![]() |
![]() |
#411 |
Писатель
Повідомлення: 177
|
![]()
я не знаю від чого це залежить, але рекомендую користуватись смартом тільки тим, кому подобаються:
1) відключення інету фактично щодня без попередження на невизначений термін (від кількох хвилин, до кількох годин) 2) швидкість в рази менша заявленої 3) ремонтні роботи впродовж тижня і більше 4) спілкування с автовідповідачами (або постійний сигнал "занято") служби підтримки замість безпосердніх консультацій спеціалістів 5) проблеми з білінгом якщо випадково сюди заходить хтось із працівників, можливо отримаю відповідь коли ці всі лажи буде усунено? |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() Вообще они там готовят свои серваки переводить на новую систему биллинга, если я не ошибаюсь.
![]() |
![]() |
#413 |
Ветеран
|
![]()
у меня такое ощущение, что тока у меня смёрд работает намана )))))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Гигант мысли
Повідомлення: 1,114
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Читатель
Повідомлення: 58
|
![]()
Месяц назад уехал с ул. Дачной. Последних три месяца скоростью на Смарте был доволен, стабильно до 5 Мб на прием, в час пик меньше 1 Мб не было. Огромный минус, что сам интернет иногда пропадал.
Могу сделать вывод, что Интернет на Смарте очень зависит от дома, от качества проводки. |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Читатель
Повідомлення: 100
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Гигант мысли
Повідомлення: 1,114
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#419 |
Писатель
Повідомлення: 177
|
![]()
2-3 роки назад не було зовсім! ніяких нарікань на роботу Смарта. але зараз все змінилось в гіршу сторону...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Гигант мысли
|
![]()
Кто-нибудь знает новый номер смарта? А то уже второй раз звоню и не успеваю записать циферки...
![]() |
Опції теми | |
Опції перегляду | |
|
|