Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 30-08-2014, 22:27   #2351
Вавка
Старожил

Вавка's Avatar

Повідомлення: 2,571
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Aлександр Переглянути допис
Если Порошок поведется на такое предложение, будет политическим трупом.
а потім фізичним
Вавка не на форумі   Reply With Quote
Старий 30-08-2014, 22:29   #2352
snmp
Писатель

snmp's Avatar

Повідомлення: 278
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від ross Переглянути допис
))) так это извечные вопросы ватников
Ага, а наші вінниччани теж втекли з лінії фронту, забули?
http://inforesist.org/trus-pisal-kom...9-go-batalona/
радує, що хоч не всі.
Я вже зрозумів чому люди ідуть в добровольчі батальйони: "там зажди можна сказати, що я доброволець і піти з фронту", що ми і спостерігаємо.
Тільки не зрозуміло за, що вони отрмують заробтіну плату, вимагають пожертв, навіщо їх тренували на полігонах і витрачали на них кошти.
Набагато більше користі з людей які добровільно йдуть в ЗСУ і призиваються через військомати. Ці добровльці - герої і вони не тікають додому.
snmp не на форумі   Reply With Quote
Старий 30-08-2014, 22:35   #2353
Вавка
Старожил

Вавка's Avatar

Повідомлення: 2,571
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від snmp Переглянути допис
радує, що хоч не всі.
Я вже зрозумів чому люди ідуть в добровольчі батальйони: "там зажди можна сказати, що я доброволець і піти з фронту", що ми і спостерігаємо.
Тільки не зрозуміло за, що вони отрмують заробтіну плату, вимагають пожертв, навіщо їх тренували на полігонах і витрачали на них кошти.
Набагато більше користі з людей які добровільно йдуть в ЗСУ і призиваються через військомати. Ці добровльці - герої і вони не тікають додому.
+1
Вавка не на форумі   Reply With Quote
Старий 30-08-2014, 22:43   #2354
snmp
Писатель

snmp's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Вавка Переглянути допис
+1
Цікаво, що наших хоч половина залишилися, а "бендеровци" з 5-го тербату Франківська втекли майже в повному складі, залишилося всього 15 чоловік на АТО.

5-ий батальйон територіальної оборони «Прикарпаття» втік з полю бою. Зброю віддавати не хоче
http://www.blitz.if.ua/?q=news&id=19825
спокійно собі їде в Делятин.

Ось як хлопці описують ситуацію:
http://kurs.if.ua/news/pravda_z_pere...gnyu_5259.html

Хлопчина трохи бреше про тільки стрілкову зброю, щоб їх пожаліли. У них були кулемети, гранатомети, ПТУРи і навіть міномети.
Старий 30-08-2014, 23:20   #2355
Aлександр
Ветеран

Повідомлення: 1,736
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від snmp Переглянути допис
радує, що хоч не всі.
Це трошки не ті "добровольці". Мені здається, що більшість з них пішли не батьківщину захищати, а статус учасника бойових дій отримати. Азов, Айдар, Донбас - це зовсім інше.
Щодо ЗСУ, то це іхня робота Украіну захищати. Вони за це отримують зарплату, квартири і на пенсію йдуть в 40 років.
Aлександр не на форумі   Reply With Quote
Старий 31-08-2014, 00:49   #2356
snmp
Писатель

snmp's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Aлександр Переглянути допис
Це трошки не ті "добровольці". Мені здається, що більшість з них пішли не батьківщину захищати, а статус учасника бойових дій отримати. Азов, Айдар, Донбас - це зовсім інше.
Щодо ЗСУ, то це іхня робота Украіну захищати. Вони за це отримують зарплату, квартири і на пенсію йдуть в 40 років.
Азов, Айдар і Донбас - такі ж самі військові (Нацгвардія і ЗСУ), люди отримують корочки, приймають присягу, проходять навчання на полігонах. Є частина людей у цих батальйонах, які не оформлені, особливо в Айдарі. Ну і що з того? Дуже зручно через таких "неофрмлених" агентів Москви підсилати, які потім будуть зливати інфу кацапам і нагнітати істерики.
Загалом, з них більше піару чим толку. Краще йти добровольцями в ЗСУ (йдеш в воєнкомат і мобілізуєшся).
Старий 31-08-2014, 01:00   #2357
snmp
Писатель

snmp's Avatar

За замовчуванням

Прочтите это обязательно!
Цитата: Moloc від Серпня 30, 2014, 11:50:42 23:50

Я вже четвертий місяць в ЗСУ ( пішов добровольцем саме через звичайни військомат) і перший в районі проведення операції, з аргументами Кванта погоджуюсь майже цілком, за деяким але, а саме:

