Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > SPAM

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 23-06-2024, 16:45   #1
SashaTkach
Читатель

Повідомлення: 83
За замовчуванням Нужен совет по покупке автозапчастей из Польши

Здравствуйте! Ищу надежные источники для покупки автозапчастей из Польши. Кто может порекомендовать интернет-магазины или поставщиков с хорошими отзывами? Заранее благодарю за помощь!
SashaTkach не на форумі   Reply With Quote
Старий 11-07-2024, 11:21   #2
kingxgod
Юзер

Повідомлення: 0
За замовчуванням

Владею Lotos и не всегда удаётся найти запчасти. Обратился в Dvizok и нашёл lotos бу автозапчасти. Сделал заказ в https://dvizok.com.ua/ru/catalog/lotos/1/ и детали пришли очень быстро. Качество запчастей оказалось отличным, всё подошло идеально. Очень рад, что нашёл такой надёжный сервис. Всем владельцам Lotos рекомендую Dvizok.
kingxgod не на форумі   Reply With Quote
Старий 14-07-2024, 14:24   #3
originaly
Юзер

originaly's Avatar

Повідомлення: 0
За замовчуванням

А я вирішив купити бу мотоцикл, і тепер постає питання: що далі? Перш за все, раджу зробити повну діагностику техніки. Це допоможе визначити, в якому стані мото і які запчастини можуть знадобитися. До речі, якщо треба купити запчастини до мотоциклів https://motomoto.ua/uk/zapchastini - я б радив зазирнути в інтернет-магазин Moto-Moto. У них дуже широкий асортимент, і ціни адекватні. Нещодавно мій друг там замовляв деталі для свого байка і залишився дуже задоволений. Він сказав, що все прийшло швидко і якість на висоті. Так що тепер я сам думаю замовити там, якщо що. Хто вже купував бу мотоцикл? Може, поділитесь досвідом і порадами?
originaly не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Опції теми
Опції перегляду

Posting Rules