Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Спорт

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 25-12-2009, 10:09   #321
valkas_
Юзер

Адреса: Россия
Повідомлення: 6
Send a message via ICQ to valkas_
За замовчуванням Бокс Кличко

Сірі стіни будинків, поруч яких тренуються розмальовані та грізні хлопці – усе це урбаністичний пейзаж парку відпочинку у Каліфорнії, Лос-Анджелес. Хоча й в окулярах, але точно із зачарованим обличчям на «Палм біч» фотографує генеральний директор київської промоутерської компанії «K2 East Promotions» Олександр Красюк. Однак, об’єктив фотокамери спрямований не на культуристів. Головний медійний персонаж останніх днів у Лос-Анджелесі розминається зі скакалкою – це Віталій Кличко, і за два дні йому доведеться вдруге захистити титул чемпіона світу у надважкій вазі за найпрестижнішою боксерською версією у профі боксі – WBC.

Зважаючи на спеку – зараз у «місті янголів» 42 градуси за Цельсієм, відкрите тренування Віталія та претендента на його титул Кріса Ареоли, було вирішено провести на свіжому повітрі. Старшому брату потренуватися допомагав Володимир. Однак, лапи менший Кличко вирішив не вдягати – це прерогатива тренера Фріца Здунека, та й з мікрофоном легше по такій спеці, аніж у рукавицях. У команді Віталія розминку вирішили не робити довгою, адже усі потрібні навантаження були зроблені рано вранці на березі океану.

Перейшли до більш приємної процедури. Ні, не до роздавання грошей Український чемпіон настільки популярний у США, що люди заради його підпису готові навіть віддати свої кровні.

Далі, востаннє розім’ятися перед боєм, вийшов Кріс Арреола. Американець мексиканського походження, одягнений у відповідне розкуте вбрання, вирішив публіку потішити своєю швидкістю.

Кріс Арреола, претендент на титул чемпіона світу WBC:
«Я налаштований перемогти і зробити це красиво. Ні, Ви не побачите боротьби на дальній дистанції, як це зазвичай буває у поєдинках за участю Кличка. Не буде у рингу і фестивалю джебів. Це буде дуже жорсткий, безкомпромісний бій. Настав мій час і скоро ви дізнаєтеся ім’я нового чемпіона світу за версією WBC».

Чи залишиться Віталій Кличко на вершині профі боксу, чи зійде туди претендент Кріс Арреола, стане відомо у неділю рано-вранці за київським часом. Початок прямої трансляції на телеканалі «Інтер» призначено на 5:45.
valkas_ не на форумі   Reply With Quote
Старий 25-12-2009, 13:42   #322
valkas_
Юзер

Адреса: Россия
Повідомлення: 6
Send a message via ICQ to valkas_
За замовчуванням Бокс Кличко

Сірі стіни будинків, поруч яких тренуються розмальовані та грізні хлопці – усе це урбаністичний пейзаж парку відпочинку у Каліфорнії, Лос-Анджелес. Хоча й в окулярах, але точно із зачарованим обличчям на «Палм біч» фотографує генеральний директор київської промоутерської компанії «K2 East Promotions» Олександр Красюк. Однак, об’єктив фотокамери спрямований не на культуристів. Головний медійний персонаж останніх днів у Лос-Анджелесі розминається зі скакалкою – це Віталій Кличко, і за два дні йому доведеться вдруге захистити титул чемпіона світу у надважкій вазі за найпрестижнішою боксерською версією у профі боксі – WBC.

Зважаючи на спеку – зараз у «місті янголів» 42 градуси за Цельсієм, відкрите тренування Віталія та претендента на його титул Кріса Ареоли, було вирішено провести на свіжому повітрі. Старшому брату потренуватися допомагав Володимир. Однак, лапи менший Кличко вирішив не вдягати – це прерогатива тренера Фріца Здунека, та й з мікрофоном легше по такій спеці, аніж у рукавицях. У команді Віталія розминку вирішили не робити довгою, адже усі потрібні навантаження були зроблені рано вранці на березі океану.

