Вхід

View Full Version : Punk-rock

Сторінки : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15

anka
08-02-2007, 12:58
']Слышала Мясокомбинат Имени Путина??
Не... но название не вдохновляет... който говнопанк, наверно... имхо, в панке текст должен быть очень смысловым, а не типа "я нажрался, проблевался, я насрал, и по*бался...", т. к. в музыке там особо не развернешся... Музыка - чисто для энергетики и драйва, весь смысл - в текстах...

Joe
08-02-2007, 13:11
Блин, а где старый панк (70х) (Dead Kennedys, Bad Religion)? Где русский панк (ГрОб, ИПВ)? Где новый панк (FPG, ПТВП)???
от нінада, про секс пістолс, рамонів, іксплойтед і офспрінг тут теж писали.
мертві кенеді і погана регілія - все-таки вісімдесяті, а не сімдесяті.
а старий панк це імхо молодий іггі поп, мс5, нуйорк доллс і патті сміт.

пайдущіє укрпанк банди - ета хто?

WwaazZzaapP
08-02-2007, 13:13
от нінада, про секс пістолс, рамонів, іксплойтед і офспрінг тут писано-переписано.

мертві кенеді і погана регілія - все-таки вісімдесяті, а не сімдесяті.

не
ну согласись болшее внимание именно калифорнийскому приделяеться!

Joe
08-02-2007, 13:19
не
ну согласись болшее внимание именно калифорнийскому приделяеться!
ну так, це очевидно
але це не значить, шо нема з ким поговорити про інші панки

WwaazZzaapP
08-02-2007, 13:20
ну так, це очевидно
але це не значить, шо нема з ким поговорити про інші панки
кстати я хотел бы чего-то послушать такого весёленького
мож запишешь чегото?
мож тяжёлый панк есть който?

anka
08-02-2007, 13:21
от нінада, про секс пістолс, рамонів, іксплойтед і офспрінг тут теж писали.
[QUOTE]мертві кенеді і погана регілія - все-таки вісімдесяті, а не сімдесяті.
Ну, новим панком кенеді і релігію теж складно назвати...

такий дуже старий мені не дуже - надто ще несформований, мабуть... імхо... на колір і смак... ;)
Та ти знаєш... КЦ, люзер... :yes:

ЗИ: Ти мене знаєш... Вгадай хто? Тільки в ПС...

American Idiot
08-02-2007, 13:30
Ну, новим панком кенеді і релігію теж складно назвати...

такий дуже старий мені не дуже - надто ще несформований, мабуть... імхо... на колір і смак... ;)

Та ти знаєш... КЦ, люзер... :yes:

ЗИ: Ти мене знаєш... Вгадай хто? Тільки в ПС...

Никто не запрещает вылаживать инфу о других. Я вылаживаю то, что МЕНЯ интересует.
Украинский стиль: "никто ничё не может, а мне впадло..."
Тема изначально была общего формата, но раз меньше обговаривают Рамонов, значит они меньше в данный момент интересуют большинство... :confused:

ЗЫ Разор? :eek:
:lol: :lol: :lol:

Joe
08-02-2007, 13:36
кстати я хотел бы чего-то послушать такого весёленького
мож запишешь чегото?
мож тяжёлый панк есть който?
зараз є тільки збірка олдового панку.. там є трохи Exploited.
(а взагалі там смішно - є французький, італійський, німецький і польський панк))

WwaazZzaapP
08-02-2007, 13:38
(а взагалі там смішно - є французький, італійський, німецький і польський панк))
ну запиши чегото...
мож видео гитаристов
Вот люблю когда соло много, типа как в самах кихто...

anka
08-02-2007, 13:38
Польський - жир...

А ще мені Vibrators сподобались... не знаю чим... Stiff Little Fingers... кайф... :good:

WwaazZzaapP
08-02-2007, 13:41
Польський - жир...

А ще мені Vibrators сподобались... не знаю чим... Stiff Little Fingers... кайф... :good:
названием наверное... =)

Slyce
08-02-2007, 14:26
названием наверное... =)
Может это вовсе и не группа... Просто не по теме... :?)

WwaazZzaapP
08-02-2007, 14:31
Да вам просто завидно... Для нас столько приспособов придумали разных, а вам только рукой приходится обходиться... :cry:
я вобщето о группе говорил =)
пс завидно :yes:

American Idiot
08-02-2007, 14:54
Кхе-кхе... Ну это уже вообще... Оффтоп со сцены, плиз... :yes: :mad: :)
Я предупредил! :mad:

RazoR
08-02-2007, 16:06
Имхо тему нада было назвать "Калифорняк" или "поп-панк"....

Блин, а где старый панк (70х) (Dead Kennedys, Bad Religion)? Где русский панк (ГрОб, ИПВ)? Где новый панк (FPG, ПТВП)???

Блин, полистала, обговаривают либо новомодную американскую попсню (не буду называть группы, дабы никого не обидеть))), либо новомодную украинскую попсню... %\ пипец... Кста, в Украине есть оч пойдущие панковые команды, но я что-то не увидела их тут... :confused:

ПАНК не? СДОХ!!!
плюс адЫн

RazoR
08-02-2007, 16:08
Никто не запрещает вылаживать инфу о других. Я вылаживаю то, что МЕНЯ интересует.
Украинский стиль: "никто ничё не может, а мне впадло..."
Тема изначально была общего формата, но раз меньше обговаривают Рамонов, значит они меньше в данный момент интересуют большинство... :confused:

ЗЫ Разор? :eek:
Евгений, вы с ума сошли =)))

RazoR
08-02-2007, 16:09
Польський - жир...

А что у тя есть с класик панка ?

anka
08-02-2007, 16:12
А что у тя есть с класик панка ?
То шо у меня есть, то и у Joe есть, поидее... мы меняемся иногда... Ну, в основном, он мне подганяет...

ЗЫ: Ты очень интересную беседу про вибраторы пропустил... :?)

RazoR
08-02-2007, 16:17
То шо у меня есть, то и у Joe есть, поидее... мы меняемся иногда... Ну, в основном, он мне подганяет...

ЗЫ: Ты очень интересную беседу про вибраторы пропустил... :?)
А, ну то что есть у Джо то и походу есть у меня =)))
Как я мог =)))

RedGreen
08-02-2007, 17:21
Имхо тему нада было назвать "Калифорняк" или "поп-панк"....

Блин, полистала, обговаривают либо новомодную американскую попсню (не буду называть группы, дабы никого не обидеть))), либо новомодную украинскую попсню... %\ пипец... Кста, в Украине есть оч пойдущие панковые команды, но я что-то не увидела их тут... :confused:

ПАНК не? СДОХ!!!
Dead Kennedys - прикольнячо...а Бед Реліджн тік одну пісеньгу слухала ...таг нічо =)

RedGreen
08-02-2007, 20:57
Ось нарила фоток =)
Фліт
З кліпу Вийди ,моя люба

RedGreen
08-02-2007, 20:58
Їжачог

RedGreen
08-02-2007, 20:58
Таблетка

RedGreen
08-02-2007, 20:59
Час згаяний

TOR
08-02-2007, 21:59
Їжачог
доречі, хто знає коли вийде новий альбом Фліта?

ROMA FORZA
08-02-2007, 22:14
доречі, хто знає коли вийде новий альбом Фліта?
вони поки нічого не кажуть...

lyovaR
08-02-2007, 23:17
Ну шо за народ примітивний!!!!
Каліфорнійський чи русскій.... явно цю тему створював якийсь москалюга, який знає, що десь там - за бугром є кайфова група Король і Шут...і він від неї тащиться.. бо вона грає Русскій панк-рок......
Типу....більше ніякого панк-року немає окрім вищезгаданих....
Чогось я не розумію, чого народ помішаний на одному росскому року... повний примітивім.....

Тартак форева!!!!!
Фліт Форева!!!!!

TOR
08-02-2007, 23:31
Каліфорнійський чи русскій.... явно цю тему створював якийсь москалюга, який знає, що десь там - за бугром є кайфова група Король і Шут...і він від неї тащиться.. бо вона грає Русскій панк-рок......
Чогось я не розумію, чого народ помішаний на одному росскому року... повний примітивім.....

Тартак форева!!!!!
Фліт Форева!!!!!
гагага...+1
ненавиджу москаль рок! :)

Joe
08-02-2007, 23:32
А, ну то что есть у Джо то и походу есть у меня =)))
нє, це мені недавно дали

...Мастер...
08-02-2007, 23:33

Тартак форева!!!!!
Фліт Форева!!!!!
тартак? панк, гавариш? :lol: :lol: :lol:

на русской сцене есть доствточно неплохих рок(альтерн., мэтал, панк, и т.д.) групп... :yes:
ты просто, скорее всего, не слышал...=)...

TOR
08-02-2007, 23:35

на русской сцене есть доствточно неплохих рок(альтерн., мэтал, панк, и т.д.) групп... :yes:
ты про имо хэнд-корную групу Руцы Дагары??? :lol:

lyovaR
08-02-2007, 23:36

Очевидно, ти так само не слухав весь Тартак, щоб сумніватись у тому)))
А щодо того, що я не слухав....я спецово обмежив себе...і я не збираюсь слухати російське...
Харе проникненню російської культури в українське суспільство.....

