![]() |
![]() |
#1 |
Писатель
|
![]()
Власне, назва поста сама по собі красномовна, але агенція подій «АртПоле» повідомляє:
Наш улюблений, неповторний, драйвовий, безтурботний, невимушений, добрий і вічний хедлайнер — гурт «Перкалаба» — вперше відіграє концерт у місті Вінниця. За час, що минув з нашого фестивалю, вони вже встигли взяти участь у кількох потужних музичних та театральних подіях та започаткувати новий унікальний музичний проект. «Перкалаба» закривала фестиваль, і вона ж відкриває осіннє-зимовий сезон «АртПоля». Відтепер кожного місяця в різних містах України ми робитимемо концерти тих гуртів, що відіграли, сподобалися й запам’яталися вам на фестивалі. Подробиці — незабаром. Слідкуйте. Будьте з нами. Джерело: сайт Артполя |
![]() |
![]() |
#2 |
Писатель
Повідомлення: 177
|
![]()
Бомба! Буду!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Старожил
Повідомлення: 3,258
|
![]()
таки да
непрапущу)))
#4 |
Гигант мысли
Адреса: Вишенка
Повідомлення: 907
|
![]()
Это интересно.. Буду следить за развитием темы.
#5 |
Ветеран
Адреса: inside the Nine...
Повідомлення: 2,478
|
![]()
НАДО БЫТЬ
|
![]() |
![]() |
#7 |
Писатель
|
![]()
Luchano Frost, а кто организатор? Я имею ввиду человека который координирует на месте
#8 |
Писатель
|
![]()
Це треба питати у безпосередніх організаторів, учасників "АртПоля". Там є директор. Я розмістив пост. Наразі відомо те що відомо.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Писатель
|
![]()
Ясно. Спасибо
#10 |
Фанат
|
![]()
и так, диллема, Перкалаба или Зарисовка???
![]() ![]() ![]() нет, всё таки Зарисовка.... зы... искренне жаль, что не в другой день ((((
![]() |
|
|