Перейшли до більш приємної процедури. Ні, не до роздавання грошей Український чемпіон настільки популярний у США, що люди заради його підпису готові навіть віддати свої кровні.

Далі, востаннє розім’ятися перед боєм, вийшов Кріс Арреола. Американець мексиканського походження, одягнений у відповідне розкуте вбрання, вирішив публіку потішити своєю швидкістю.

Кріс Арреола, претендент на титул чемпіона світу WBC:
«Я налаштований перемогти і зробити це красиво. Ні, Ви не побачите боротьби на дальній дистанції, як це зазвичай буває у поєдинках за участю Кличка. Не буде у рингу і фестивалю джебів. Це буде дуже жорсткий, безкомпромісний бій. Настав мій час і скоро ви дізнаєтеся ім’я нового чемпіона світу за версією WBC».

Чи залишиться Віталій Кличко на вершині профі боксу, чи зійде туди претендент Кріс Арреола, стане відомо у неділю рано-вранці за київським часом. Початок прямої трансляції на телеканалі «Інтер» призначено на 5:45.
valkas_ не на форумі   Reply With Quote
Старий 21-03-2010, 02:08   #323
Endy48
Гуру

Endy48's Avatar

Адреса: Винница
Повідомлення: 3,528
За замовчуванням

Да, конечно бой порадовал неожиданным накаутом, за 12-ть сек. до конца боя. Кличко красава, отлично провёл поединок.
Старий 21-03-2010, 02:09   #324
Onex
Гуру

Повідомлення: 8,690
Send a message via ICQ to Onex
За замовчуванням

Да, это было красиво. Реально порадовал. очень технично уложил его на последних секундах.
Onex не на форумі   Reply With Quote
Старий 21-03-2010, 02:48   #325
Cold
Читатель

Cold's Avatar

Адреса: плиты <3
Повідомлення: 89
Send a message via ICQ to Cold
За замовчуванням

Та да, по моему тьфу-тьфу-тьфу, шоб не сглазить, Кличко нас радовал всегда

Сонечко світить, пташки співають,
хтось когось любить, БО ЛЮСТРА ТРЯСЕТЬСЯ!!!

Cold не на форумі   Reply With Quote
Старий 21-03-2010, 05:41   #326
-SD-
Гигант мысли

-SD-'s Avatar

Повідомлення: 1,096
За замовчуванням

Зрелищный шоу для дибилов, с целью отвлеч внимание биомассы от разграбления страны
-SD- не на форумі   Reply With Quote
Старий 21-03-2010, 06:11   #327
EvoLuTioN | rOleX
Гигант мысли

EvoLuTioN | rOleX's Avatar

Повідомлення: 1,041
Send a message via ICQ to EvoLuTioN | rOleX
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від -SD- Переглянути допис
Зрелищный шоу для дибилов, с целью отвлеч внимание биомассы от разграбления страны
а я то думаю, чего ж кризис страну и весь мир охватил, ты открыл мне глаза на правду =)
EvoLuTioN | rOleX не на форумі   Reply With Quote
Старий 21-03-2010, 10:06   #328
Millo
Читатель

Повідомлення: 47
За замовчуванням

Цитата:
-SD-

Интересно , а что же не для дебилов ????...Ты предлогаеш Кличку в шахматы играть ????..

Я в шоке не нравиться Бокс ..вообще не заходи в эту тему.
Millo не на форумі   Reply With Quote
Старий 21-03-2010, 10:33   #329
СиZый
Гигант мысли

СиZый's Avatar

Адреса: Винница, раен Варшава
Повідомлення: 780
Send a message via ICQ to СиZый Send a message via Skype™ to СиZый
Thumbs up

Вова молодец!
Старий 21-03-2010, 12:21   #330
Onex
Гуру

Повідомлення: 8,690
Send a message via ICQ to Onex
За замовчуванням

Цитата:
от разграбления какой страны? Германии?
Может и олимпийские игры это тоже шоу для дебилов с той же целью? И ЧМ по футболу? Может и концерты разные, КВН и прочее тоже шоу для дебилов и с той же целью?
Onex не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Мітки
бокс

Posting Rules