![]() |
|
View Poll Results: Ваш браузер | |||
Mozilla |
![]() ![]() ![]() ![]() |
65 | 11.99% |
FireFox |
104 | 19.19% |
Opera |
185 | 34.13% |
IE |
114 | 21.03% |
Другой (Напишите какой) |
74 | 13.65% |
Ті, хто голосували: 542. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#621 | ||
Ветеран
Адреса: 127.0.0.1
Повідомлення: 2,048
|
![]() Цитата:
Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#622 | ||
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
Цитата:
![]() згоден. Але це лише альфа. І якщо в фіналі буде опція з файлами-виключеннями - то буде шоколадно.
![]() |
![]() |
#623 | |
Фанат
Адреса: ~
Повідомлення: 512
|
![]() Цитата:
б) я вообще-то к тому, что гугль подтачивался под ие (чего стоит только то, что, чтобы сделать нормальное выравнивание текста в блоках div влево нужно сначала сделать выравнивание всей страницы по центру) в) оспорь правила валидации. интересно какие же. г) блин, о "самой неправильной DOM-модели" я слышал _ТОЛЬКО_ от тебя. зато регулярно встречаюсь на заявления "сначала пишем CSS под Firefox/Opera, а потом хачим под IE". PS ты что, не смотрел что копипастил? Оо там вообще нет Opera! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
2-е, кстати, а что у всяких спам-ботов, которые на форумах рекламу постят в User-Agent лежит? уж не IE ли? 3-е, и вообще -- цифра очень относительна по регионам. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Писатель
Повідомлення: 274
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
За луркморе повністю згоден, це не та інстанція, на яку потрібно посилатися як на авторитетне джерело для пояснення своїх думок. Все що я хочу висловити своїми постами, що поняття "хороший", "зручний", "класний" - досить суб'єктивні і для кожної людини - свої.
![]() |
![]() |
#628 |
Фанат
|
![]()
firefox installation day дает о себе знать.
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp не даром гугель двигал фокс. |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
2. Не вважаю МС монополістами. Венда - це їхній власний прдукт, вони самі його проштовхують на ринок, рекламують, самі собі зробили антирекламу вістою і т.д. Де тут монополія? Вони забороняють юзати інші ОС чи що? Чи не дають розвиватися лінуксу? 3. Лурк - чудовий ресурс для релаксу і посміятися ![]()
![]() |
![]() |
#630 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
Я ні в якому разі не говорю, що хтось кращий, чи хтось гірший, просто потрібно тверезо дивитися на стан речей. Цікава силка з приводу створення альтернативних ОС - http://blogs.technet.com/mamykin/arc...5/3213260.aspx і чому це практично не можливо. До речі, Google оцифрував вже більше 1.3 млн книг, Microsoft зупинилася на 700 тис. Чому? Причина банальна - не витримала конкуренції, тому не потрібно говорити, хто монополіст а хто ні. А knol (http://msug.vn.ua/blogs/lexremablog/...e-171-187.aspx), який при великому бажанні Google знищить Wikipedia? Список можна продовжувати...
![]() |
![]() |
Мітки |
браузер |
|
|