...Мастер...
08-02-2007, 23:37
ты про имо хэнд-корную групу Руцы Дагары??? :lol:
я бы тибе шота сказал, но баюсь, шо миня забанят...=)...

по теме:
Енимал Джаз жЫрная группа, но я не уверен что это панк, а если это и так, то, скорее всего, поп-панк, хотя она и почти не известна...=)...

lyovaR
08-02-2007, 23:48
2 American Idiot:::
Ти, очевидно, примітивно мислиш... щоб догнати, що я написав...
2 ...Мастер...:::
Та які там сестри??? ти шо, млін, думаєш, що Росія ставиться до нас, як до сестри?? НЕ дури себе... май хоч трохи самоповаги.....самоповаги українця...

Legol@s
08-02-2007, 23:58
Чую дзвін та не знаю де він.... (с) іміна народне шось
Шо тут за сварки виникли, га?)

American Idiot
09-02-2007, 00:00
Ти, очевидно, примітивно мислиш... щоб догнати, що я написав...
2 ...Мастер...:::
Та які там сестри??? ти шо, млін, думаєш, що Росія ставиться до нас, як до сестри?? НЕ дури себе... май хоч трохи самоповаги.....самоповаги українця...
Так долго отвечал, потому что перечитывал? :lol: :lol: :lol:
Ладно. Не поленюсь. Хир ит гоус!

Каліфорнійський чи русскій.... явно цю тему створював якийсь москалюга...
Если бы ты потрудился посмотреть на ник автора темы, его посты, я уже не говорю о( О, Боже!) том, чтобы посмотреть как он проголосовал в опросе, то к тебе бы пришло прозрения, что он явно не москалюга. :yes:
який знає, що десь там - за бугром є кайфова група Король і Шут...

Если бы он и был москалюга, то тогда КиШ был бы точно не забугорной ему группой...
бо вона грає Русскій панк-рок......

Да, есть ещё Бритпанк.

Угу, иминна, особенно в этой теме...
А не примитивно утверждать "Вот это настоящий панк, потому что остальных я не слушаю"? :lol: :lol: :lol:

Legol@s
09-02-2007, 00:01
...
Що в тебе з українського панку є?)

American Idiot
09-02-2007, 00:04
Що в тебе з українського панку є?)
Иминна Тартак и Флит... Слышал а таких? :russian_r

Legol@s
09-02-2007, 00:07
Иминна Тартак и Флит... Слышал а таких? :russian_r
ТартаГ панк!? :o :o

American Idiot
09-02-2007, 00:08
ТартаГ панк!? :o :o
А што, ты не знал? Примитив... :no:

Legol@s
09-02-2007, 00:11
А што, ты не знал? Примитив... :no:
:cry: :cry:
ужосс.....%)

lyovaR
09-02-2007, 00:13
...к тебе бы пришло прозрения, что он явно не москалюга.
Та я не про генетичне спрідення з москалями... я про розумове споріднення... 90% форумчан - українці... і лише відсотків, мабуть, 30-50... вмійють думати по-українськи...
Скажи, якби автор вмів думати по-українськи, йому б дійшло в голову вписати як варіант Український панк-рок...
якщо він не вписав, значить... його явно це не турбує...

Да, есть ещё Бритпанк.
То чому ж не вписано в якості варіату??

А не примитивно утверждать "Вот это настоящий панк, потому что остальных я не слушаю"?
Якщо я казав, що Тартак форева..чи Фліт форева, то я не мав на увазі, що ці гурти нсправді панковські....і я це не стверджував....
Я оо дуже люблю Black Market Music, Sum - 41, Blink-182.....і ці гурти я вважаю більш панковими....
І взагалі::: не заглиблюйся так.... шікідливо)))

ПС: Відповідав так довго, бо нет глюканить....

lyovaR
09-02-2007, 00:15
м л я... >:(
в Тартака є композиції у стилі панк.... але в основному фанківські...і етно-панко-фанк...
Фліт - повний панк.... точніше, поп0панк...
є ще Серецевий Напад - поп-панк

Legol@s
09-02-2007, 00:17
м л я... >:(
в Тартака є композиції у стилі панк.... але в основному фанківські...і етно-панко-фанк...
Фліт - повний панк.... точніше, поп0панк...
є ще Серецевий Напад - поп-панк
СН - нео-панк, так що не треба = )

lyovaR
09-02-2007, 00:18
бу-га-га.... начитався...
Скажи: а це щось міняє???? :D

Legol@s
09-02-2007, 00:21
бу-га-га.... начитався...
Скажи: а це щось міняє???? :D
Ну ... згідно с тим, що вони лабають щось по типу романтик панк, то це багато міняє :yes:
Я просто уточнив.
То що в тебе з укр панку є?

lyovaR
09-02-2007, 00:23
Та маловато.....зараз я в пошуках...
Тартак, Фліт... СН.... і дещо, що не дуже схоже на пак, але кльове))))

Legol@s
09-02-2007, 00:26
Та маловато.....зараз я в пошуках...
Тартак, Фліт... СН.... і дещо, що не дуже схоже на пак, але кльове))))
І все!?
Маленький списочок... :yes:

lyovaR
09-02-2007, 00:30
угу... а ти щось маєш???

Legol@s
09-02-2007, 00:44
угу... а ти щось маєш???
Багато чого маю... :yes:

American Idiot
09-02-2007, 00:49
Та я не про генетичне спрідення з москалями... я про розумове споріднення... 90% форумчан - українці... і лише відсотків, мабуть, 30-50... вмійють думати по-українськи...
Скажи, якби автор вмів думати по-українськи, йому б дійшло в голову вписати як варіант Український панк-рок...
якщо він не вписав, значить... його явно це не турбує...

То чому ж не вписано в якості варіату??

Якщо я казав, що Тартак форева..чи Фліт форева, то я не мав на увазі, що ці гурти нсправді панковські....і я це не стверджував....
Я оо дуже люблю Black Market Music, Sum - 41, Blink-182.....і ці гурти я вважаю більш панковими....
І взагалі::: не заглиблюйся так.... шікідливо)))

ПС: Відповідав так довго, бо нет глюканить....
почитай топ, мы уже обсуждали, почему этого варианта нету...
ЗЫ Я курю травку --- мне ничё не вредно... :cool:

lyovaR
09-02-2007, 00:50
нууусс..... колись!!

lyovaR
09-02-2007, 00:56
Чува....а ти б перечитував тему, в якій більше 100 сторінок...??? от мені, наприклад, впадло....

American Idiot
09-02-2007, 00:59
Чува....а ти б перечитував тему, в якій більше 100 сторінок...??? от мені, наприклад, впадло....
Юзай пошук.
Перший в списку:
http://www.smart.vn.ua/forum/showthread.php?p=1513860&highlight=%F3%EA%F0%E0%E8%ED%F1%EA%E8%E9+%EF%E0%ED %EA#post1513860
А ти кажеш, ми примытивні? :p :lol: :lol: :lol:

anka
09-02-2007, 12:55
А щодо того, що я не слухав....я спецово обмежив себе...і я не збираюсь слухати російське...
Харе проникненню російської культури в українське суспільство.....

Який зв"язок між мистецтвом (музикою) і політикою??? Чи російські гурти співають виключно "Путін форева! Раша убєр алєс! Нах хахлов!"... Примітивно - себе обмежувати, імхо... Є дуже багато класних російських гуртів...

Окремо про російський рок: Ти Слухав ГрОб, Янку Дягєлєву, Башлачьова? Примітив????? Ураїнських аналогів, нажаль, немає... Так шо ж мені тепер, не розвиватися духовно і позбавляти себе задоволення??? Імхо це тупо...

Слухай, може ти ще не дивишся російських фільмів (є дуже непогані)? Ну в це ще можу повірити... Може не поважаєш класичних письменників, поетів, митців??

Ти трохи сплутав терміни. "Насадження" культури, будь-якої, - річ не погана, а навпаки... І взагалі, насаджують не культуру, а свою волю, порядки, закони, релігію, етс. Культурою обмінюються...

...Мастер...
09-02-2007, 12:57
Який зв"язок між мистецтвом (музикою) і політикою??? Чи російські гурти співають виключно "Путін форева! Раша убєр алєс! Нах хахлов!"... Примітивно - себе обмежувати, імхо... Є дуже багато класних російських гуртів...

Окремо про російський рок: Ти Слухав ГрОб, Янку Дягєлєву, Башлачьова? Примітив????? Ураїнських аналогів, нажаль, немає... Так шо ж мені тепер, не розвиватися духовно і позбавляти себе задоволення??? Імхо це тупо...

Слухай, може ти ще не дивишся російських фільмів (є дуже непогані)? Ну в це ще можу повірити... Може не поважаєш класичних письменників, поетів, митців??

Ти трохи сплутав терміни. "Насадження" культури, будь-якої, - річ не погана, а навпаки... І взагалі, насаджують не культуру, а свою волю, порядки, закони, релігію, етс. Культурою обмінюються...
+1

может нам теперь ничго немецкого не покупать/слушать/смотреть/... :?)

