![]() |
![]() |
#2201 |
Ветеран
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2202 |
Гигант мысли
Повідомлення: 725
|
![]()
Вітаю!
Віддам безкоштоно готові сайти для вашого бізнесу, розробленІ на WordPress згідно вимог пошукової системи Google та адаптовані під мобільні присторої. P.S. Дайте вгадаю, після прочитаного у вас виникли наступні питання: У чому підвох? Жодного підвоху. Сайти насправді надаються абсолютно безкоштовно. Не містять жодної реклами або обмежень. Який сенс роздавати їх безкоштовно? Я займаюся розробкою та просуванням веб-сайтів. Відповідно, якщо вам знадобиться доопрацювати отриманий сайт або запустити рекламу і ви не плануєте робити це самостійно, першим, про кого ви згадаєте, буду я. Таким чином, я формую собі базу потенційних клієнтів. Як отримати сайт? Напишіть мені, якої тематики потрібен сайт. Я надішлю вам посилання на нього для ознайомлення та розповім, що робити далі. Я зможу редагувати сайт самостійно? Так. зможете. Для внесення змін на сайті не потрібен програміст, редагувати можна навіть з телефону. Разом з сайтом ви отримаєте відеоінструкцю, як з ним працювати. Всього 100 тематик. Агенція Креативів Агенція Перекладів Кондитерська Ресторан Хлібопекарня Презентація Мобільного Додатку Прокат Самокатів Дієтолог Сайт Для Мобільного Додатку Магазин Спортивних Товарів Магазин Іграшок Ювелірний Магазин Будівництво Студія Манікюру Цифрова Агенція Веб-Агентство Магазин Товарів Для Інтер'Єру Студія Креативів Запршення На Весілля 3Д-Моделювання Презентація Фільму Служба Доставки Вигулювання Собак Салон Весільного Вбрання Веб Студія Студія Йоги Відеозйомка Галерея Малюнків Дизайнерське Агентство Ресторан Морепродуктів Магазин Тістечок Дизайн Агенція Меблі Архітектурна Студія Брендингове Агентство Юридична Фірма Портфоліо Фотографа Студія 3Д-Моделювання Коктель-Бар Презентація Фільму2 Відеопрезентація Школа Магазин Косметики Спа-Центр Креативне Агенство Діджитал-Студія Виробник Морозива Фотограф Товарів Транспортна Компанія Модний Бутік Тренажерна Зала Оренда Автомобілей Пральня Туристична Агенція Дизайн-Студія Сео-Студія Коворкінг Кафе Та Ресторан Дизайн Упаковки Флористичний Сайт Програма Весілля Спорт-Клуб Хостел Медичний Центр Магазин Одягу Презентація Фільму3 Органічні Продукти Стоматологія Сайт Письменника Фотозйомка Школа Раннього Розвитку Персональна Сторінка Дизайнера Ветеринарна Клініка Косметологічний Кабінет Перукарня Садовий Дизайн Швейне Ательє Технічне Агентство Планувальник Свят Фаст-Фуд Барбер Saas Місце Проведення Весілля Інтерактивний Фотограф Портфоліо Концептуального Мистецтва Бутік Дитячий Магазин Портфоліо Брендингу Односторінковий Сайт Агенції Сео-Агенція Художній Магазин Екологічна Громадська Організація Модельна Агенція Мейкап Портфоліо Фільмів Персональне Портфоліо Художня Галерея Нафтова Промисловість Весільний Фотограф Дизайн Інтер'Єру
![]() |
#2203 | |
Фанат
Повідомлення: 408
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#2204 |
Гигант мысли
|
![]()
Ось посилання на каталог сайтів https://ukrmarket.co.ua/
Обирайте будь який підходящий
![]() |
#2205 | |
Фанат
Повідомлення: 408
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#2206 |
Гигант мысли
|
![]()
Можна, під замовлення та на платній основі. Безкоштовно надаються тільки сайти зі списку.
![]() |
#2208 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#2210 |
Писатель
|
![]()
ВІДДАВ!!!
Віддам залишки від системніка Dell. Мат. плата (сокет 775) не робоча, блок живлення живий. Через пару днів винесу на смітник. Також є материнська плата з процом та пам'яттю на сокеті 478, робоча але можливо потребує заміни декількох конденсаторів. Символічна ціна 50грн або пачка томатного соку. Якщо хтось має бажання забрати обидві позиції то пріорітет буде надано саме йому. Без образ потенційних бронювальників халяви. |
![]() |
![]() |
![]() |
Мітки |
бан за метки, бан за флуд, боты идут в бан, даром, листопис харьковский жлоб, отдам, розетка - говно, только отдают, тут не просят, эверест, эверест лучший интернет |
Опції теми | |
Опції перегляду | |
|
|