![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Посоветуйте, пожалуйста, антивозрастной уход 40+. У меня сухая кожа, местами морщинки уже заметны. Интересуют проверенные кремы и, может быть, сыворотки с ретинолом, но без сильного раздражения.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Для сухой кожи 40+, склонной к морщинкам, стоит выбрать антивозрастной уход, который эффективно увлажняет и стимулирует обновление клеток. Хороший выбор — кремы и сыворотки с ретинолом или его мягкими аналогами, такими как ретинальдегид. Эти средства способствуют разглаживанию морщин, улучшению текстуры кожи и поддержанию её упругости. Обрати внимание на ассортимент антивозрастных кремов на сайте clarity-ua.com где представлены проверенные средства для эффективного ухода за кожей.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
Повідомлення: 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
Адреса: Kraków
Повідомлення: 26
|
![]()
Правильно ви зараз усе написали і не варто в цих питаннях поспішати. Лише під час консультації із косметологом та адекватної оцінки стану шкіри можна підібрати справді хорошу косметику, що буде давати результат та діяти позитивно. Я в себе в Трускавці навідуюсь час від часу до медичного центру краси https://ageless-esthetics.com.ua/ Ageless Esthetic Center . Там працює мій косметолог, якому я повністю довіряю.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Юзер
Повідомлення: 3
|
![]()
Тоже ищу что-то такое эффективное.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Юзер
Повідомлення: 5
|
![]()
Завжди шукала для себе косметику, яка не тільки доглядає, але й лікує шкіру. Нещодавно вирішила спробувати аюрведичні засоби від Rosa-Pharm https://rosa-pharm.com/ і вони мені дуже сподобались. Одним із моїх улюблених продуктів став молоджувальний крем для сухої шкіри Бакучіол - він неймовірно зволожує і живить. Шкіра стала м'якшою, виглядає здоровішою та більш сяючою.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Опції теми | |
Опції перегляду | |
|
|