Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 08-09-2014, 09:19   #2551
ross
Старожил

ross's Avatar

Повідомлення: 3,400
За замовчуванням

ross не на форумі   Reply With Quote
Старий 08-09-2014, 09:47   #2552
ross
Старожил

ross's Avatar

За замовчуванням Российские военные в аэропорту Луганска

Старий 08-09-2014, 13:06   #2553
английский дождь
Читатель

английский дождь's Avatar

Повідомлення: 50
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від snmp Переглянути допис
Якби Семенченко не підняв істерики, не влаштовував мітинги, то хлопці були б живі і їх би не катували...
Якби Семенченко не підняв людей, то в Іловайську взагалі всіх би знищили. Більш того - про це тихенько промовчали б так само, як і про інші "котли".
английский дождь не на форумі   Reply With Quote
Старий 08-09-2014, 15:22   #2554
snmp
Писатель

snmp's Avatar

Повідомлення: 278
За замовчуванням

snmp не на форумі   Reply With Quote
Старий 08-09-2014, 15:25   #2555
snmp
Писатель

snmp's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від английский дождь Переглянути допис
Якби Семенченко не підняв людей, то в Іловайську взагалі всіх би знищили. Більш того - про це тихенько промовчали б так само, як і про інші "котли".
Яких людей він підняв? Ті, що не послухали його наказу про вихід з оточення залишилися живими. Бо ніхто не хоче штурмувати місто. Кацапи вже мають досвід Грозного.

Ситуація була така:
1. Семенченко дав команду свому батальйону на самостійний вихід з оточення, бо типу "не прийшла підмога".

2. Іншими словами - це називається дезертирвство і за це є стаття Кримінального кодексу.
3. Трохи пізніше Семенченко змінив пост, написав типу по команді і не тільки Донбас.
Але по факту, не всі почали виходити по команді. Навіть з Донбасу частина людей залишилася в Іловайську. І до сих пір люди виходять, а кацапи не ризикують штурмувати.
4. Звичайно, що владі не вигідно називати дезертирами кілька сотень людей та казати реальну правду. Ту правду, що люди загинули "по тупості Семенченка", який посіяв у них паніку.
Старий 08-09-2014, 15:40   #2556
www.vintorg.net
Гуру

www.vintorg.net's Avatar

Повідомлення: 6,093
За замовчуванням

Цитата:
Якби Семенченко не підняв істерики, не влаштовував мітинги, то хлопці були б живі і їх би не катували...

Я про події в Іловайську.
6 вересня було перемир'я, думаю, що наших хлопців би випустили. Навіщо було без команди хлопцям виходити з оточення?
До речі, сьогодні вийшло ще 32 десантника. У них видно не було "патріотичних істерик" і вони не повелися на крики Грішина. Зберегли життя і їх не катували у полоні.

З оточення під Іловайськом вдалося вийти 32 десантникам та винести на собі поранених

http://www.unian.ua/politics/960095-...nenih-zmi.html
А с другой стороны:

Сергій Іванов
3 hrs · Kyiv · Edited ·
Смотрю, "Обозреватель" силами Татьяна Заровная изо всех сил начал пидорасить Семен Семенченко.
Бесприменительно к контенту хочу напомнить, что ангелов на этой земле мало. На войне они отсутствуют как вид. Например, в одном из наших добровольческих батальонов воюет человек, которого я лично закрывал в 1998-м за убийство (бандитские разборки).
Поэтому на любого из воюющих можно собрать сколько угодно информационного триппера - это нормально.
Ну а что касается качества материала, то, Тань, это полный пиздец. В Луганске есть бездарная ватная журналистка Оксана Лащенова, которую не так давно задерживал "Айдар", но затем отпустил ввиду ничтожности. Так вот, когда я читаю твоё мочилово Семёна, я почему-то вспоминаю её.
Попробуй размещать свои опусы в группах "Антимайдан", "Смерть укропам" или "Слава Беркуту" в ВК или ОК, и ты затмишь даже Толика Шария, который, к слову, тоже писал для "Обозревателя".
P.S. У меня имеется достаточное количество компрматериалов на всех комбатов-добровольцев, в том числе и на Семена. Но я помню, что идёт война. "Обозреватель", к сожалению", забыл. А зря.
UPD: Я никого не упрекаю в лжи. Ни одну, ни другую сторону. Важно другое. Слив компры имеет явно заказной политический характер. И если вы, блядь, все такие честные, то почему начали говорить об этом только с началом предвыборки?
Для справки: с Аваковым не общаюсь, регулярно вываливаю ему пиздюлей за отсутствие реформ в МВД, с Геращенко тоже.
Старий 08-09-2014, 16:07   #2557
snmp
Писатель

snmp's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від www.vintorg.net Переглянути допис
А с другой стороны:

