![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#41511 |
Гуру
Повідомлення: 9,369
|
![]()
#41512 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
#41513 |
Гуру
Повідомлення: 7,618
|
![]()
а ну-ка! найди хоть один мой пост в таком ключе!
#41514 |
Banned
Повідомлення: 905
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41515 |
Гуру
|
![]()
чем ты собсно и занимаешься уже который год.
Я свою помощницу знаю уже 5 лет. Если раньше они в садике просто сдавали деньги на нужды группы, то теперь вынуждены тащить все натурой. Если раньше все закупали оптом, то теперь каждый берет в розницу, что уже дороже. Да и на магазин время потратить надо. Кому лучше сделали? а может надо головой думать, а не "оголтелым патриотизмом"? Если людям было удобно сдавать деньги в групповой общак, нафига ломать эту схему? Достаточно предъявлять родительскому комитету чеки. Нет! надо все разворушить и пойти своей дорогой дальше!
#41516 |
Ветеран
Повідомлення: 2,052
|
![]()
Я за те, щоб:
1. Небесна сотня, а рельно "сотні" померла не дарма, а щоб наша країна змінилася. 2. Я за те, щоб у нас змінилася система, яка не мінялася ще за часів Кучми. 3. Я за те, щоб у нас були проведені реформи міліції, лікарень, освіти, податкової системи, бюджетної сфери і т.д. Щоб усім стало жити краще, комфортніше і люди бачили у цій країні перспективи. 4. Я за те, щоб у цій країні поважали право приватної власності. Щоб у нас бізнес був захищений, щоб у нас будувалися нові підприємтва, створювалися нові робочі місця, росла заробітна плата. 5. Я за те, щоб у нас провели реформи в армії. 6. Я за те, щоб людина була у країні людиною і закон був один для всіх. Я проти: 1. Щоб люди, які "на трупах" прийшли до влади залишали цю корупційну систему у своїх інтересах. А всі здобтку революції тільки зводилися до того, що крадуть трохи меньше. Адже це сьогодні менше, а завтра, коли все заспокоїться - так само будуть красти. 2. Щоб у нас і далі було це безаконня, де люди в країні бидло. Щоб мажори збивали людей на дорогах на смерть, насилували дівчат і т.д. - а їм за це нічого не було. Щоб батьки мажорів їздили кортеджами і для них перекривали дороги. 3. Щоб закони були тільки для бидла, а владна система жила "по понятіям". 4. Я проти того, щоб за рахунок українських територій вирішувалися політичні чи особисті питання. Немає права ніяка влада вирішувати, що Крим їм не треба і вони не будуть за нього боротися. 5. Я проти того, щоб питання приналежності до партії та партійних квот було вищим за державні інтереси. У нас в уряд набирають як корупціонерів типу Денисової з БЮТ так і делитантів типу Швайки зі ВО Свобода. Я хочу, щоб усі працювали на інтереси України. Щоб було меньше фальші, брехні, продажності, партійних квот. Де технічний уряд? Де реформи? Чому це прості люди мають платити комунальні у три рази дорожче (за два роки), платити за акцизи, вводиться ?% ПДВ на ліки і т.д. А оліграхи навіть не хочуть платити ПДВ та рентний збір за природні рерсурси? Я би двома руками був за Юлю, Турчинова, Яценюка, Тягнибока, Шуфрича та інших. Але ж, як ми бачимо - нічого не міняється. А працівники політичних партій ще й людей принижують, які кажуть їм правду в очі. |
![]() |
![]() |
#41517 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#41518 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() о! забыла! Я ж фригидная! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#41519 | |
Старожил
Повідомлення: 2,571
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#41520 | |
Гуру