Joe
09-02-2007, 13:24
Я курю травку
roll, roll, roll a joint, twist it at the ends...
light(!) it up and take a puff and pass it to your friends!

субтитри, до речі, у когось працюють? я про Грін Дей.
бо в мене не працюють, а місцями я ну зовсім нічого не розумію =(

...Мастер...
09-02-2007, 13:30
рамонес рулят... :Dance2:

RazoR
09-02-2007, 13:36

Тартак форева!!!!!
Фліт Форева!!!!!
тартак далеко не весь панк ))

RazoR
09-02-2007, 13:43
рамонес рулят... :Dance2:
я когда то играл тони хоука 3 и там был классный трек...вот врубаю рамонес и оказываеться что песня блицкриг боп именно из этой игры :)

anka
09-02-2007, 15:52
я когда то играл тони хоука 3 и там был классный трек...вот врубаю рамонес и оказываеться что песня блицкриг боп именно из этой игры :)
Ага, скейтеры - ваще народ странный... как мона панк и рэп совмещать... :confused:

lyovaR
09-02-2007, 16:47
Який зв"язок між мистецтвом (музикою) і політикою???
Та до чого тут політика??? Я кажу про національну самосвідомість... В такий спосіб я захищаю себе, щоб раптом не прокинутись одного ранку та забути рідну мову... (а якщо вже не бачиш між культурою і мовою взаємозв`язку, то я можу тобі сказати::: між ними існує великий і міцний взаємозв`язок):)))

Якби тобі хотілось знайти щось в українському таке, яке б варто було твоєї уваги... ти б знайшла...і снує безліч...а так - я сумніваюсь... що тобі просто цікаво...

...Ураїнських аналогів, нажаль, немає...
Ґи... так кажеш, наче маючи на увазі щось матеріальне... творчість - це така штука, що їй аналога не знайдеш... це все оригніальне та індивідуальне.. ну, звичайно, якщо це не попса...

А якщо я отримую задоволення тільки від української музики (хоча я не тільки українську слухаю)... то значить я примітивний... ?? Тю... просто це мені подобається... і це мене пре...і все... ось такі в мене суб`єктивні думки)))

Ти трохи сплутав терміни. "Насадження" культури, будь-якої, - річ не погана, а навпаки...
Ну так...звичайно.... звичайно... зовсім не погана...навіть спер добре!!!
А насадити тебе на кол???(не ображайся) це добре??? проведи паралелі.... і ти зрозумієш, чи добре слово "насадження" у нашому контексті чи ні...
Правильно...нам уже нічого не насаджують...і нічого вже не проникає до нас....
Просто за ці 70 років цієї смердоти стільки проникло, що аж огидно... Це стосується і політики, і менталітету... і всього-всього... я вже більш глобально почав мислити про "насадження"....
І тому то багато хто слухає Шансон - саме звідти це - зі сходу....
І тому багато хто продає національну економіку туди - на схід...
І тому люди не розуміють, що нам не потрібен поки той самиє ЄЕП...чи ЄС.... нам з собою треба розібратись...
Пардон за відхід від теми))

Далі::::
может нам теперь ничго немецкого не покупать/слушать/смотреть/...
Тобі спочатку треба зорзуміти, чому тобі це потрібно робити.... а потім роби....
Не бачу сенсу...

тартак далеко не весь панк ))
Ну, в принципі, так, якщо судити по музиці з їх платівок...
Просто потрібно їх почути в живу... (Не типу, біля книжки... а типу на їхньому сольному виступі)... і тоді ти зрозумієш, чого там більше)))

RazoR
09-02-2007, 19:53
Ага, скейтеры - ваще народ странный... как мона панк и рэп совмещать... :confused:
ну, скейтеры есть разные и музыку разную слушают ))) но все таки история гласит о том, что первоначально скейтинг был частью панк-культуры

RazoR
09-02-2007, 19:56
Ну, в принципі, так, якщо судити по музиці з їх платівок...
Просто потрібно їх почути в живу... (Не типу, біля книжки... а типу на їхньому сольному виступі)... і тоді ти зрозумієш, чого там більше)))
У них более-менее панковый только второй албум
ну, а на счет "вживую" ты прав - куча драйва...я был на их концерте, еще тогда, когда они начинали...тогда был драйв...сейчас сильно спопсились...я не говорю, что стали плохо играть, просто спопсились...

ну, панковский драйв не только в музыке, но и в текстах...так что тартак не очень подходит к этому стилю

...Мастер...
09-02-2007, 19:56
ай, оу! лец гоу! :Dance2:

lyovaR
09-02-2007, 22:51
Саме то дургий альбом - Система нервів... той альбом ні на що не схожий...
Самий панківський, як на мене - Музичний лист Щастя. От, типу:
Весело! - сама панкова
Це Ваше Свято - жирна пісенька
А також Мила, Моя Любов, Моя Ненависть, Лайливе Слово, Іди Тусуйся, Хулігани і Борода Руда....тобто 80% альбому можна спокійно віднести до пакнового стилю..)
А щодо нового альбому, то якими б попсовими пісні з нового альбому тобі нек здавалась по телику... але якщо ти не чув їх вживу... то явно ти помиляєшся....маю відео-запис однієї пісні з 10-річчя - нізрівнянно....

RazoR
09-02-2007, 23:29
Саме то дургий альбом - Система нервів... той альбом ні на що не схожий...
Самий панківський, як на мене - Музичний лист Щастя. От, типу:
Весело! - сама панкова
Це Ваше Свято - жирна пісенька
А також Мила, Моя Любов, Моя Ненависть, Лайливе Слово, Іди Тусуйся, Хулігани і Борода Руда....тобто 80% альбому можна спокійно віднести до пакнового стилю..)
А щодо нового альбому, то якими б попсовими пісні з нового альбому тобі нек здавалась по телику... але якщо ти не чув їх вживу... то явно ти помиляєшся....маю відео-запис однієї пісні з 10-річчя - нізрівнянно....
может я и неправ, но все равно я тартак к панку не отношу, ибо панк - это не только музыка и драйв

WE$T$IDE
10-02-2007, 13:42
All American Rejects
Good Charlotte
Jimmy Eat World
sum 41
================== рулевые темы!!! =))) :cool: :yes:

...Мастер...
10-02-2007, 23:33
дайте кихто абоев с Рамонес... плззз...=)...

JOSIE
10-02-2007, 23:37
All American Rejects
Good Charlotte
Jimmy Eat World
sum 41

Я ПРОСТО БАЛДЕЮ ОТ НИХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ROMA FORZA
10-02-2007, 23:51
All American Rejects
Good Charlotte
Jimmy Eat World
sum 41
руль =)) а ДЖими - ето что?

JOSIE
10-02-2007, 23:53

ооооооооо!
у нас с тобой одинаковіе вкуси! :eek:

[Demy-Tour]
10-02-2007, 23:54
слышал одну песню.Класная група походу :yes:

[Demy-Tour]
10-02-2007, 23:59
для друга и денег в инэте не жалко :d

ROMA FORZA
11-02-2007, 00:00
ооооооооо!
у нас с тобой одинаковіе вкуси! :eek:
:uups:

...Мастер...
11-02-2007, 00:01
']для друга и денег в инэте не жалко :d
пасиба, пупсег.

давай исчо!..=)...

[Demy-Tour]
11-02-2007, 00:01
на те исче одну

[Demy-Tour]
11-02-2007, 00:03
держи :)

JOSIE
11-02-2007, 00:03
пасиба, пупсег.

давай исчо!..=)...

как ты ласково называешь его!ого! :eek:

ROMA FORZA
11-02-2007, 00:04
епть...треба рамонес послухать =)

[Demy-Tour]
11-02-2007, 00:06
последняя рамонес

JOSIE
11-02-2007, 00:07
']последняя рамонес
:eek: :eek: :eek: :eek:
в мене схожа зачыска :eek: :eek: :eek:

WE$T$IDE
11-02-2007, 00:09
Я ПРОСТО БАЛДЕЮ ОТ НИХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Да отличные группы!!! =))) мне они тоже очень нраватся!!! =)))
А у тебя все этих груп есть альбомы? :d :lol: :cool:

[Demy-Tour]
11-02-2007, 00:09
как ты ласково называешь его!ого! :eek:
вапсчета он мой друг...

off

JOSIE
11-02-2007, 00:10
Да отличные группы!!! =))) мне они тоже очень нраватся!!! =)))
А у тебя все этих груп есть альбомы? :d :lol: :cool:

ага :new_russi

WE$T$IDE
11-02-2007, 00:12
Класная группа, типа знаешь что то похожие на All American Rejects!!! =)))
:cool:

...Мастер...
11-02-2007, 00:12
']вапсчета он мой друг...

off
какой исчо друг??? шоты марозишся??? как целоваццо - то да, а как на людях - то не! :d :d :d

эта шутка, для тех кто непонял...=)...