- армія може бути тоталітарна, де всі воюють бо розстріляють на...уй
- армія може бути демократична де всі воюють за блага держави, які надавалися в мирний час, надаються в військовий і у випадку загибелі будуть надаватися в подальшому певним членам сімї бійця (в Україні це питання обозначєно флажками, а тоталітарна система начеб-то вже ж не для нас, тому це охуєнно печально плять)

між цими видами збройних сил немає ніякої різниці в плані дисципліни, виконання наказів, і т.ін. козаччина, махновщина, коліївщина, гайдамаччина і прочіє здобутки українського народу яскраво підказують, що це шлях не повязаний з державотворенням, і якщо це комусь не зрозуміло то я х...й його знає про що можна говорити в плані відмінностей організованих регулярних військ і формувань щастково хаотичної ієрархії.

добровольчі ж батальйони та їх прихильники чомусь вважають, що то якийсь чарівний рецепт новітніх збройних сил, де можна все обговорювати в фєйсбукє, посилати один одного, командирів та побратимів нахуй, стогнати, скавучати, обговорювати дії, критикувати, збирати мітинги і т.д., випадок в Іловайську через значну кількість залучених прямо або частково сил в т.ч. Нацгвардіі, ЗСУ, спецури різного пошибу, причетних до розрулювання ситуації вносить охуєнний разколбас та паніку в рядах просто величезної кількості вояків, тільки полосаті різних кольорів тримаються, звичайні махри аж всхлипуть коли підходять запитати, що там та як, я того уєбня Семенченка через це ненавиджу, бо мені своїх бійців також шкода (але це я особисто)...

Замполітів-інформаторів які б запалювали вогонь боротьби за державу та вкладали розумне зерно в голову взагалі немає навіть як посад в штатах підрозділів.
Основні джерела інформації це або бійці які на ходу видумують історії на підставі висерів в інтернеті, або реальні сумні історії тих, хто вийшов з під вогню, та потребує тимчасової реабілітації та ізоляції, але ж плять завдяки паніці навіть немє ким замінити особо розстроєних.

Іловайськ то трагічна сторінка цієї ганебної війни, і хлопців дуже шкода. Але з того що сталося потрібно зробити правильні висновки...

ІМХО.... якщо в добровольчих батальйонах дійсно патріоти з правильними полумяними державними ідеями всіх на короткі курси заодно і реабілітація, і далі направити в кожне відділення взводу ЗСУ на таку необхідну посаду сержанта з інформаійної безпеки, хай кожного ранку та ввечері по можливості сіють розумне в солдатські голови, та дивляться хто що лишнє по телефону говорить. Іншого варіанту їхнього застосування не бачу, нєхуй винаходити велосипеди охлократичного характеру для озброєних формувань.
Старий 31-08-2014, 07:23   #2358
ross
Старожил

ross's Avatar

Повідомлення: 3,400
За замовчуванням

ross не на форумі   Reply With Quote
Старий 31-08-2014, 09:47   #2359
Boroda
Гуру

Boroda's Avatar

Повідомлення: 9,369
За замовчуванням

Теперь кратко. Ночью вышло еще 14 человек. Фамилии не публикую, они сразу будут отзваниватся домой. Наши раненные по состоянию на вчера были не в "ДНР" а в плену у 137 полка 32 дивизии. РФ и 9 танковой бригады РФ. Раны обработаны, издевательств не было. (с) Семенченко из ФБ
Старий 31-08-2014, 09:53   #2360
snmp
Писатель

snmp's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Boroda Переглянути допис
Теперь кратко. Ночью вышло еще 14 человек. Фамилии не публикую, они сразу будут отзваниватся домой. Наши раненные по состоянию на вчера были не в "ДНР" а в плену у 137 полка 32 дивизии. РФ и 9 танковой бригады РФ. Раны обработаны, издевательств не было. (с) Семенченко из ФБ
І навіщо цю гниду ще й сюди постити? За те, що він в Іловайську залишив своїх людей йому дали орден Б. Хмельницького (Коломойський та Білецький своїх людей забрали). Правда він звідти пішов на лікарняний, а хлопців там залишив і не прийшов до свого батальйону.
У нього поранення було смішне, а він в лікарні лежав дуже довго, щоб не йти на війну.
19 поступив в лікарню, витягнули осколки. 20 серпня лікар сказав, що нехай тиждень побуде від дати прийому. Можна було вийти і раніше. А він лежав в лікарні майже у два риз більше ніж треба було. Ось таке лайно
.
http://ua.112.ua/video/yak-oduzhuye-...menchenko.html

Останній раз редагувалося snmp; 10:13.
Відповідь

Мітки
nekto из ольгино, вита - це агент кремля, мы все умрём, судья ди - ватник, судья ди - коммуняка

Posting Rules