28-11-2022, 22:23 | #16511 |
Фанат
Повідомлення: 407
|
Тобто боротися та воювати потрібно не з дружиною коханця, а зі своїм егоїзмом, заздрістю, гординею, хіттю (похотью) та негативними думками. Для початку розібратися в собі, в своїх думках. Для чого тобі потрібен коханець? Можливо ти позаздрила чужому щастю? Можливо захотіла заволодіти чужим? Можливо захотіла довести комусь, чи собі, що ти найкраща, тому коханець з тобою, а не зі своєю дружиною? То це вже гординя, що теж гріх. Мрій про гарне, Всесвіт виконає твоє бажання.
04-12-2022, 14:28 | #16512 |
Юзер
Повідомлення: 45
|
Прийміть мої співчуття що у Вас немає червоної Ферарі! І за Вашою логікою - якщо мій коханий чоловік катав мене на новій БМВ яку він купив спеціально для того, щоб ми могли насолоджуватися життям - то чи не означає це що ми це і заслужили і воно нам було потрібно?
|
06-12-2022, 14:16 | #16513 | |
Фанат
Повідомлення: 407
|
Цитата:
Це що справжньє щастя? Я знаю що таке істине щастя, і воно не залежить від грошей. Треба просто віднайти свое істинне я, під шарами его. На це може знадобитись не одна тисяча реінкарнацій. І коли ви віднайдете себе, своє істинне я, то станете просвітленими, позбудетесь карми, відчуєте неймовірне щастя, гармонію, та любов. Бо усвідомите, що ви і є Творець. Так, ми духи, діти Бога. Існує тільки чиста енергія розуму, все інше іллюзія. Час, матерія (яка активується тільки в присутності спостерігача), навіть душа - це все іллюзія, майя. І сучасна квантова фізика це вже довела науково. Наука та релігія в гармонії зі всесвітом) І червона ламборджині мені насправді не потрібна, як і 14й айфон ) Бо в мене реально немає потреби перед кимось, чи перед собою понтуватися. Бо я не залежу від чиєїсь думки про мене, мені все одно, хто, що про мене подумає. Хочу жити по кодексу японських самураїв )
25-01-2023, 13:40 | #16514 |
Banned
Повідомлення: 3
|
Стараюсь кушать правильно, но иногда хочется чего-то вкусного и вредного. Одно из любимых блюд это наггетсы в духовке. Просто в готовке и невероятно вкусно! Рецепт беру на сайте Вкусно Дома.
|
30-01-2023, 06:06 | #16515 |
Юзер
|
Pozyczki na karte Krakow
Pozyczki na stronie
W dodaj inne rzeczy Pozyczki na karte .
31-01-2023, 03:31 | #16516 | |
Гуру
Повідомлення: 9,368
|
Цитата:
04-02-2023, 21:59 | #16517 |
Юзер
Повідомлення: 5
|
спробувала варення з айви притрушене сиром гауда- вау, різниця смаків створює чудову смакову палітру
|
Мітки |
listopis купит, listopis хочет вибратор, дівчата купуйте нтс, кто кого жарит?, кто крайний за котлетами?, лошара без bmw, юра вас не любить |
Опції теми | |
Опції перегляду | |
|
|