WE$T$IDE
11-02-2007, 00:17
вот рамонес я ещё не слушала :uups:

Круто =))) а у меня, не все альбомы есть!!! =((( :)

Я тоже рамонес, помойму вообще не слушал!!! =))) :uups:

WE$T$IDE
11-02-2007, 00:26
ооооооо!
ещё один с кем у меня вкусы совпадают!
люди может мы "вкусные-братья" :d

:uups: :uups: :uups:

WE$T$IDE
11-02-2007, 00:50
ого я умею когото в краску вгонять! :eek: :eek: :eek:

А че сразу в краску!!! =))) просто смайл прикольный!!! =)))ГЫ :lol: ;) :lol:

American Idiot
12-02-2007, 17:41
Всё, бросаю панк --- становлюсь эмо! :lol: :lol: :lol:

ThoraX
12-02-2007, 18:22
Всё, бросаю панк --- становлюсь эмо! :lol: :lol: :lol:Ну конечно...давно пора.Эммо это ж круто, щас много эммеров это модно:yes:

American Idiot
14-02-2007, 17:00
Push it out, fake a smile
AVERT disaster, just in time
I need a drink, cause in a while
Worthless answers from friends of mine
It's dumb to ask, cool to ignore
Girls posess me, but they're never mine
I made my entrance, avoided hazards
Checked my engine, I fell behind

I fell behind

She makes me feel like it's raining outside
And when the storm's gone i'm all torn up inside
I'm always nervous on, days like this like the prom
I get too scared to move, cause i'm a fuckin' boy

Remember when I was in the grocery store, now's my time
Lost the words,lost my nerve, lost the girl, left the line
I would wish upon a star, but that star, it doesn't shine
So read my book with a boring ending
A short story of a lonely guy

Who fell behind

I get too scared to move, cause i'm a fuckin' boy

I get too scared to move, cause i'm still just a stupid worthless boy

МИМИКРИR
14-02-2007, 21:02
хей.. хоу.. летс гоу.....

RazoR
14-02-2007, 21:05
Рамоновской фразой все апают топ )))))

RazoR
14-02-2007, 21:06
терь я понял, почему Джо здоровается фразой хей-хо :)

American Idiot
15-02-2007, 13:05
Чуваги, послушайте Brand New, не совсем панк, но просто класс...

Brand New Lyrics - Sowing Season

Was losing all my friends.
Was losing them to drinking and to driving.
Was losing all my friends, but I got them back.

I am on the mend.
At least now I can say that I am trying.
And I hope you will forget, things I still lack.

Yeah. Yeah.

Is it in you now,
To barely hear the truth that you have spoken?
Twisted up by knaves,
To make a trap for fools.

Is it in you now,
To watch the things you gave your life to broken?
And stoop and build them up, with warn out tools.

Yeah. Yeah.
Yeah, yeah. (Oh.)
Yeah.

Nothing gets so bad,
A whisper from your father couldn't fix it.
Your whisper's like a bridge, he's a river span.

Take all that you have,
And turn it into something you were missing.
Somebody threw that brick, shattered all your plans.

Yeah. Yeah.
Yeah, yeah. (Oh.)
Yeah.

Time to get the seeds into the cold ground.
It takes a while to grow anything,
Before it's coming to the end, yeah.

Before you put my body in the cold ground,
Take some time to warm it with your hand,
Before it's coming to an end, yeah.

It's coming to an end. (It's coming to an end.)

Do you miss the bland,
Colors she left in your black and white field?
Do you feel condemned, just being there?

I am not your friend.
I am just a man who knows how to feel.

I am not your friend.
I'm not your lover.
I'm not your family.

Yeah. Yeah.
Yeah, yeah. (Oh.)
Yeah.

Time to get the seeds into the cold ground.
It takes a while to grow anything,
Before it's coming to the end, yeah!

[Demy-Tour]
15-02-2007, 13:09
Nicotine жырная панк-група!!! советую роме скачать :yes:
на инфосторе есть много :yes:

anka
15-02-2007, 13:16
вчера наконец-то посмотрела кино "красота по-амеоикански"... вот это панк...

[Demy-Tour]
15-02-2007, 13:22
Nicotine - A Hard Days Night.mp3 класно скопировали битлов,но тока в панке она звучит жёстко!!!! :yes:

JOSIE
15-02-2007, 13:23
:hah: :hah: :hah: :hah:

American Idiot
15-02-2007, 13:24
Brand New

American Idiot
15-02-2007, 13:25
Brand New
Brand New

Joe
15-02-2007, 13:25
терь я понял, почему Джо здоровается фразой хей-хо
джо вітався цією фразою раніше, ніж послухав рамонів)

Joe
15-02-2007, 13:26
http://oioioi.ru/music/punk.html
хороший сайт про олдовий панк

JOSIE
15-02-2007, 13:27
Brand New

а это кто такие?

по теме - грин дей :kiss:

American Idiot
15-02-2007, 13:30
а это кто такие?

по теме - грин дей :kiss:
Пессимисты... Ну очень, ИМО, интересная музыка у них, НЕ ПАНК, возьми, если хочешь скачай ту песню, что я слова выложил....
Блин у меня полтора альбома, слушаю не отрываясь... :yes:

JOSIE
15-02-2007, 13:32
Пессимисты... Ну очень, ИМО, интересная музыка у них, НЕ ПАНК, возьми, если хочешь скачай ту песню, что я слова выложил....
Блин у меня полтора альбома, слушаю не отрываясь... :yes:

если можешь- кинь пож ссылку! :)

Joe
15-02-2007, 13:37
грин дей
o!

American Idiot
15-02-2007, 13:38
если можешь- кинь пож ссылку! :)
http://infostore.org/info/2202274

JOSIE
15-02-2007, 13:39
o!

он вечно :lol:

RedGreen
15-02-2007, 13:42
он вечно :lol:
Чого смієшся ? :russian_r

JOSIE
15-02-2007, 13:42

дякую

anka
15-02-2007, 15:32
А как называется песня блинкофф с текстом содержания приблизительно такого:
Shit Piss Fuck Cunt Cocksucker Motherfucker Tits Fart Dirty twat?
Жирнейшая вещь... :lol:

American Idiot
15-02-2007, 22:25
А как называется песня блинкофф с текстом содержания приблизительно такого:
Shit Piss Fuck Cunt Cocksucker Motherfucker Tits Fart Dirty twat?
Жирнейшая вещь... :lol:
Это ихняя ливка, так и называется: "Шит, пысс, кант..."...
Её нету на офиц альбомах... :)

American Idiot
16-02-2007, 12:06
Jesus Christ that's a pretty face
the kind you'd find on someone that could save.
If they don't put me away
it'll be a miracle.
Do you believe you're missing out
and everything good is happening somewhere else?
But with nobody in your bed
the night's hard to get through.

And I will die all all alone.
And when I arrive, I won't know anyone.

Well Jesus Christ, I'm alone again.
So what did you do those three days you were dead?
Cuz this problem's gonna last
more than the weekend.
Well Jesus Christ, I'm not scared to die,
I'm a little bit scared of what comes after.
Do I get the gold chariot?
Do I float through the ceiling?

Do I divide and fall apart?
Cuz my bright is too sly to hold back all my dark.
And the ship went down in sight of land.
And at the gates does Thomas ask to see my hands?

I know you'll come in the night like a thief
But I’ve had some time, O Lord, to hone my lying technique
I know you think that I'm someone you can trust
But I'm scared I'll get scared and I swear I'll try to never give up

So do you think that we could work out a song
Some know that it's you and that it's over so I won't even try

I know you'll come for the people like me
But we all got wood and nails
Tongue tied to a hating factory

Yeah we all got wood and nails
Tongue tied to a hating factory
Yeah we all got wood and nails
We sleep inside of this machine

SKATEBOARDER
16-02-2007, 21:34
хочу скорей чтоб деньги были и эту группу тоже закачаю,мне кажеться неплохая наверно,судя по твоим вкусам...... :yes:

JOSIE
16-02-2007, 21:48
хочу скорей чтоб деньги были и эту группу тоже закачаю,мне кажеться неплохая наверно,судя по твоим вкусам...... :yes:

НЕ НАПРЯГАЙСЯ!
СКОРО У НАС БУДЕТ!
Я ПРОБИЛА ПО СВЯЗЯМ :new_russi

SKATEBOARDER
16-02-2007, 21:49
НЕ НАПРЯГАЙСЯ!
СКОРО У НАС БУДЕТ!
Я ПРОБИЛА ПО СВЯЗЯМ :new_russi
ну посмотрим,на шо ты спасобна этавот :new_russi

RedGreen
16-02-2007, 21:53
ну посмотрим,на шо ты спасобна этавот :new_russi
у нас с ней есть кенты,каторые все дастануд :cool:

JOSIE
16-02-2007, 21:54

ТЫ ПАСКУДА!
ЛОЖИ ТРУБУ!
И НЕ ЧИТАЙ МОИ МЫСЛИ :mad:

SKATEBOARDER
16-02-2007, 21:55
ёмаё,я отстаю от жизни,от вас мои брателлы :Dance2:

JOSIE
16-02-2007, 21:56

ТРЯСТСЯ ТВОЄЇ МАТЕРІ!
ПОТРІБНО УВІЙТИ ДО НАШОГО КЛАНУ - І ВСЕ БУДЕШ ЗНАТИ ВЧАСНО! :cool:

RedGreen
16-02-2007, 21:57
Ну да,братаниха :cool:

SKATEBOARDER
16-02-2007, 21:59
нехотела признаваться,ну раз уж ты меня в расплох застала,то мне сегодня они снились

JOSIE
16-02-2007, 22:02

КРАДУНКА :eek:
ШОБ ТЕБЕ КОРОБА ВЗЯЛА
ЦЕЖ МОЯ КАРТИНКА!
ХТО ТОБІ ДОЗВОЛЯВ? :mad:
ЄДРІП ТВОЮ ВОШ

RedGreen
16-02-2007, 22:02
нехотела признаваться,ну раз уж ты меня в расплох застала,то мне сегодня они снились
Так я знала,ты меня не удивила :no:
Я ж не такая немач,я не тог МС,я и гадалка :yes:
Вотэтвод рил панк с таким хаером :cool:

American Idiot
16-02-2007, 22:40
Сразу предупреждаю, это не панк...

