![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#47751 |
Старожил
Повідомлення: 2,571
|
![]()
звісно ж. якщо десятки мільйонів жителів сусідньої країни вірять в речі, які він розповідає, то чому один я не можу повірити в те, що він може розповісти про секс жінок із сусідньої країни з ЦАПами?
|
![]() |
![]() |
#47752 |
Писатель
Повідомлення: 278
|
![]()
А можна по пунктам його заслуги?
На посаді Міністра Оборони проявив себе не дуже, можете почитати тематичний форум http://www.mil.in.ua/ там є пости за 2005-2007 рр., а також є сучасні пости. Форум цікавий, там пустопорожні пости видаляють, все по темі, дописувачі, практично усі військові. В плані "гарно говорити", так, у нього це є, але цього мало. Тимошенко теж гарні речі говорила, особливо в 2005 році. Зокрема, ідея щодо створення державних акціонерних підприємств, які будуть працювати на державні замовлення. Але як до діла, то "шлак". |
![]() |
![]() |
#47753 |
Старожил
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47754 | |
Старожил
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#47755 |
Юзер
Повідомлення: 4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47756 |
Юзер
Повідомлення: 4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47757 |
Ветеран
Повідомлення: 2,020
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47758 |
Ветеран
Повідомлення: 2,020
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47759 |
Писатель
Повідомлення: 278
|
![]()
Поки ми будемо голосувати за тих людей, що "гарно говорять", то і далі будемо в "жопі". Ніде, ні в ЄС ні в США люди так не голосують. Вони дивляться, що ця людина може зробити і зробить для них. У них навіть велика інфляція (по нашим міркам смішна) - це вже повід для того, щоб не голосувати за таку людину.
|
![]() |
![]() |
#47760 |
Старожил
|
![]()
я примітивний. в політиці не шарю, в житті не орієнтуюся - саме тому приймаю рішення аналізуючи вигляд і мовні здібності.
солодкі уста і вуса над ними, під окулярами, це все, золотими. медові слова влучно лунають, за це вцілому людей і кохають. за кожну деталь: маленьку й велику, за гарну сорочку і черевики, за жести руками донизу і вгору, та не кохають вітюшу потвору. хоч мав і сорочку і черевики, та був нерозумний, як Янус дволикий, ходив під орлами дво-чорноголовими. не зміг поломати рученятками кволими, ручку чорнильну на пресконференції, до речі це признак проблеми потенції... от саме тому цукерки і гроші для мене простого не дуже хороші, бо смак на устах відчувши потворний, звичка змінить навік на смачний неповторний. ось тому так сподобалися дядькові вуса, теж приємно послухати, як і вірші у Стуса, окуляри прості, не такі як у Ганді, час-від-часу усі тонуть у пропаганді. |
![]() |
![]() |
|
|