Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 17-04-2025, 22:18   #1
Moncler
Читатель

Повідомлення: 129
За замовчуванням Ось тут є багато хороших рецептів

Шукаю щось цікаве для готування вдома, бо вже звичні страви трохи набридли. Хотілося б знайти сайт, де є смачні, але прості рецепти, бажано з фото або відео, бо я ще не дуже вправний у кулінарії. Може, хтось порадить перевірене джерело? Важливо, щоб рецепти були зрозуміло описані, не містили дуже рідкісних інгредієнтів, бо в нашому магазині не все можна знайти. І ще бажано, щоб можна було знайти і щось на кожен день, і щось більш святкове.
Moncler не на форумі   Reply With Quote
Старий 17-04-2025, 22:30   #2
Геленд
Читатель

Повідомлення: 123
За замовчуванням

Я вже давно колекціоную різні рецепти і пробував безліч кулінарних сайтів, особливо тих, де є авторські варіанти традиційних страв. Мені подобається, коли до рецепту додають невеличкі підказки або варіанти заміни продуктів, бо не завжди маємо вдома саме те, що потрібно. Найважливіше — щоб усе було чітко: пропорції, послідовність дій, час приготування. Не люблю, коли пишуть загальними словами, типу «додайте спеції за смаком» — це надто абстрактно. Також звертаю увагу на коментарі інших користувачів, часто саме там знаходжу корисні поради або застереження.
Геленд не на форумі   Reply With Quote
Старий 17-04-2025, 22:30   #3
Moncler
Читатель

Повідомлення: 129
За замовчуванням

Я теж помічав, що деякі сайти надто загальні, наче рецепти для професійних шеф-кухарів, а не для звичайної людини. Іноді берешся щось готувати, а там якісь незрозумілі кроки або продукти, яких у житті не бачив. А ще помічав, що в деяких рецептах зовсім не співпадає час приготування — пишуть "20 хвилин", а реально стоїш над плитою всі сорок. Було б круто мати сайт, де можна знайти рецепти з детальними фото кожного кроку, і бажано, щоб були варіанти для людей без супердорогого обладнання.
Moncler не на форумі   Reply With Quote
Старий 17-04-2025, 22:32   #4
Igorelenko
Читатель

Повідомлення: 147
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Moncler Переглянути допис
Я теж помічав, що деякі сайти надто загальні, наче рецепти для професійних шеф-кухарів, а не для звичайної людини. Іноді берешся щось готувати, а там якісь незрозумілі кроки або продукти, яких у житті не бачив. А ще помічав, що в деяких рецептах зовсім не співпадає час приготування — пишуть "20 хвилин", а реально стоїш над плитою всі сорок. Було б круто мати сайт, де можна знайти рецепти з детальними фото кожного кроку, і бажано, щоб були варіанти для людей без супердорогого обладнання.
Ось тут є багато хороших рецептів https://torchyn.ua/recipes до яких підійдуть різні соуси Торчин, цей ресурс мені подобається тим, що там не лише рецепти, а й підказки, як урізноманітнити звичайні страви, додавши щось новеньке — хоч спецію, хоч соус. Усе структуровано, рецепти розділені за категоріями: м’ясні, овочеві, супи, салати, навіть десерти є.
До того ж, у них інколи є рецепти, прив’язані до певних свят — можна швидко знайти щось тематичне, не витрачаючи купу часу на пошук. Ще круто, що є рецепти на різний рівень складності — як для новачка, так і для досвідченого кухаря. Мені подобається експериментувати, тому інколи беру звичайний рецепт і додаю щось своє — і він грає новими барвами.

Останній раз редагувалося Igorelenko; 22:35.
Igorelenko не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Опції теми
Опції перегляду

Posting Rules