Хоть и пишут о них панк/эмо/рок... :)

JOSIE
16-02-2007, 22:40

НИЧЁ!
РАЗБЕРЁМСЯ
:yes:

American Idiot
16-02-2007, 22:46
НИЧЁ!
РАЗБЕРЁМСЯ
ИМО, это то, подобно чему вы ещё не слышали на большой сцене... :uups:

RedGreen
16-02-2007, 22:49
НИЧЁ!
РАЗБЕРЁМСЯ
Блин РэдГрин,ты каза,у тя такая ттупая авка,паменяй,ато чесн тупарылая,эт я те по дружбе ;)

SKATEBOARDER
16-02-2007, 23:30

просто я так прикинула,все что ты тогда дал,нет не одной песни чтоб мне совсем непонравилась,и так поняла,что у тебя очень сходиться в этом плане вкус с моим...вот и решила,что уж савсем какоето гамно ты предложить не мож :)

American Idiot
16-02-2007, 23:46
просто я так прикинула,все что ты тогда дал,нет не одной песни чтоб мне совсем непонравилась,и так поняла,что у тебя очень сходиться в этом плане вкус с моим...вот и решила,что уж савсем какоето гамно ты предложить не мож :)
А ещё они классно на гитаре играются! :yes: :yes: :yes:
Только очень прошу, если будете слушать, то слушайте всё(хотя бы разок), от начала --- до конца, подряд, не перематывае песен, ибо в них ценно именно развитие отдельной композиции...

JOSIE
17-02-2007, 09:46
Только очень прошу, если будете слушать, то слушайте всё(хотя бы разок), от начала --- до конца, подряд, не перематывае песен, ибо в них ценно именно развитие отдельной композиции...

ты теня раскусил :uups:

SKATEBOARDER
17-02-2007, 15:41
а я всегда так и делаю
особенно всегда,когда мне группа понравилась я умоляю РедГрин,Джози не слушает,впервый раз прослушать полностью,потому что вначале песня может так себе,но там есть такие моменты,ято просто уууу :yes:

[Demy-Tour]
18-02-2007, 11:26
http://lectro.ru/2007/01/22/green_daykerplunk_remastered_2007.html

Новый альбом Грин Дей 2007

JOSIE
18-02-2007, 11:29
']http://lectro.ru/2007/01/22/green_daykerplunk_remastered_2007.html

КОГО ТИ ДУРИШ :|

[Demy-Tour]
18-02-2007, 11:35
КОГО ТИ ДУРИШ :|
а шо он уже старый? :confused:

JOSIE
18-02-2007, 11:38
']а шо он уже старый? :confused:

НУ ЗВІСНО СТАРИЙ :yes:

[Demy-Tour]
18-02-2007, 11:40
НУ ЗВІСНО СТАРИЙ :yes:
это переизданый альбом.Этот альбом вышел в 1992 году.Просто в этом году Грины его переиздали.Поэтому и написано Remastered.

Исполнитель: Green Day
Диск: Kerplunk (Remastered)
Год выпуска: 2007

JOSIE
18-02-2007, 12:02
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
они панки а не эмо :mad:

RedGreen
18-02-2007, 12:02
']http://lectro.ru/2007/01/22/green_daykerplunk_remastered_2007.html

Ой...клас, иду купляты :yes:

JOSIE
18-02-2007, 12:07
Ой...клас, иду купляты :yes:
ы де ти його знайдеш? :|

RedGreen
18-02-2007, 12:09
ы де ти його знайдеш? :|
Я пожартувала :confused:
-Хто запхав мені в рот волохату рукавичку?Це ж мій язик :lol:

Welzewool182
19-02-2007, 12:44
кто нибудь в курсе где мож найти flyswater?

RazoR
19-02-2007, 12:49
American Idiot
19-02-2007, 13:36
http://sklad.vn.ua/music?letter=3&artist=332&album=1401&page=0

alxs
19-02-2007, 13:52
смишной апрос - а SexPistols и Clash -это калифорнийский панк или русскей? де англичане?????????????? :confused:

American Idiot
19-02-2007, 13:58
смишной апрос - а SexPistols и Clash -это калифорнийский панк или русскей? де англичане?????????????? :confused:
А ответ вовсе не смешной... :confused:
Юзай поиск по топу, где этот вопрос поднимался уже раз пять...

ROMA FORZA
21-02-2007, 18:03
BSF :heart:

JOSIE
21-02-2007, 18:06
BSF :heart:
а шо єто такое?

ROMA FORZA
21-02-2007, 18:07
а шо єто такое?
bowling for soup

JOSIE
21-02-2007, 18:10
bowling for soup
а нє,такое я ешё вроде не слушала! :confused:
и как?

ROMA FORZA
21-02-2007, 18:11
а нє,такое я ешё вроде не слушала! :confused:
и как?
прикольно :yes:
ЗІ зараз часто іх по ентеру показують, з кліпом "High School Never Ends"

JOSIE
21-02-2007, 18:12
прикольно :yes:
ЗІ зараз часто іх по ентеру показують, з кліпом "High School Never Ends"
я телехвізор не часто дивлюсь!
а який там кліп?

ROMA FORZA
21-02-2007, 18:15
я телехвізор не часто дивлюсь!
а який там кліп?
еее....ну там вони на зустрічі з випускниками, згадають як над ними у школі знущалися, і зараз з тих хто іх кривдив роблять ті самі приколи =)
ЗІ а в кінці соліст ліпить медіатор собі на лоба :d

JOSIE
21-02-2007, 18:17
еее....ну там вони на зустрічі з випускниками, згадають як над ними у школі знущалися, і зараз з тих хто іх кривдив роблять ті самі приколи =)
ЗІ а в кінці соліст ліпить медіатор собі на лоба :d
НІ,ТОЧНО ТАКОГО НЕ БАЧИЛА :| ?

О НІ! Я ВІДСТАЛА ВІД ЖИТТЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROMA FORZA
21-02-2007, 18:21
ні,точно такого не бачила :| ?

о ні! я відстала від життя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
давай, ріж вени, і все буде добре ;)
зі шо знайшов...

ROMA FORZA
21-02-2007, 18:24
Girl All The Bad Guys Want

8 o'clock, Monday night and I'm waitin'
To finally talk to a girl a little cooler than me.
Her name is Nona, she's a rocker with a nose ring,
She wears a two way, but I'm not quite sure what that means.

And when she walks,
All the wind blows and the angels sing.
She doesn't notice me!

Cause she is watchin' wrestling
Creamin' over tough guys
Listenin' to rap metal
Turntables in her eyes

It's like a bad movie
She is lookin' through me
If you were me, then you'd be
Screamin' "Someone shoot me!"
As I fail miserably,
Tryin' to get the girl all the bad guys want.
She's the girl all the bad guys want!

She likes the godsmack and I like agent orange
Her cd changer's full of singers that are mad at their dad
She says she'd like to score some reefer and a forty
She'll never know that I'm the best that she'll never have

RedGreen
21-02-2007, 19:47
Грін Дейчики :lol:

RedGreen
21-02-2007, 19:49
Дейчики Грінчики :d

RedGreen
21-02-2007, 19:50
джо біллі

RedGreen
21-02-2007, 19:51
грин дей

RedGreen
21-02-2007, 19:52
біллі джо

RedGreen
21-02-2007, 19:54
ю2 і грін дей

RedGreen
21-02-2007, 19:55
...........

RedGreen
21-02-2007, 21:23
вгадайте хто...

...Мастер...
21-02-2007, 21:27
вгадайте хто...
рамонес

RedGreen
21-02-2007, 21:28
рамонес
шо побачив коли засейвував картинку?

...Мастер...
21-02-2007, 21:29
шо побачив коли засейвував картинку?
нє. я ше не сейвив... :rolleyes:

по хаєрам поняв...=)...

