![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#32521 |
Гуру
Повідомлення: 9,369
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32523 |
Ветеран
Повідомлення: 2,020
|
![]()
Віват, Володимир Борисович, віват!
я ще не знаю, як реагувати, але пізніше обов"язково дам знати ![]() |
![]() |
![]() |
#32524 | |
Гуру
Адреса: Комната 1408
Повідомлення: 4,171
|
![]() Цитата:
везде написано в формате "должность - имя фамилия" а у гройсмана "Владимир Борисович" ![]()
![]() |
#32525 | |
Ветеран
Повідомлення: 1,711
|
![]() Цитата:
Ольгу Богомолец, спасшую десятки жизней на майдане, министром МОЗ взять не захотели. Зато хитрожопого еврея вову, в последние минуты возглавившего революцию в Виннице, назначили вице-премьером. Я конечно понимаю, что Яныка терпеть больше нельзя было, но не за это умирали люди. |
|
![]() |
![]() |
#32526 | |
Гуру
Повідомлення: 9,369
|
![]() Цитата:
Настоящие выборы должны быть обязательно. Не стоит ее беспокоить очередными полит.кознями |
|
![]() |
![]() |
#32527 | |
Ветеран
Повідомлення: 2,020
|
![]() Цитата:
і навряд чи його підтримка майдану дуже допомогла, скоріше влаштувало б навіть якби не був суто проти та регіоналом. ну хто ще вміє пиздити грощі та вести справи так, щоб ще в газетах писали та нахвалювали? ![]() ![]() в галузі ЖКГ Вінниця стабільно рулить в першій п"ятірці по ключових показниках, я слідкую, тому кандидатура очікувана. чекаємо на коментарі Сергея1977 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#32528 |
Banned
Повідомлення: 434
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32529 | |
Юзер
Повідомлення: 6
|
![]() Цитата:
Возможно голоса добавляют уже в окружных комиссиях, не знаю, а возможно о фальсификация накрикано "противниками" на пост Президента Украины. |
|
![]() |
![]() |
#32530 | |
Ветеран
Повідомлення: 2,052
|
![]() Цитата:
У нас він щось зробив за майже 10 років? Я щось не бачу нічого. Навіть дороги в центрі міста (Словянка) як були не асфальтовані так і є зараз. Де хоч якась інвестиція у Вінницю, де робочі місця? Ніхто не хоче мати з такою "людиною, яку чекали" діла. Закрили хліб завод, молокозавод, мясокомбінат, не говорячи про угроблені промислові заводи, починаючи з 2006 року. А про ЖКХ мовчіть краще. Що це за приватні підприємства та товариства з обмеженою відповідальністю замість ЖЕКів? І хто їх власник? І чому мешканців будинків не запитали? А де ж ОСББ? Де реформи? Резюме. Піар, який дозволив Вові з звичайної сірої миші стати хомяком. Та і все. Але гидко від брехні. |
|
![]() |
![]() |
|
|