Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Технічний форум

View Poll Results: Нужен ли этот ТОП???
Да!!! 450 81.82%
Нет(*_*) 100 18.18%
Ті, хто голосували: 550. You may not vote on this poll

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 10-04-2008, 15:36   #7091
Ortega
Banned

Повідомлення: 460
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від A$'NooP Переглянути допис
спс...
попробую...

а че такое мобилити?
мобильное видео, вот я с ним мучаюсь, нормальные драйвера найти не могу, так как для мобилити радеон дрова делают производители ноутов, а они как бы делают драйвера хреново...
Ortega не на форумі   Reply With Quote
Старий 10-04-2008, 15:50   #7092
freedom
Ветеран

freedom's Avatar

Адреса: нема...
Повідомлення: 2,349
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Ortega Переглянути допис
залипание?
нє......розібрав клаву шо б почистити, начав збирати 2 фішок нехватає думав провтикав......докинув зі старої....не то так тре було.....
Старий 10-04-2008, 17:55   #7093
Luchano Frost
Писатель

Luchano Frost's Avatar

Адреса: Top secret
Повідомлення: 189
Send a message via ICQ to Luchano Frost Send a message via Skype™ to Luchano Frost
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від kossmos Переглянути допис
Помогите! Спасите! Я хочу распечатать картину нестандартного формата, а именно 1500х30 мм. Где можно такое сделать?
На сайті Бізнесдовідки ( http://www.dovidka.com/catalog.cgi?e...ategory&ID=109 ), в списку всіх підприємств, у розділі "Полиграфические услуги, имиджевая продукция" знайдеш списочок вінницьких контор які могли б чимось подібним займатись. Гадаю тобі треба зверати увагу на ті, що займаються широкоформатним друком і зовнішньою рекламою. У такизх контор стоять широкоформатні принтери, які всі називають плотерами. Незабудь коротко і ясно почснити для чого тобі треба така картинка довжиною 1,5 метра Якщо це ще має бути наклейка - то теж скажи... Короче, язик не тілки до Києва доведе.
Старий 10-04-2008, 17:57   #7094
kossmos
Фанат

kossmos's Avatar

Адреса: не с земли...
Повідомлення: 614
Send a message via ICQ to kossmos
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Luchano Frost Переглянути допис
На сайті Бізнесдовідки ( http://www.dovidka.com/catalog.cgi?e...ategory&ID=109 ), в списку всіх підприємств, у розділі "Полиграфические услуги, имиджевая продукция" знайдеш списочок вінницьких контор які могли б чимось подібним займатись. Гадаю тобі треба зверати увагу на ті, що займаються широкоформатним друком і зовнішньою рекламою. У такизх контор стоять широкоформатні принтери, які всі називають плотерами. Незабудь коротко і ясно почснити для чого тобі треба така картинка довжиною 1,5 метра Якщо це ще має бути наклейка - то теж скажи... Короче, язик не тілки до Києва доведе.
та звонил я на пару особо крупных контор думаю надо будет резать на 2 части и печатать так. но все одно - спасибо!

Gott ist tot! Gott bleibt tot!
kossmos не на форумі   Reply With Quote
Старий 10-04-2008, 18:03   #7095
Ortega
Banned

За замовчуванням

Цитата:
это с каких-таких пор плоттер стал широкоформатным принтером? ты видел вообще плоттер?
Старий 10-04-2008, 18:11   #7096
Luchano Frost
Писатель

Luchano Frost's Avatar

Send a message via ICQ to Luchano Frost Send a message via Skype™ to Luchano Frost
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від kossmos Переглянути допис
та звонил я на пару особо крупных контор думаю надо будет резать на 2 части и печатать так. но все одно - спасибо!
Я щось не звернув уваги, висота 30 мм - це точно 3 сантиметри висоти смужка??? Може 300 мм (297 мм - висота А4).
Існує також матеріал для широкоформатного друку (дещо я навіть у наших магазинах бачив). http://www.lomond.ru/catalog/index.h...oupParentID=70 Наприклад я бачив Ломонд-овський рулон для друку на фотопринтерах Епсон і Кенон, виходило таке собі домашне широкоформатне друкування.
Старий 10-04-2008, 18:17   #7097
Luchano Frost
Писатель

Luchano Frost's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
это с каких-таких пор плоттер стал широкоформатным принтером? ты видел вообще плоттер?
От ті хто не бачили плотерів - ті плутають плотер і принтер. Я все те що має друкувалну головку і сопла і ємностідля чорнил для друку називаю принтером, широкоформатний чи ні - то вже не так важливо - принцип всеодно той самий
Старий 10-04-2008, 18:42   #7098
Ortega
Banned

За замовчуванням

Цитата:
От ті хто не бачили плотерів - ті плутають плотер і принтер. Я все те що має друкувалну головку і сопла і ємностідля чорнил для друку називаю принтером, широкоформатний чи ні - то вже не так важливо - принцип всеодно той самий
а плоттер ни разу не большой сейсмограф, да? плоттер печатает не на рулоне, а грубо говоря, пишет самописцем, рассказывать будешь мне, я их уже 3 штуки деду в офис привез, и наверняка знаю, как он работает, ни в одном плоттере никогда не было рулона
Старий 10-04-2008, 18:58   #7099
Luchano Frost
Писатель

Luchano Frost's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
а плоттер ни разу не большой сейсмограф, да? плоттер печатает не на рулоне, а грубо говоря, пишет самописцем, рассказывать будешь мне, я их уже 3 штуки деду в офис привез, и наверняка знаю, как он работает, ни в одном плоттере никогда не было рулона
Замість того щоб мені відкривати америку через фортку, краще б допоміг Космосу з його питанням. Що таке плотер і принтер я знаю і так.
Але факт лишаєтсья фактом. Є люди на світі, що вважають принтером лише те що друкує на А4 і все інше НЕ принтери, а, наприклад плотер (...ну, так думають і все). ВСе кінець розмові. Хто чого не зрозумів хай ломиться в Гуглю і на вікіпедію - там все є
Старий 10-04-2008, 19:04   #7100
Ortega
Banned

За замовчуванням

Цитата:
Замість того щоб мені відкривати америку через фортку, краще б допоміг Космосу з його питанням. Що таке плотер і принтер я знаю і так.
Але факт лишаєтсья фактом. Є люди на світі, що вважають принтером лише те що друкує на А4 і все інше НЕ принтери, а, наприклад плотер (...ну, так думають і все). ВСе кінець розмові. Хто чого не зрозумів хай ломиться в Гуглю і на вікіпедію - там все є
чем мог, тем помог, на риа, помнится, делали плакаты 6*8 м, дык если ты считаешь, что больше А4 - это плоттер, то зачем вводить людей в заблуждение?
Відповідь

Мітки
help desk

Posting Rules