RedGreen
21-02-2007, 21:31
нє. я ше не сейвив... :rolleyes:

по хаєрам поняв...=)...
ЦЕ БУВ МІНІ ЖАРТ :confused: =)))
Доречі,в Кіддіса рубаха з Рамонес

American Idiot
21-02-2007, 21:57
bowling for soup
Селюк... Я коли ще про них писав, га?
2Джойзи: Селючка! Пошукай на тому диску, що я тобы записував... :yes:
Дзырым сюды:
http://www.smart.vn.ua/forum/showthread.php?p=1405119&highlight=Bowling+soup#post1405119

Боец НевидЕМОго Фронта
21-02-2007, 22:08
ЦЕ БУВ МІНІ ЖАРТ :confused: =)))
Доречі,в Кіддіса рубаха з Рамонес

Пахош на ема!

JOSIE
22-02-2007, 11:16
Дзырым сюды:
http://www.smart.vn.ua/forum/showthread.php?p=1405119&highlight=Bowling+soup#post1405119

:eek: :eek: :eek: :eek:

телепень!
якого біса ображати? :girl_mad:
я ж дивилась-там не має! :confused:

RedGreen
22-02-2007, 11:21
пахош на ема!
дуже... :|

JOSIE
22-02-2007, 11:28
Дзырым сюды:

:eek: ТАМ ТІЛЬКИ 3 ПІСНІ!!!!!!!!!!!!
ЧОМУ ТАК МАЛО?

КЛАСНА ПІСНЯ Bowling For Soup -Baby One More Time!!!!
ВОНА МЕНЕ ЗАВОДИТЬ :cool:

JOSIE
22-02-2007, 11:36
дуже... :|
СЛУХАЙНО ТИ,марцепанка,може ти знаєш де я чула пісню Bowling For Soup-Really Might Be Gone :rolleyes: ?

RedGreen
22-02-2007, 11:44
СЛУХАЙНО ТИ,марцепанка,може ти знаєш де я чула пісню Bowling For Soup-Really Might Be Gone :rolleyes: ?
Нє,але фоточки знайшла

RedGreen
22-02-2007, 11:47
Ванс мо
Я по-мойму їх по Ентеру колись давно бачила :rolleyes:

ROMA FORZA
22-02-2007, 16:29
Дзырым сюды:
я це пам"ятаю....просто тіко зараз скачав і вслухався... :(

American Idiot
22-02-2007, 23:08
Я не знаю, що робити… Я не знаю, що казати…
Де знайти чарівні квіти, щоб тобі подарувати…
Щоб тебе причарувати - на секунду, на хвилину…
Бо таких, як я, - багато, а така, як ти, - єдина...
Кожен випадковий погляд зачіпає дивні струни.
Коли я з тобою поряд, тіло пробиває струмом.
Шепочу слова кохання - ледве чутно… Тихо-тихо,
Адже ти мої зізнання все одно зустрінеш сміхом...

Приспів:

Але мов солодкий гріх -
Твої губи, твої очі!
Залишитися без них
Я не можу і не хочу!
Знову сам себе зриваю -
Залишаюсь і зникаю...
Що знаходжу, що втрачаю -
Я не знаю, я не знаю...

Захлинаючись у хвилях твого збудливого сміху,
Поринаю в божевілля і шукаю в ньому втіху...
Сподіваюсь на відлигу - це для мене надважливо,
Бо пробити твою кригу неможливо... Неможливо!...

Але мов солодкий гріх -
Твої губи, твої очі!
Залишитися без них
Я не можу і не хочу!
Знову сам себе зриваю -
Залишаюсь і зникаю...
Я не знаю, я не знаю...

JOSIE
23-02-2007, 12:02
гарно?

RedGreen
23-02-2007, 12:03
гарно?
ооо...Баскет Кейсік..а я сьогодні подивлюсь,в мене вже працює відік :p

ROMA FORZA
23-02-2007, 16:55
Я не знаю, що робити… Я Залишаюсь і зникаю...
Я не знаю, я не знаю...
в кліпі кльово метелиика поттикають голкою :yes:

Маленький Джонни
23-02-2007, 22:37
Blik 182 (хоть и расспальси как не грустно) но всеравно ... как по мне, одни их лучших!
http://blink182.ru (Blik 182)

А так... отдайу предпочтенийе калифорнийскому... Но вот на днях слушал португальский пан-рок.... бгыгы... круто ... )))

http://blink182.ru/img/img_fotos/group/group089.jpg

RedGreen
23-02-2007, 22:42
Blik 182 (хоть и расспальси как не грустно) но всеравно ... как по мне, одни их лучших!

А так... отдайу предпочтенийе калифорнийскому... Но вот на днях слушал португальский пан-рок.... бгыгы... круто ... )))

Угу...сьогодні дивилась їхні кліпці,то то ще той жирок :lol:

JOSIE
23-02-2007, 22:57
:heart: :heart: :heart:

American Idiot
23-02-2007, 23:16
E:\Music\BFS\he_great_burrito_extortion_case-2006\14-bowling_for_soup-if_you_come_back_to_me.mp3
Скачиваю... Блин, 20 минут песня идёт... ЛОЛ...

ROMA FORZA
24-02-2007, 01:04

оооочень грустно :cry:
ЗІ только что смотрел Ангели і Повітряні шляхи.... зализане :no:

JOSIE
24-02-2007, 20:24
GREEN DAY & U2

А на днях (13 сентября) группы решили передохнуть от репетиций и отправились на фотосессию к знаменитому переходу-зебре возле Abbey Road Studios.Фотограф Anton Corbijn снимал перебегающих переход то в одну, то в другую сторону участников групп на виду у всё увеливающейся толпы зевак, подостававших от такой радости свои мобильные телефоны и принявшихся снимать это действо.

JOSIE
24-02-2007, 20:28
Billie Joe Armstrong Les Paul Junior

Фирма Gibson выпускает серию подписанных Billie Joe гитар Les Paul Junior. Это не значит, что на каждой гитаре будет стоять автограф Billie, просто они разрабатывались в тесном сотрудничестве с ним и содержат ряд нововведений по сравнению с оригинальным Les Paul Junior. Описание и полные технические характеристики гитары Billie Joe Armstrong Les Paul Junior можно посмотреть здесь. Цена гитары и дата появления её в продаже пока не сообщаются.

Upd: Гитару уже можно заказать на сайте Musicians Friend, хотя в продаже она появится только 6 октября. Стоит она там сейчас всего 1469,99 американских рублей. Кто бы мне такую подарил...

JOSIE
24-02-2007, 20:36
Сообщение от Green Day
Вчера Green Day оставили сообщение в своём Idiot Club-е, в котором говорят следующее:

Привет всем! Уже давненько мы не сообщали вам, что происходит в мире Green Day. Мы закончили турне в начале года и ушли в так необходимый нам отпуск. Сейчас мы стали встречаться и работать над несколькими классными проектами. Это очень продуктивный период для нас и мы предполагаем, что проработаем над ними приблизительно до следующего года. Будьте уверены, что мы будем сообщать о ходе событий. Все мы отлично себя чувствуем и наслаждаемся отдыхом дома. Мы польщены той поддержкой, которую получили по всему миру во время концертов за последние два года. Но больше всего мы хотим поблагодарить всех вас за то, что вы, чёрт возьми, самые лучшие фэны в мире!! Мы на самом деле очень ценим это. Спасибо!...

Billie, Mike, Tre

Из этого становится ясно, что скоро следует ждать нового альбома, а также то, что в этом году уже вряд ли стоит ждать их к нам с концертом...

JOSIE
24-02-2007, 20:44
ДАЛІ ПІШЛИ GOOD CHARLOTTE :heart: :kiss: :heart: :kiss:

ФУУУУУУ,якось біллі не гарно вийшов! %\

JOSIE
24-02-2007, 20:50
бенджі :kiss:

JOSIE
24-02-2007, 20:51
біллі :kiss: :kiss:

JOSIE
24-02-2007, 20:52
джоел :angel:

RedGreen
24-02-2007, 20:52
біллі :kiss: :kiss:
Джоел :fool:

RedGreen
24-02-2007, 20:53
джоел :angel:
А це Бенджі :fool:

JOSIE
24-02-2007, 20:59
А це Бенджі :fool:
yt vjhjpm!

слухайно,крихітко!
чому ти не сказала що є окремо тема грин дей?
якого біса я тут викладую фотки і новини про них?
не має щоб там виложити!
чому ти не сказала?

RedGreen
24-02-2007, 21:00
yt vjhjpm!

