05-05-2023, 22:15 | #16521 |
Юзер
Повідомлення: 1
|
Саме претрушене вареня. Не на сир намазала або там якось з тостом, а притрусила.... в ложку вареня насипала сиру, яб до такого не додумалась взагалі.
|
06-06-2023, 16:29 | #16523 | |
Юзер
Повідомлення: 13
|
Цитата:
28-02-2024, 01:02 | #16524 |
Юзер
|
-
Погуляв по форуму, я увидела необходимость такой темы. Девушки, приглашаю вас пообщаться о насущных проблемах наших. О причинах неурядиц, следствиях и выходах из кругов, придуманных и созданных нами же
|
20-10-2024, 19:12 | #16525 |
Юзер
Повідомлення: 22
|
Девочки, нужен Ваш совет. Скажите, к кому можно в Киеве обратиться для лечения грибка ногтей? Может быть есть у Вас такой опыт и Вы знаете действительно хорошего врача? Я так смотрю, что клинику Резонанс многие хвалят, лечение онихомикоза вот тут описано очень подробно. Можете ли дать реальные отзывы об этой клинике?
|
29-10-2024, 21:27 | #16526 |
Юзер
Повідомлення: 5
|
Хочу поділитися своїм досвідом, оскільки тема "Між нами дівчатами" завжди цікава. Нещодавно я замовила в онлайн сексшопі Amy тренажер кульки вагінальні https://amy.com.ua/ua/intimnye-tovar...nalnye-shariki . Мені сподобався широкий асортимент і доступні ціни. Замовлення прийшло швидко і в гарній упаковці, що дуже порадувало. Ці кульки дійсно допомагають у зміцненні м'язів, а також додають нові відчуття. Якщо ви розглядаєте можливість спробувати щось нове, раджу заглянути в Amy. Впевнена, що вам сподобається!
|
Мітки |
listopis купит, listopis хочет вибратор, дівчата купуйте нтс, кто кого жарит?, кто крайний за котлетами?, лошара без bmw, юра вас не любить |
Опції теми | |
Опції перегляду | |
|
|