Сергій Іванов
3 hrs · Kyiv · Edited ·
Смотрю, "Обозреватель" силами Татьяна Заровная изо всех сил начал пидорасить Семен Семенченко.
Бесприменительно к контенту хочу напомнить, что ангелов на этой земле мало. На войне они отсутствуют как вид. Например, в одном из наших добровольческих батальонов воюет человек, которого я лично закрывал в 1998-м за убийство (бандитские разборки).
Поэтому на любого из воюющих можно собрать сколько угодно информационного триппера - это нормально.
Ну а что касается качества материала, то, Тань, это полный пиздец. В Луганске есть бездарная ватная журналистка Оксана Лащенова, которую не так давно задерживал "Айдар", но затем отпустил ввиду ничтожности. Так вот, когда я читаю твоё мочилово Семёна, я почему-то вспоминаю её.
Попробуй размещать свои опусы в группах "Антимайдан", "Смерть укропам" или "Слава Беркуту" в ВК или ОК, и ты затмишь даже Толика Шария, который, к слову, тоже писал для "Обозревателя".
P.S. У меня имеется достаточное количество компрматериалов на всех комбатов-добровольцев, в том числе и на Семена. Но я помню, что идёт война. "Обозреватель", к сожалению", забыл. А зря.
UPD: Я никого не упрекаю в лжи. Ни одну, ни другую сторону. Важно другое. Слив компры имеет явно заказной политический характер. И если вы, блядь, все такие честные, то почему начали говорить об этом только с началом предвыборки?
Для справки: с Аваковым не общаюсь, регулярно вываливаю ему пиздюлей за отсутствие реформ в МВД, с Геращенко тоже.
Почали про "Семенчека", а закончили за упокой? Не бачу логіки в перепості цього "словесного поносу".
Тут що мова йшла про бійців добровольчих батальйонів? Ні тут мова йшла про Семенченка (Грішина) як піар-проекту від Авакова (БЮТ). Йшла мова про його людські якості, а також про низький його професійний рівень.

Я проти того, щоб через ЗМІ в українців формували образ "героїв" з тих людей, які ними не є. У нас повно справжніх героїв, які є живі, воюють, а не бігають по шустерах і їх не піарить бютівська УП, Інтер і т.д.

Нікому не цікаві хлопці, які залишилися без ніг, рук, сліпі, лежачі і т.д. Їх нікому не покажуть, хоча вони втратили здоров'я ради України. Вам покажуть Вову Парасюка з кучею бинтів на Шустера і скажуть, що це Ваш герой. А потім Аваков скаже, що ця людина має стати депутатом.
Старий 08-09-2014, 16:48   #2558
ross
Старожил

ross's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Я проти того, щоб через ЗМІ в українців формували образ "героїв" з тих людей, які ними не є. У нас повно справжніх героїв, які є живі, воюють, а не бігають по шустерах і їх не піарить бютівська УП, Інтер і т.д.
может пора их пиарить, а? а то шо-то много внимания от тебя одному семенченку
Старий 08-09-2014, 17:07   #2559
Вавка
Старожил

Вавка's Avatar

Повідомлення: 2,571
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від ross Переглянути допис
может пора их пиарить, а? а то шо-то много внимания от тебя одному семенченку
заздрить вроді
Вавка не на форумі   Reply With Quote
Старий 08-09-2014, 17:21   #2560
ross
Старожил

ross's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Вавка Переглянути допис
заздрить вроді
всмысле "рожей грозной вышел, да зассал в болотной тише"? незнаю но посты про семенченка уже запарили.
Відповідь

Мітки
nekto из ольгино, вита - це агент кремля, мы все умрём, судья ди - ватник, судья ди - коммуняка

Posting Rules