слухайно,крихітко!
чому ти не сказала що є окремо тема грин дей?
якого біса я тут викладую фотки і новини про них?
не має щоб там виложити!
чому ти не сказала?
Я думала шо її вже делейтнули,то ж моя тема :o
Ну а як щодо Бенджі і Джоела? :d

JOSIE
24-02-2007, 21:02
Я думала шо її вже делейтнули,то ж моя тема :o
Ну а як щодо Бенджі і Джоела? :d
подивись на мою авку і на цю фотку :yes:
http://www.smart.vn.ua/forum/showpost.php?p=1743885&postcount=1728

RedGreen
24-02-2007, 21:02
подивись на мою авку і на цю фотку :yes:
http://www.smart.vn.ua/forum/showpost.php?p=1743885&postcount=1728
Не вийшло тебе надурити :p :lol:

JOSIE
24-02-2007, 21:05
Не вийшло тебе надурити :p :lol:
rjuj nb lehbi
фак
кого ти дуриш :no:

ще :uups: :kiss: :heart:

ROMA FORZA
25-02-2007, 15:51
rjuj nb lehbi
фак
кого ти дуриш :no:

ще :uups: :kiss: :heart:
хто це? :rolleyes:

RedGreen
25-02-2007, 17:32
хто це? :rolleyes:
Гуд Чарлот :lol:
Доречі...бачила по Ентеру Brand New пісеньку без слів,Антайтлд називається...нічого так,спокійна,приємна мелодія,тік не можу судити по одній пісні,тим більше без слів... :confused:

RazoR
25-02-2007, 19:44
здесь любителей классик панка оч. и оч. мало :confused:

RedGreen
25-02-2007, 20:00
кстать недавн,на днях видела про сида вишса и нэнси,за которой распались сэкс пистолс и которая хорошенько присадила сида на наркотики по дискавери.... :(

ROMA FORZA
26-02-2007, 16:07
Гуд Чарлот :lol:
Доречі...бачила по Ентеру Brand New пісеньку без слів,Антайтлд називається...нічого так,спокійна,приємна мелодія,тік не можу судити по одній пісні,тим більше без слів... :confused:
головою оп стіну... :eek:
оце я баран....

ROMA FORZA
26-02-2007, 16:08
здесь любителей классик панка оч. и оч. мало :confused:
це так, бо поп-панк :yes:

RazoR
26-02-2007, 16:50
це так, бо поп-панк :yes:
нифика не понил ))

x_Miss Mureder_x
26-02-2007, 19:40
лично я дуже люблю Afi.они тож тип панк-рок и с калифорнии, хоч багато кажуть,фо воны и панк-готика и э(и)мо-панк ..та то булщит.... :?)
хтось йе з однодумцив?*

JOSIE
26-02-2007, 19:56
лично я дуже люблю Afi.они тож тип панк-рок и с калифорнии, хоч багато кажуть,фо воны и панк-готика и э(и)мо-панк ..та то булщит.... :?)
хтось йе з однодумцив?*
звісно є!
мені також подобаються вони!
:yes: :yes: :yes: :good:

RedGreen
26-02-2007, 20:00
звісно є!
мені також подобаються вони!
:yes: :yes: :yes: :good:
енд ай синк соу
викладуй про грін дей давай

American Idiot
27-02-2007, 00:50
Эмо- и инди-рок группа All American Rejects - детище Тайсона Риттера и Ника Уиллера. Парни серьёзно заинтересовались музыкой сразу после окончания школы. Ну а поскольку в таком провинциальном городке, как Стиллуотер (штат Оукленд) в свободное время делать особо нечего, эти двое посвящали репетициям и написанию песен всё свободное время.

Уиллер, надо сказать был в состоянии играть сразу на двух инструментах: на пианино и на ударных. К 2002 году к ним примкнули Майк Кеннерти и Крис Гейлор. Продюсировать всё это безобразие взялся Тим О'Хеир, имевший за плечами группы Sebadoh, Juliana Hatfield, Superdrag. С ним они записали, пожалуй, самый узнаваемый на сегодняшний день хит Swing, Swing, который попал на дебютный self-titled альбом.

В 2005 разогнавшаяся группа выпускает альбом Move Along, хиты с которого Dirty Little Secret и Move Along моментально попадают во множество саундтреков, телепрограмм и реклам.

Оба альбома All American Rejects стали платиновыми.

ПараВоZzz
27-02-2007, 01:12
:lol: :lol: :lol: сегодня увидел и паржал)

American Idiot
27-02-2007, 16:01
Сайт: People's History

Даже официальный сайт группы лишен этой рубрики - "биография". Но раз уже так сложилось, что информационный портал, каким этот и является, обязан предоставлять хоть какую-то информацию о группах, постараюсь по максимуму изложить то, что знаю. И то, что говорят, пишут, критикуют, хвалят и думают окружающие. . Главное, чтобы не получился JUNGLE TALK ( испорченный телефон ( с) англ). Ну что ж… приступим…

Когда однажды я решила создать свою группу, одной гитары и песен было мало. Начался поиск музыкантов…Гитарист, басист, ударник… Обычная схема. Ведь дереву тоже недостаточно одного ствола. Нужны ветки, корни, почки, листики. Так и здесь. Не сомневаюсь, что большинство из вас тоже когда-то это делали. Или будут делать - создавать свою собственную банду. И знаете, что это не такое уж и простое занятие. Музыканты бывают разные: со своими муз предпочтениями, стилем игры, со своими амбициями и принципами. Иногда приходится идти на уступки, чтобы "забить" хорошего музыканта, иногда наоборот - вежливо говорить " нет".

Стейси Джонсу повезло: он как-то сразу нашел Джеми Арентцена (гитара), у которого было под рукой два хороших друга - один играл на бас-гитаре, Дрю Парсонс, второй был ударником, Брайан Нолан. Без шума и пыли они собрались как-то вечером в одном из Бостонских пабов за бутылочкой пива ( во мн. ч) и решили, что создадут группу. Не похожую на все. Хотели как-то выделиться, но… координально у них это не очень получилось на самом деле :)

До этого Стэйси стучал на барабанах в нескольких группах (Letters to Cleo, Aimee Man, Veruca Salt), но по сути, это было несерьезно. Он часто прогуливал репетиции, уходил на долгое время в загул и считал, что его настоящее призвание - петь. Как-то, разбирая на чердаке свои школьные вещи, он наткнулся на старые тексты. Это были песни на довольно банальные темы: " .. я тебя так любил, так любил..", " и целуй меня везде, я ведь взрослая уже.." и т.д. И тут у парня что-то ёкнуло в сердце.. А почему бы не возобновить утраченный талант? Почему мы не начать писать песни заново, только уже о плохих девочках и мальчиках? Появилась идея о новой группе. Что было дальше - вы уже знаете… Не знаете только, откуда взялось название "American Hi Fi". Я тоже не знаю. И, по-видимому, не узнаю до тех пор, пока не соберусь и не уеду в Бостон, чтобы лично спросить это у Джоунса. Ведь он упертый партизан.. не хочет рассказывать это журналистам.

Боб Рок стал их первым и на данный момент последним продюсером. Стейси познакомился с ним еще, когда играл в Vruca Salt, где он продюсировал их альбом Nina Gordon's solo album. Через пару недель репетиций группы, Рок был приведен на одну из них, где единогласно был признан всеми участниками.

" Сразу было видно, что у ребят есть потенциал, - говорил Боб в одном из интервью, - у них прекрасный вокалист ( который и стучать хорошо умеет, по секрету говоря), отличные музыканты. Чувствуется группа - единое целое. И это всего за каких-то пол года."

AHF записали свою первую песню на Rock's Maui Studio. Она была о том, как разбалованный мальчик пренебрегал своей девушкой, которая была от него без ума. Откуда взят был сюжет - неизвестно. Стейси говорит, что у него тогда был сумасшедший период - безбашенность чувствовалась в каждом его движении. И это, скорее всего, повлияло на текст песни. "Flavour of the Weak".

Дальше было иначе. Пошла лирика…Всего лишь пара-тройка песен альбома, но каких песен.. Они писались на грунте событий, связанных с разрывом Джоунса с Vercula Salt. " Я не могу это объяснить, - говорит Стейси, - какое-то наваждение. Но я рад этому. Получились отличные песни..", одна из которых заняла первые места в международных музыкальных чартах - "Another Perfect Day". Они даже записали акустическую версию "Flavour of the Weak", которая ничуть не проигрывает оригиналу. Просто больше лирики. Вот и все:)

Говорят, American Hi-Fi - это поп. Все когда-нибудь попадает под эту марку. Тогда, когда музыка становится популярной в широких кругах. Но изначально любая группа определяет стиль, в каком она будет играть, и пытается его придерживаться на протяжении всей своей " карьеры". AHF - не исключение.

Стейси называет свою музыку рок-н-роллом. Но, господа, какой же это рок-н-ролл? Или мы так долго спали, что этот стиль координально изменил свою тактику? Элвис бы, наверное, перевернулся в гробу, услышав такое заявление от Джоунса.

На самом деле точно определить стиль American HiFi никто не может. Возвращаюсь к официальному сайту группы: никакой информации по этому поводу.

И куда бедных только не приписывали - и к хард-року, и к рок-н-роллу. Хватит!

Окончательный вердикт: альтернативный рок.

Вернемся же к участникам группы. Каждый из музыкантов - не плох внешне, я бы даже сказала, очень не плох. На первый взгляд создается впечатление, что ребята проходили какой-то специальный " фейс-отбор" как в бойз-бендах. Но потом понимаешь, что разница в этом плане все-таки есть. В то время как прототипам " Бэкстрит бойз" искусственно создают отдельный стиль каждому участнику группы - навязчиво и бесповоротно, музыканты American Hi Fi - такие, какими они есть на самом деле. "Я не пытаюсь их изменить внешне. Прически, одежду - ребята выбирают себе сами. Тем более, я не пытаюсь изменить их музыку. Они сами знают, где что добавить или убрать. Практически, полная демократия.", - говорит Боб Рок.

