![]() |
![]() |
#21 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
Лайф, бывает, берет там, где КС -> бывает и то очень редко ) з.ы был пользователем лайфа несколько месяцев , на окраинах вишенки и на чехова связь уже жгла напалмом на лайфе...вернулся на кс )
![]() |
![]() |
#22 |
Читатель
|
![]()
Передавачі там більш потужні. Доречі, це шкідливо для здоров'я.
Лайфом користуюсь два роки. Нарікання є, однак 0 в мережі. Великі проблеми були дві неділі тому.... Однак пофіксили. Зараз ок. В межах міста завжди ловить. коритсувався Siemens m55, зараз Nokia n70. Однак на нокії забув про інтернет... Дуже туго. MMS не відсилаються. Або прошивка крива, або щось не налаштував.
![]() |
#23 | |
Banned
Повідомлення: 460
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
![]() Читати пости потрібно. Я не казав, що нокіа - безпечно і панацея ![]() Цікаво, що буде з майбутніми поколіннями... І чи вони будуть...
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
Повідомлення: 460
|
![]()
Зато ты написал ложь о более мощных передатчиках в моторолах, которые вредны для здоровья.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Читатель
|
![]() Цитата:
Добре. ти мене сразив. Тепер я піду в монастирь і буду там замолювати свою брехню. Давай так. Як забезпечується звязок між вишкою та телефоном? Передава та приймач. Інформаціє постійно циркулює між обома точками. Так, приймач потужний. Тому ловить краще. Як відсилаються з телефона на вишку? Збільшується потужність передавача. Я вже вийшов за рамки SAR. Я не є спеціалістом мобільного звязку. Тому і міг навіть "сказать ложь" (так моторошно звучить ![]() Як на те пішло. Б-я опромінення є шкідливим. Наприклад, лабораторні криси дохнуть від мобільного опромінення. І це вже не ложь. Тому не потрібно все так драматизувати. За рамки теми ми вийшли точно. Може, створиш нову тему? з опитуванням, хто скільки в день розмовляє або хто як ставиться. Було б цікаво. Цитата:
![]() |
![]() |
#27 |
Читатель
|
![]()
![]() |
#28 |
Читатель
Адреса: Киевская
Повідомлення: 64
|
![]()
Не знаю за Виннест, но у Лайфа не считая разрывы и скорость гипернестабильную не привышающую зачастую 10 кб/сек, внеземной пинг , как минимум 600 мс.Кроме того с первого раза передать что-то по аське невозможно,что бы зайти на мейл и отправить письмо нуна запастись терпением.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned