "темного лицаря". Ну і кінець, два найбредовиших моментів фільма. Раз. головний герой намалював на салфетці якусь сонячну систему, і його краля показує де їхня планета. Потім, в середині фільму, виявляєтся вона нічого не знає сонце, зірки, космос, а їхня планета - пуп всесвіту. Омг? Два. Рожевий танк. По серед лісу. Чому рожевий? Мабуть, щоб ворог зі сміху луснув, адже еффект вражаючий. Да і люк в кабіну танку ДЕРЕВЯНА, на ОДНІЙ дверній ПЕТЛІ як калітка в селі! Так мало того, ця петля знаходится з ЗОВНІШНЬОЇ сторони люку. Захочете вкрасти цей танк? Вам висатичить однієї відкрутки з набору юного техніка. Лол.
![]() |
#194 | |
Ветеран
Адреса: In the Land of White Horses
Повідомлення: 1,545
|
![]() Цитата:
ЗЫ фильм не смотрел, просто крик души... близко к сердцу не принимать. может когда я посмотрю фильм буду такой же точки зрения, просто крик души про сравнивания книги с фильмом, не читав при этом книги.... ЗЗЫ да и именно "росіянські"... если уже пишешь по-украински, то пиши при этом грамотно. Если уж такой патриот, то пиши по-русски, только коверкая его, более патриотично будет выглядеть.
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | ||
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
Цитата:
це сарказм і вираження нелюбові до російскього висеру в кіноіндустрії.
![]() |
![]() |
#196 |
Гуру
Адреса: .....
Повідомлення: 5,009
|
![]()
Сашок, ты забыл про столкновение корабля с астероидом перерассказать и про дизайн техники. Ну а ещё про тоталитаризм и его полное раскрытие в лице тов. Бондарчука - такого гламурного и злого гения будущего
![]()
![]() |
#197 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
І при чому тоталірзм до бондарчука? І зовсім не злий. І взагалі - що значить пересказати? Це все моє імхо.
![]() |
![]() |
#198 | |||
Гуру
|
![]() Цитата:
Цитата:
![]() Если тебе он не показался злым, то это очень даже странно ![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#199 | ||
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
А розовий танк не здивує лише тих хто на той час вже заснув. Цитата:
докази в студію або йди лісом.
![]() |
![]() |
#200 | |||
Гуру
|
![]() Цитата:
Но ты это как то пропустил мимо, а розовый танк наоборот решил особо выделить. Как и деревянный капот с дверными петлями. Цитата:
Кстати, а как тебе драка в баре? И этот жаргон, которым "блеснул" гг, тебе не показался странным? Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
Мітки |
endy48 - кинокритик, endy48 бднул, endy48-негодуе, кино |
|
|