Из-за внешности Стейси часто сравнивают с Куртом Кобейном. Те же волосы, те же глаза…

Только Курт этого не знает. И слава Богу. Думаю, ему бы это не понравилось… Курт, в отличие от Джоунса, ненавидел чопорность, что заметно присуще последнему. Он любил шокировать массы, вытворяя что-то гипер- крейзи со своей внешностью, чего не скажешь о Стейси. Да и разные они… что бы не говорили. Джоунс хотел выделиться своей музыкой… Найти какой-то новый поток. Удалось ли?

RazoR
27-02-2007, 16:22
Эмо- и инди-рок группа All American Rejects...
Это панк ??

American Idiot
27-02-2007, 16:24
Это панк ??
:yes: :yes: :yes:
Ты их ещё не слышал? :eek:

RazoR
27-02-2007, 16:26
Не...мне поп не прет ))

RazoR
27-02-2007, 16:28
панк радио рулит ))

American Idiot
27-02-2007, 16:30
Не...мне поп не прет ))
какхош... но ты уже металлюга, и просто не будешь слушать панков, всё очень не просто... :)
но дёрти литтл сикрет, это что-то... :yes:

RazoR
27-02-2007, 16:31
какхош... но ты уже металлюга, и просто не будешь слушать панков, всё очень не просто... :)
но дёрти литтл сикрет, это что-то... :yes:
я миталюга ? )) это почему ?)) :confused:

American Idiot
27-02-2007, 16:36
я миталюга ? )) это почему ?)) :confused:
Ну, помню, Катька с Блинов начинала, мы с тобой с похожего... А сейчас одни хардкорщики все... :d А я --- типа эмо.... :lol:
Что это за радио такое, какая частота? :rolleyes:
Ишотамкрутятъ?

RazoR
27-02-2007, 16:38
Ну, помню, Катька с Блинов начинала, мы с тобой с похожего... А сейчас одни хардкорщики все... :d А я --- типа эмо.... :lol:
Что это за радио такое, какая частота? :rolleyes:
Ишотамкрутятъ?
=)
Ну, я щас многое слушаю. А кора и металла - оч мало. :)
Крутят все. Начиная поп-панком и заканчивая ОЙ!ем :)
Вот сайт, там слева ссылочка.
http://www.punkradiocast.com/
;)

American Idiot
27-02-2007, 16:40
=)
Ну, я щас многое слушаю. А кора и металла - оч мало. :)
Крутят все. Начиная поп-панком и заканчивая ОЙ!ем :)
Вот сайт, там слева ссылочка.
http://www.punkradiocast.com/
;)
А как настроить для ВМП 11?

RazoR
27-02-2007, 16:42
А как настроить для ВМП 11?
Это что такое ? Винамп 11 ?
Никак, оно само должно запускаться. Я нажимаю на ссылку и в винампе все играет. :confused:

American Idiot
27-02-2007, 16:56
Это что такое ? Винамп 11 ?
Никак, оно само должно запускаться. Я нажимаю на ссылку и в винампе все играет. :confused:
Виндоус медиа плеер 11... Открывается вот что:

<Asx Version = "3.0" >
<Param Name = "Name" Value = "Live Radio" />

<Param Name = "AllowShuffle" Value = "yes" />

<Entry>
<Param Name = "MediaType" Value = "audio" />

<Param Name = "Bitrate" Value = "128000" />

<Param Name = "WM/Genre" Value = "Punk" />

<Title > PunkRadioCast.com | DJ'ing The Revolution With Non Stop Punk Rawk</Title>

<Param Name = "type" Value = "downloaded" />

<Param Name = "Is_Trusted" Value = "false" />

<Param Name = "Is_Protected" Value = "false" />

<Ref href = "http://high.punkradiocast.com:8000"/>
</Entry>
</Asx>

RazoR
27-02-2007, 16:58

<Asx Version = "3.0" >

<Entry>

<Title > PunkRadioCast.com | DJ'ing The Revolution With Non Stop Punk Rawk</Title>

</Entry>
</Asx>
через винамп слушай

sov-i-@
27-02-2007, 17:02

<Asx Version = "3.0" >

<Entry>

</Entry>
</Asx>
через флеш мx...нажимаеш диал ап и слушаеш.

~РоКсИ~
27-02-2007, 18:01
а The Offspring разве не панк? :|

RazoR
27-02-2007, 18:08
а The Offspring разве не панк? :|
ЛОЛ (написано 4000 раз)
кто тебе такое сказал ?

~РоКсИ~
27-02-2007, 18:14
ЛОЛ (написано 4000 раз)
кто тебе такое сказал ?
ггг... ну, есть одна особа, что спорит со мной на счет этого. и утверждает что эт не панк)

RazoR
27-02-2007, 21:17
ггг... ну, есть одна особа, что спорит со мной на счет этого. и утверждает что эт не панк)
убейтеегоапстену
и что он говорит ?

S_c_R_e_A_m_O
27-02-2007, 21:36
с права чувак чэмто мнэ напаминает одного красавца!!! (аты баты) клип кто видил там яркий чувак с гырагезегом !!!

~РоКсИ~
27-02-2007, 22:04
убейтеегоапстену
и что он говорит ?
что The Offspring это панк рок, а не панк. и что панк и панк рок совершенно разные вещи)

S_c_R_e_A_m_O
27-02-2007, 22:17
что The Offspring это панк рок, а не панк. и что панк и панк рок совершенно разные вещи)

ДАвай Давай, Так Дэржать, Я За Тэбяяяяяяяяя Руками И Ногамии, И Всэм Чэм Можноооооооо :) :) :) !!!

American Idiot
27-02-2007, 22:49
ну да, панк --- это человек, а панк-рок --- это стиль музыки... :d

American Idiot
27-02-2007, 23:11
ну да, панк --- это человек, а панк-рок --- это стиль музыки... :d
А вообще считается, панк поют челы в кожаных куртках, употребляющие наркоту, бухающие, "грязные", вульгарные, то есть, ведущие себя, как панки. А если этого нет, если у них просто вздыбленное волосы и кажуал стайл одежды, то они типа больше панк-рокеры, чем панки, ведь они ни по поведению, ни по стилю одежды не являются последователями последних... Только структура музыки...

JOSIE
27-02-2007, 23:15
А вообще считается, панк поют челы в кожаных куртках, употребляющие наркоту, бухающие, "грязные", вульгарные, то есть, ведущие себя, как панки. А если этого нет, если у них просто вздыбленное волосы и кажуал стайл одежды, то они типа больше панк-рокеры, чем панки, ведь они ни по поведению, ни по стилю одежды не являются последователями последних... Только структура музыки...
не люблю панков :no:
люблю панк-рокеров :yes:

Behind Closed Door
27-02-2007, 23:16
не люблю панков :no:
люблю панк-рокеров :yes:
:eek:
это грязных + ещё и патлатых ?

JOSIE
27-02-2007, 23:17
:eek:
это грязных + ещё и патлатых ?
:mega_shok :fool:
это панки грязные
а панк-рокеры только патлатые :heart:

RedGreen
27-02-2007, 23:24
прикинь :eek: :yes:
Нє,не вірю :no: Вот ти бачила ріл панка чи панк рокера?вот покажи й я повірю :yes:

RedGreen
27-02-2007, 23:28
звысно бачила! :yes:
в живу :yes:
а я звідки знаю,шо ти не брешеш?
тік покажи панка і панк рокера,шоб показала мені різницю

JOSIE
27-02-2007, 23:31
а я звідки знаю,шо ти не брешеш?
тік покажи панка і панк рокера,шоб показала мені різницю
от зараз покажу приклади! :yes:
подивись спочатку на себе- не наглядний приклад панка(вонюча,смердюча,небр та,немита,лаєшся,примітивн их правил єтикету не виконуєш)
а тепер подивись на мене- я панк-рокер- патлата :p :p :p :p :p

:hah: :hah: :hah:

RedGreen
27-02-2007, 23:34
от зараз покажу приклади! :yes:
подивись спочатку на себе- не наглядний приклад панка(вонюча,смердюча,небр та,немита,лаєшся,примітивн их правил єтикету не виконуєш)
а тепер подивись на мене- я панк-рокер- патлата :p :p

:hah: :hah: :hah:
Імінна,Хой

American Idiot
27-02-2007, 23:36
кому надо клип?
исчо есть бфс про девчёнку и пэзд про грешницу... :)
вот панк-рокер:

S_c_R_e_A_m_O
27-02-2007, 23:37
ПАНК+РОКЭР :lol: :lol: :lol:

RedGreen
27-02-2007, 23:37
кому надо клип?
исчо есть бфс про девчёнку и пэзд про грешницу... :)
вот панк-рокер:
Якось він постарів,і взагалі Марк і тревіс разом,а Том бідний окремо :confused:

American Idiot
27-02-2007, 23:41
Якось він постарів,і взагалі Марк і тревіс разом,а Том бідний окремо :confused:
Он их бросил...
Да не, нормальный он, емуже только 33 или 34... :)

RedGreen
27-02-2007, 23:42
Он их бросил...
Да не, нормальный он, емуже только 33 или 34... :)
Ну да,але виглядає якось старше,ну в цьму кліпі то точно :confused: