![]() |
![]() |
#611 |
Юзер
|
![]()
И если ты глухой - я опускаю руки,
И если ты слепой - я поднимаю ствол, И если ты немой - я разнесу тебя суку И мне наплевать,что я сам такой (с)Психея ![]()
![]() |
#612 |
Ветеран
|
![]()
チューチュー ラブリー ムニムニ ムラムラ プリンプリン ボロン ヌルル レロレロ
CHUUCHUU LOVELY MUNIMUNI MURAMURA PURIN PURIN BORON NURURU RERORERO ![]() © Maximum the HORMONE |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Читатель
Повідомлення: 98
|
![]()
Мы все за перестройку мы дадим стране хлебца,
Мы поддерживаем речи от начала до конца, Генерального секретаря ЦК КПСС Горбачева (c)Сектор Газа ![]()
![]() |
#614 |
Читатель
|
![]()
In Flames > Metaphor
You stole my pure intentions. You are the sickness in between. Let me in, I’ll bury the pain. You taught me to be sad as you. You almost made me take it all. Let me in, I’ll bury the pain. The sickness that you are, a plague that made me starve. Do you think you can show me, how I got this far? You bend me and you shake me, you beg me then you break me. Let me in, I’ll bury the pain You made me feel like a sinner. Now you fear you’ll die alone. Let me in, I’ll bury the pain The sickness that you are, a plague that made me starve. Do you think you can show me how I got this far? I feel it’s taking over, and everything falls dark. Break me open, the desperate cry. The sickness that you are, a plague that made me starve. Do you think you can show me how I got this far? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#615 |
Юзер
|
![]()
Даже если ты не злоупотребляешь,
Тебя найдет твоя смерт,и ты об этом узнаешь Каждый день расплата,каждый день тебе в зачет Человек родился,значит человек умрет! (с)Психея ![]()
![]() |
#616 |
Гигант мысли
|
![]()
Знаю я, що між нами провалля стіна,
Знаю я, що то тільки є моя вина. Я караюсь і мучусь, але не здаюсь, І у мрії твої знову я повернусь. Я молю тебе лиш пробач за все І будуй любов знов. Згадаю день, в якому разом ми, Забуду ніч в обіймах самоти. І лиш ім’я твоє звучить в устах І запалює з новою, новою силою нас. ![]() ![]() ![]() така гарна і добра попсова пісенька ![]() ![]()
![]() |
#617 |
Гигант мысли
|
![]()
За безмежний світ,
Що відкрив мені, За мовчання лід, Божевільні дні, За тепло долонь, У яких одна – Я... За нестерпний біль, За нестримну мить, Що розквітла вже, І за все, що спить, За хмільну жагу, Перший опік вуст, За любов твою – Я тебе люблю... За несправжність зрад, Безпорадність слів, За зірки понад, За свавілля снів, За останній крок, За минулу ніч, А там – тепло зірок... Там, де був наш дім, А тепер – нема, Там, де падав сніг, А тепер – весна, Там, де ми - у снах, Там, де сни – про нас, Там, в чужім краю, - Я тебе люблю... Не віддам тебе крапельці роси, Сонцю не віддам, навіть не проси, Не віддам тобі мрій зрадливих спів – У вогні вогнів... І коли тремчу Від твоїх долонь, І коли одна В сумнівах безсонь. Сумнівам не дам, Не віддам землі, Не віддам вогню – Я тебе люблю... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#618 |
Писатель
|
![]()
I want to thank you for giving me the
best day of my life Oh just to be with you is having the best day of my life (с)Thank you - Dido
![]() |
![]() |
#619 |
Юзер
|
![]()
This is what I thought,
I thought you'd need me. This is what I thought, So think me naive. I'd promise you a heart You'd promise to keep. Kiss my eyes and lay me to sleep ![]() ![]() ![]() AFI Prelude 12/21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Ветеран
Адреса: In the Land of White Horses
Повідомлення: 1,545
|
![]()
От женщин кругом голова,
Влюбись - хлопот не оберешся. А что любовь? одни слова И толку врядле с них добьешся. Как говорил папаша мой, Последним делом бабу слушать. Пойду-ка лучше я домой, Желудок стонет просит кушать.
![]() |
![]() |
|
|