![]() |
![]() |
#2651 | |
Писатель
Повідомлення: 278
|
![]() Цитата:
Щось я не чув, щоб Ваші ватні генерали у ПаРаші робили подвиги. Коли? Коли м'ясом закидали Грузію? Чи коли бездарно поклали десятки тисяч людей у Чечні? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2652 | |
Старожил
Повідомлення: 3,400
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2653 | |
Писатель
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2654 |
Старожил
Повідомлення: 3,400
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2655 |
Гигант мысли
Адреса: г.Первомайск
Повідомлення: 718
|
![]()
ross, я не в восторге от нашей власти, но какую альтернативу ты предлагаешь на данный момент в данной ситуации (с возможностью реализовать, а не за декларировать)?
![]() |
#2656 |
Гигант мысли
Повідомлення: 758
|
![]()
Я тоже не понимаю, почему здесь многие так возмущаются. Что не так?? Радуйтесь что вы не в окопах сидите. Тут многие кричат за план Гриценка, то давно бы уже война до нас дошла и вы бы уже воевали, а мы в бомбоубежищах сидели.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2657 |
Гуру
Повідомлення: 9,369
|
![]()
с планом Гриценка - задавили бы давно, и РФ по времени не успела бы войска подтянуть
![]() |
#2658 | |
Писатель
|
![]() Цитата:
Ситуація невесела, але у нас зараз проукраїнська влада, нормальний Президент і я думаю, що зроблять все можливе і неможливе для України. На нашій стороні ЄС і США. Не сціть. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2659 | |
Писатель
|
![]() Цитата:
Єдиний вихід був - це задавити м'ясом. Треба було мобілізувати 300-500 тис. чоловік і провести таку операцію. У нас на АТО було всього 40 тис. чоловік. І що цими 40 тис. можна швидко зробити? Та ще й територія дуже велика. Гриценко балабол, на це розуму багато не треба. А сам він багато реформ в армії провів у 2005-2008 роках, коли був МО? Яку нову техніку закупили при ньому? Що було зроблено? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2660 | |
Гигант мысли
Повідомлення: 758
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Мітки |
nekto из ольгино, вита - це агент кремля, мы все умрём, судья ди - ватник, судья ди - коммуняка |
|
|