Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

View Poll Results: Местный ExitPoll 2
Тимошенко 45 35.43%
Янукович 43 33.86%
Не пойду голосовать 18 14.17%
Проголосую против 21 16.54%
Ті, хто голосували: 127. You may not vote on this poll

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 06-02-2010, 04:32   #821
Onex
Гуру

Повідомлення: 8,690
Send a message via ICQ to Onex
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від [SPY]der(FOG) Переглянути допис
Да нет. Оно не прямо влияет, а на подсознание и люди начинают автоматически голосовать за одного из них. Тигипко очень яркий пример. Вот почему-то никому так не поверили, как ему. Интересно почему?
Это ж как пить дать ясно!

Во-первых: в обществе есть усталость от этого вечного противостояния помаранчевых и голубых. Устали от яныка,от тигрюли и от ющенка. Хочется перемен лиц и имен.
Во-вторых: Чувак потратил нехило бабла: его билборды по всей стране и в довольно таки немаленьком количестве. Да и вообще, довольно таки много себя он пиарил, то есть был на виду, давал интервью, токшоу м т.п.
В-третьих: Довольно интересный образ. Симпатичный мужик, эффективный руководитель,успешный бизнессмен(это кстати простой люд несколько оттолкнуло - ну не доверяют наши люди богатым, именно поэтому юличка закосила под бедную владелецу одной единственной квартирки трех-комнатной).
в четвертых: манера вести диалог и выкладывать свои мысли. Четко, ясно. ответы на вопросы прямые. Лаконичные. Без воды. примечательно и то, что он ни кого грязью не поливал, а вместо этого говорил что необходимо деать в стране.

Ну и в пятых, конечно программа: Довольно непопулярная, но интересная.
Onex не на форумі   Reply With Quote
Старий 06-02-2010, 10:58   #822
[T-MaC]
Писатель

[T-MaC]'s Avatar

Адреса: Мой адрес не дом и не улица (с)
Повідомлення: 182
Send a message via ICQ to [T-MaC]
За замовчуванням

ИМХО. за тигру голосуют слепые котята.

"Из двух зол выбирают меньшее...." .... IIIIIIIIIIII
Старий 06-02-2010, 13:21   #823
Zali3nЯk
Фанат

Zali3nЯk's Avatar

Адреса: Там, где пролилась Кока-Кола...
Повідомлення: 694
Send a message via ICQ to Zali3nЯk Send a message via Skype™ to Zali3nЯk
Arrow

не то чтобы я был каким-то ярым последователем кого-то из кандидатов нынешних. на как можно выбрать вот ЭТО я не знаю..это уже не вытянутые за хвост непонятно откуда факты из биографии про судимости и подобное. может их и не было. Как можно хотеть себе в президенты тупицу?
Zali3nЯk не на форумі   Reply With Quote
Старий 06-02-2010, 13:25   #824
Onex
Гуру

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Zali3nЯk Переглянути допис
не то чтобы я был каким-то ярым последователем кого-то из кандидатов нынешних. на как можно выбрать вот ЭТО я не знаю..это уже не вытянутые за хвост непонятно откуда факты из биографии про судимости и подобное. может их и не было. Как можно хотеть себе в президенты тупицу?
ага...кстати, но вчера вновь назвал Чехова поэтом

насчет тупицы: в штатах этакий тупица два срока был президентом
Старий 06-02-2010, 13:27   #825
-SD-
Гигант мысли

-SD-'s Avatar

Повідомлення: 1,096
За замовчуванням

Цитата:
=Zali3nЯk. Как можно хотеть себе в президенты тупицу?
Ты еще молодой,
еще жизни не знаеш

-SD- не на форумі   Reply With Quote
Старий 06-02-2010, 14:12   #826
Onex
Гуру

За замовчуванням

Цитата:
Тимошенко: "Не треба, щоб таке представляло країну"
Субота, 06 лютого 2010, 02:02

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що нікому не "передовірить можливість мати владу".

Про це вона заявила в ефірі програми "Кращий кандидат", яка транслювалася на трьох телеканалах - ICTV, Першому національному і 5 каналі.

"Я більше нікому не передовірю ні можливість мати владу, як я це зробила у 2005 році. Я нікому не передовірю більше формування урядів, тому що не треба більше коаліційний принцип", - наголосила кандидат у президенти.

"Моє завдання, щоб олігархи в країні стали простими пересічними бізнесменами. Як мінімум мільйонерами, а не мільярдерами. Щоб вони платили податки, щоб вони ЗМІ віддали журналістам в руки, зробили суспільне телебачення і радіомовлення", - сказала Тимошенко.

"Я хочу зараз перед всіма вами, як одна з людей, які стояли на майданах, як одна з тих, хто брав на себе відповідальність, вибачитися за те, що, можливо, я не все дотягнула до того рівня, який би хотіли бачити ті люди, які вірили у перетворення у 2005 році", - заявила вона.

Крім того, Тимошенко підкреслила: "Давайте не зробимо так, щоб країну представляло оце. Не треба, щоб таке представляло країну".

"Навіть, якщо 100-150 гривень дають за голос. 100-150 гривень можуть закінчитися за місяць. Вони не вічні. А потім як світу дивитися в очі? І хто світу буде в очі дивитися? І хто нас буде приймати, і кому тут будуть руку подавати?", - сказала кандидат у президенти.

"І з ким тут будуть радитися, як міняти світові процеси? З ким в Україні будуть радитися, які нові світові порядки започатковувати, щоб кризи в світі не було?", - запитала вона.

Крім того, Тимошенко заявила: "Треба щоб лідери держави вміли писати, як мінімум. Добре там з інтелектом трошки, але писати хай вчаться".

Як відомо, у другому турі президентських виборів, який відбудеться 7 лютого, візьмуть участь Тимошенко і лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Українська правда
Старий 06-02-2010, 14:13   #827
[SPY]der(FOG)
Ветеран

Адреса: Vinnitsa
Повідомлення: 2,468
Unhappy

Цитата:
Повідомлення від Onex Переглянути допис
насчет тупицы: в штатах этакий тупица два срока был президентом
Да но после того как в штатах прознали про то, что он туп - его во второй раз не выбрали, а у нас - меньшее тупое зло выбирают. =((((
И это ужасно

Останній раз редагувалося [SPY]der(FOG); 14:17.
[SPY]der(FOG) не на форумі   Reply With Quote
Старий 06-02-2010, 14:16   #828
Onex
Гуру

За замовчуванням

Цитата:
"Навіть, якщо 100-150 гривень дають за голос. 100-150 гривень можуть закінчитися за місяць. Вони не вічні. А потім як світу дивитися в очі? І хто світу буде в очі дивитися? І хто нас буде приймати, і кому тут будуть руку подавати?", - сказала кандидат у президенти.
вы ещё миру в х@й подуйте!

от жеж блть пистанутая натура. Голые босые, но главное что люди о нас скажут. сцука....
Старий 06-02-2010, 14:16   #829
[SPY]der(FOG)
Ветеран

Адреса: Vinnitsa
Повідомлення: 2,468
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Onex Переглянути допис
Ну и что тебя смущает в этих цитатах? "Оце" не должно нас представлять... Я с эжтимм согласен полностью. =)
Старий 06-02-2010, 14:17   #830
Onex
Гуру

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від [SPY]der(FOG) Переглянути допис
Да но после того как в штатах прознали про то, что он туп - его во второй раз не выбрали, а у нас - меньшее тупое зло выбирают. =((((
И это ужасно
как это не выбрали??? Буш младший 2 срока был президентом
Відповідь

Мітки
выборы, политика

Posting Rules