![]() |
|
View Poll Results: Чи є для вас важливим на якій мові розмовляти? / Важно ли на каком языке говорить? | |||
Так, тільки рідною / Да, только на родном языке |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 20.83% |
Розмовляю на ішій мові / Разговариваю на другом языке |
2 | 4.17% |
Розмовляю на мові співрозмовника(намагаюсь) / На языке говорящего(пытаюсь) |
36 | 75.00% |
Ті, хто голосували: 48. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#631 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Banned
Адреса: Shitswille, UA
Повідомлення: 2,330
|
![]() Цитата:
а насчет 1 языка, то говорят оно так и было, пока ВавилонГорСтрой не начал строительство офисно-торгово-развлекательного центра в исторической части Вавилона. По легенде сртроительство не было закончено из-за того, что проектировщики и застройщики не смогли найти общего языка с инвесторами... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Banned
|
![]()
а какие действия ты имеешь в виду - носить значок "Меняю часы на годинник" или выступать на концертах в поддержку укр.яззыка а потом лабать на фестах, спонсируемых КПУ?
![]() вообще не понимаю что вы все имеете в виду когда призываете "уважать родной язык"... разговаривать на нем? а если я не хочу? то что - я не уважаю тогда что ли? |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 | ||||||
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() Цитата:
![]() ![]() Цитата:
![]() Цитата:
![]() Цитата:
Цитата:
....а ты внимательно сам перечитай те наши с тобой диалоги и поймешь,почему я тебе сказал что ты видишь то - что хочешь видеть ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Ветеран
Адреса: В шопі, що збудована на імаші
Повідомлення: 2,032
|
![]() Цитата:
також існує третій синонімічний засіб - прислівники на ..cьки,..цьки - ознака розмовного стилю: по-українськи, по-французьки, по-китайськи. І нарешті поєднання дієслова з іменником та прийменником на (говорити на українській мові, перекладати на англійську мову) існує в українській мові на такій самій вітці. Але тенденція використання цих виразів послаблюється, втрачає свою перевагу і, можливо, зникне зовсім, тому що вважається , що має російське походження. Так що, я розмовляю на українській, або ж на по-українськи та й українською =) А взагалі тобі респект за слова такі , ну і за дії =)
![]() |
![]() |
#636 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() Б.Е.С - прими к сведению вышесказанное. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Ветеран
Адреса: В шопі, що збудована на імаші
Повідомлення: 2,032
|
![]() Цитата:
Ну то говорять, а хз чи так було ) так не могло бути, так як в Австралії аж ніяк не могли спілкуватись мовою ідентичною нашій =)
![]() |
![]() |
#638 |
Banned
|
![]()
Конституция Укрины
Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова. Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України. В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України. Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування. Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом. где тут написано что я должен УВАЖАТЬ/БЕРЕЧЬ украинский язык? |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Banned
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |