![]() |
|
View Poll Results: Чи взяли б ви участь у наступному флешмобі? | |||
Так |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 43.32% |
Ні |
49 | 22.58% |
Не впевнений/а |
60 | 27.65% |
Не знаю, шо це таке |
14 | 6.45% |
Ті, хто голосували: 217. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#61 |
Юзер
Повідомлення: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Гигант мысли
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |||||
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
Госпаді, я навіть не знаю, з чого почати, бо почитавши ваші пости я взялась за голову і півгодини билась в істериці... Які наркомани, які бухарі, шановні, про шо ви? Ви Маючи дуже і дуже поверхові знання, ви висловили початково помилкову думку з приводу моберів, вважаючи їх якимись неповноцінними вилупками. Ви кажете, секції, кружки і всьо такоє. Флешмоб забирає аж максимум дві години вільного часу у вихідні. Які переважна більшість молоді витрачає для того шоб "сбіть пару 25 копачєк" і росказати "сишиш, чорт, пайді пабрєйся". Я вважаю, шо краще самовиражатися через флешмоби, квести та інші подібні речі, ніж товкти пики у підворотнях та попивати піфко сидячи "на корточках" у парку. Флешмоб не заважає ні навчанню, ні кружкам та секціям, ні іншим розвиваючим заняттям, включаючи виробництво годівниць для пташок. ІМХО, краще людина можливо викине якісь негативні емоції, як ви висловились "скачачи на світлофор" ніж скачачи з кулаками а собіподібного ![]() Цитата:
Нє, за такою логікою ми таки стадо, бо граємо в командні ігри, навчаємось в групах і класах, працюємо в колективах ![]() Цитата:
Цитата:
Цитата:
Тому що сайт і форум мобу трохи занепадають. Немає нових людей і ідей. Попередній топ видалили. Скажи будь-ласка, він тобі заважає? І ше, скажіть будь-ласка, люди, от шо це, бля, за натури такі, шо все треба обісрати. Мені найбільше подобаються люди, які висловлюються проти, не маючи навіть уявлення про сабж ![]() ![]() ![]() вроді би всьо.
![]() |
#64 |
Гигант мысли
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Banned
Адреса: Shitswille, UA
Повідомлення: 2,330
|
![]()
нинаю... не вижу в этом смысла лично для себя... но так ваще - все лучше чем воткапить/земляваляцца
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Ветеран
Адреса: В шопі, що збудована на імаші
Повідомлення: 2,032
|
![]()
оу, так, жирний був
#67 |
Banned
Повідомлення: 36
|
![]()
Премоб: „Рух життя”.
Місце проведення премобу: Площа біля Будинку офіцерів. Час проведення проведення премобу: Неділя, 20 лютого 2008 р. з 14:30 до 14:45. Суть премобу: У проміжок часу з 14:30 до 14:45 мобери підходять до ялинки навпроти Будинку офіцерів і поглядом знаходять агента у червоній шапці Санта Клауса. Побачивши агента, мобер починає здійснювати свій рух нетрадиційним шляхом (наприклад раком, боком, підскоком, імітуючи рух транспорту, свійських чи диких тварин, або усе це разом). Після того, як мобер припаркувався (прилетів, приповз ...) до агента, він отримує листівку зі сценарієм основного мобу. Якщо ваш „рух життя” здасться агенту не достатньо креативним, то зуськи вам дістанеться листівка з першої спроби! Нехай щастить! Погода: Моб відбудеться за будь-якої погоди. Реквізити: Книга, не менш як на 747 сторінок; посвідчення особи. З.І. Ви можете взяти з собою друзів, але вони обов'язково мають досконало знати правила флешмоба. Народ дуже чекаємо на вас!! ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
#69 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата: