![]() |
![]() |
#1 |
Читатель
Повідомлення: 83
|
![]()
Всем привет! Нужны новые шторы для дома, хочу заказать онлайн. Поделитесь, пожалуйста, где можно найти качественные шторы с хорошим выбором и обслуживанием. Заранее благодарю!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Заказывал в Alser пошив римских штор для гостиной. Впечатлен качеством работы и вниманием к деталям. Шторы получились просто шикарные, идеально подошли по цвету и размеру. Консультанты были очень вежливыми и помогли с выбором тканей. Доставка была оперативной, установка прошла гладко. Очень доволен результатом!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
Повідомлення: 16
|
![]()
Готові штори складно підібрати. Краще на замовлення шити.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
Повідомлення: 14
|
![]()
Так, я повністю згодна. Готові штори часто не відповідають усім вимогам, і їх важко підібрати під конкретний інтер'єр. Краще звертатися до фахівців і шити штори на замовлення. Так можна підібрати саме ту тканину, яка підходить по стилю, кольору та текстурі, а також точно розрахувати потрібний метраж. Я замовляла штори в компанії "Дім штор" https://curtainskiev.com.ua/ Це надійна компанія, яка спеціалізується на дизайні та пошитті штор на замовлення. Вони допомагають з вибором тканини, дають консультації, а також точно розраховують необхідний метраж. Можна замовити як стандартні варіанти, так і дуже оригінальні та індивідуальні штори, що ідеально підійдуть до вашого інтер'єру.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Опції теми | |
Опції перегляду | |
|
|