![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#40611 | |
Гигант мысли
Повідомлення: 809
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
#40612 |
Ветеран
Повідомлення: 1,911
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40613 |
Ветеран
Повідомлення: 2,052
|
![]()
Полистайте тему назад, на пів року, на рік. Де я писав, що Путін "просрав" Міг, Іл, Як, Т-80У і т.д. Писав про реальну проблему, про те, що ніща корупційна Україна і то не просрала Ан та Т-80УД. І що ми бачили у відповідь від росіян: одразу пошуки виправданя позиції Росії, одразу пошуки в Інтернеті контраргуменації, яка, до речі, є смішною.
При цьому, Пріма на мене "мати гне" і т.д. То де ахінея? Я кажу про стан речей, які говорять російські військові, а тут на мене кинулися. А знаєте чому? Тому що община. Не можна на общину говорити погано, не можна її осуждати. Не можна казати, що цю общину граблять, а вона веде себе як раби. Обідно дуже. Але без цього у росіян немає шансів, якщо росіяни не будуть поступово змінювати себе, ставати сильнішими духом - у них майтунього немає. |
![]() |
![]() |
#40614 |
Гигант мысли
|
![]()
Это мне одному кажется, что Логс не просыхает, уже дня три?
#40615 |
Ветеран
|
![]()
Я реально розумію росіян, які живуть в Україні і я це уже писав. Я розумію, що їм треба доступ до російських каналів, бо їм треба "подпітка" велікодєржавієм, треба вчити їх історії Великої Росії і т.д. Я тільки за!!!! За! Незважаючи на те, що це шкодить Україні як суверенній державі.
Але я прошу росіян, які живуть в Україні: відносьтеся з повагою до українського народу. Підтримайте його у всьому, не робіть з нього ворога. Ми всі живемо в УКРАЇНСЬКОМУ домі і нам не треба тут "5-ої колони". |
![]() |
![]() |
#40616 |
Ветеран
|
![]()
Питання до Сергія, Пріми, Бороди, Майстра:
1. Як ви відноситеся до анексії Криму? 2. Чи зміниться політична напів-кримінально-бандитська система Росії у найближчі 10-20 років? 3. Чи є у Росії перспективи бути економічно, науково та технічно розвиненою країною за нинішньої політичної системи? Якщо є, то чому не запрацював проет "Сколково"? 4. Чи є сенс громадян України за таких умов вступати у Митний союз? 5. Чи хотіли би Ви жити у країні, у яку повернули маріонетку Януковича? 6. Чи згодні Ви з Іларіоновим щодо територіальної цілісності та самостійності? |
![]() |
![]() |
#40617 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() |
#40618 |
Гигант мысли
Адреса: Винница
Повідомлення: 910
|
![]()
Сергей , и зачем было писать это сообщение...
#40619 |
Ветеран
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40620 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
2. Куй его знает. 3. Куй его знает. 4. Да, есть сенс в экономическую составляющую ТС, в ОДКБ. 5. Новые значительно хуже Яныка, возвращение Яныка не приветствую. 6. Кто такой Иларионов, о чей целостности ы самостоятельности идет речь? И седьмое Логс братка закусывать надо.
![]() |
|
|