![]() |
![]() |
#1 |
Читатель
Повідомлення: 129
|
![]()
Шукаю щось цікаве для готування вдома, бо вже звичні страви трохи набридли. Хотілося б знайти сайт, де є смачні, але прості рецепти, бажано з фото або відео, бо я ще не дуже вправний у кулінарії. Може, хтось порадить перевірене джерело? Важливо, щоб рецепти були зрозуміло описані, не містили дуже рідкісних інгредієнтів, бо в нашому магазині не все можна знайти. І ще бажано, щоб можна було знайти і щось на кожен день, і щось більш святкове.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Читатель
Повідомлення: 123
|
![]()
Я вже давно колекціоную різні рецепти і пробував безліч кулінарних сайтів, особливо тих, де є авторські варіанти традиційних страв. Мені подобається, коли до рецепту додають невеличкі підказки або варіанти заміни продуктів, бо не завжди маємо вдома саме те, що потрібно. Найважливіше — щоб усе було чітко: пропорції, послідовність дій, час приготування. Не люблю, коли пишуть загальними словами, типу «додайте спеції за смаком» — це надто абстрактно. Також звертаю увагу на коментарі інших користувачів, часто саме там знаходжу корисні поради або застереження.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Читатель
Повідомлення: 129
|
![]()
Я теж помічав, що деякі сайти надто загальні, наче рецепти для професійних шеф-кухарів, а не для звичайної людини. Іноді берешся щось готувати, а там якісь незрозумілі кроки або продукти, яких у житті не бачив. А ще помічав, що в деяких рецептах зовсім не співпадає час приготування — пишуть "20 хвилин", а реально стоїш над плитою всі сорок. Було б круто мати сайт, де можна знайти рецепти з детальними фото кожного кроку, і бажано, щоб були варіанти для людей без супердорогого обладнання.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Читатель
Повідомлення: 147
|
![]() Цитата:
До того ж, у них інколи є рецепти, прив’язані до певних свят — можна швидко знайти щось тематичне, не витрачаючи купу часу на пошук. Ще круто, що є рецепти на різний рівень складності — як для новачка, так і для досвідченого кухаря. Мені подобається експериментувати, тому інколи беру звичайний рецепт і додаю щось своє — і він грає новими барвами. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Опції теми | |
Опції перегляду | |
|
|