![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#40971 | |
Ветеран
Повідомлення: 2,052
|
![]() Цитата:
Зараз такі люди як Білий не вигідні "новій владі" і вони будуть усе робити, щоб їх скомпроментувати, щоб очорнити. Але це наші люди. І у мене велике питання чи вважають різні Авакови нас людьми? Чи знову будуть відноситися до нас як до бидла? Ми не маємо права виправдовувати убивства мілцією людей. Білий, що десь переховувася? Чому його убили? Чому йому не прислали жодної повістки? Чому його убили, залиши труп і тупо поїхали? Це так міліція робить? А чому його підтримує місцева влада? Може вже не такий поганий? Якби він там усіх "дістав", то де б узяв підтримку? Рівнерада визнала смерть Музичка замовним вбивством і хоче відставки Авакова http://vse.rv.ua/news/1395919858-riv...i-avakova.html У зверненні зазначено, що вбивство Музичка є замовним та політичним. Також депутати вимагають відствки очільника МВС Арсена Авакова. Генпрокуратура має порушити кримінальну справу проти Авакова та залучити до розслідування міжнародних експертів. Вимагають покарати всіх винніх зі спецпідрозділів, які були задіяні під час операції по затриманню Музичка і вимагають звільнити усіх затриманих під час тієї події та розповісти про їхній стан здоров'я. Також депутати Рівнеради просять ради інших міст підтримати це звернення. |
|
![]() |
![]() |
#40972 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
Немає різниці, де я служив. Військомат у мені потреби немає. Там потрібні інші спеціальності, особливо солдати. Офіцерів там і так більше ніж треба. П.С. Я про "наявний стан справ в армії" писати більше не хочу. Думаю, що у даних умовах це недоцільно. І те, що у Криму наші військові "злилися" мені було ясно ще в перший день "зєльоних чєловєчків". Я Вам скажу, що навіть в центральній Україні "готових зливатися" більше ніж достатньо. Навіть більше того, владі варто подумати про "загранотряди", як це робив Сталін. Навіть наші Вінниччани по 35 років, яких призивають, стоять плачуть на камеру, що у нього дитина маленька 2 роки і він не може йти служити. При цьому стоїть його мати та дружина. Бугай здоровий 35 років, а плаче як баба. От таких у нас повиховували. І таких багато.... |
|
![]() |
![]() |
#40973 | |
Гуру
Повідомлення: 9,369
|
![]() Цитата:
![]() ![]() А про загранотряды - эт ты здорово придумал ... в загранотрядах дети олигархов ![]() ![]()
![]() |
#40974 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
Якщо стане питання війни - я сидіти не буду. Це факт і це питання уже вирішено. Друге діло, у нас 700 тис. офіцерів запасу і ясно, що на кожного не знайдеться місця у військових частинах. Мобілізували всього 10 тис. чоловік, і усі переважно солдати. У випадку війни буде повна мобілізація. Я готовий йти навіть на посаду рядового. П.С. Як показала практика І світової війни, сформовані частини виключно з офіцерів у Російській армії воювали гірше, ніж звичайні частиини і злили усі бої. Бо кожен бачив себе "богом"... |
|
![]() |
![]() |
#40975 | |
Гуру
Повідомлення: 9,369
|
![]() Цитата:
заградотряд - заградительный отряд разница между этими отрядами существенна ![]() ![]()
![]() |
#40976 |
Ветеран
|
![]()
Я, до речі, не писав свою думку щодо Нац гвардії. А моя думка негативна. Особливо, зважаючи на те, що підготовка тільки 500 чоловік коштує 8 млн. грн. І ці люди не військові, їм до армії далеко і на фронт вони не підуть.
Але проблема в тому, що навіть навчитися стріляти з АК-74 це дрібниці. Головне - це морально-психологічний злам людини. Людина в армія повинна забути про своє "Я", виконувати накази і робити лише те, що скажуть. Навіть якщо сержант тупіший неї. Повірте, це має більше значення чим навики та професійність. Я не хочу довго розписувати, але це факт... Я із свого досвіду скажу, що практично кожний солдат вважає, що він нічим не гірший за офіцера, а то й навіть розумніший, але у нього тільки освіти немає. А що вже говорити про сержантів. Два українця - три Гетьмана тут грає не на руку нам. |
![]() |
![]() |
#40977 |
Ветеран
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40978 |
Старожил
Повідомлення: 3,400
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40979 | |
Гуру
Повідомлення: 14,923
|
![]() Цитата:
То кто на самом деле унижает украинский народ? ПЫС: Я не буду обращать внимания на то что тут говорят всякие безымянные фейки и дальше, если ты не против. |
|
![]() |
![]() |
#40980 |
Гуру
Повідомлення: 14,923
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|