![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#22811 |
Гуру
|
![]()
не знаю о чем говоришь ты, а я - о горячей и холодной воде, электричестве, уборке подъезда и двора, использовании лифта, и т. п. У нас например все это поставляется исправно, даже дворники неплохие. Почему бы не заплатить?
#22812 | |
Ветеран
Повідомлення: 2,020
|
![]() Цитата:
але особисто я за часів Юща заробляв в 2-3 рази більше, та відповідно був налаштований в перспективі брати молодіжний кредит на житло, а от на машини поглядав достатньо реально ![]() зараз окрім того, що я подорослішав, і переглянув ставлення до кредитів взагалі, то я собі виплати кредиту дозволити не можу, навіть якщо і захочу ![]() та й витратив поступово бабло назбиране наприклад на авто, тому що не вистачає, ну і ще тому що вона для мене досі не суперважлива для мене. так що зараз шукаю потрохи іншу роботу ![]() але взагалі твоє питання недоречне, тобі б наприклад довелось на нього сказати, що за часів Кучми та Ющенка тебе через вік батьки утримували і було ніштяк, а хтось як старші форумчани давно влаштували власну справу, і хоча з перемінним успіхом в різні роки, але все ж-таки влаштувались і житті, в кожного своя історія. але в загальному наприклад за помаранчових все було стабільшіне та спокійніше і доходи у перерахунку на потреби людини буди більше, мене дивує те, що ти не погоджуєшся. |
|
![]() |
![]() |
#22813 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22814 | |
Гуру
Повідомлення: 14,923
|
![]() Цитата:
Но это все частности. В общем - ЖЭКи отстой и пора бы это уже понять всем и всем избавиться от этого наследия. |
|
![]() |
![]() |
#22815 |
Гуру
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22816 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
якщо ти під час приватизації повівся, що в тебе вода, свібло та газ буде на шарік, то це сугубо твої проблеми ![]() ми говоримо в контексті того, що заможні люди часто навіть по лічильнику не сплачують наприклад за спожиту води та відведені стоки - що ти тут намагаєшся виправдати незрозуміло. а недолугість роботи галузей ЖКХ - питання ну зовсім інше. |
|
![]() |
![]() |
#22817 | |||
Гуру
|
![]() Цитата:
Цитата:
Цитата:
Лично мое мнение - при оранжевых обстоятельства мировые и внутренние сложились так, что было легче в определенном смысле. Но это не заслуга помаранчевых, они-то как раз и не смогли распорядиться благоприятным временем, пересрались между собой, набрали кредитов, заключили прекрасный газовый договор и т. п. Янукович и его панда - это закономерный итог правления оранжевых.
![]() |
#22818 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
Я не о том, справедливо это или нет, я о реальности.
![]() |
#22819 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
з другим згоден теж, але ж ти спитав, чи було до Яника краще, то я своє імхо і сказав. а чи це є заслуга попередньої влади - під великим питанням ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22820 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
А то выглядит чуток смешно ![]() |
|
![]() |
![]() |