Повідомлення від Artick
1. Якщо писати в темі, потрібно її уважно читати, але якщо такої можливості нема, чи відповідь незрозуміла я відповім повніше.
2. Почнем з того, що не має нічого досконалого. Так ці пункти суперечать один одному, але лише на перший погляд. Не вина стрейт-еджерів, що люди одної статі порушуть пункт 2, тому вони не можуть стати стрейт, але це не є їх дискримінацією - це норми є такими. Невже ми дискримінуємо людину, яка порушує одне з основних правил стрейт, вона його порушує - вона не може бути стрейт, це не є її дискримінацією, так як не ми порушуємо чи не слідуємо своїм правилам, а вона їх порушує. Стрейт при цьому не порушує пункт 5 так, як неможливість гомосексуалістів(чи лесбіянок) стати стрейт не є їх дискримінацією, так як це не є прямим доказом неприязні до них, просто вони порушують норми. Якщо це суперечить пункту 2, то людина не виконує цей пункт - не ми її дискримінуємо, просто вона не виконує цю умовуу. Для прикладу, стрейт-едж, який буде бігати з кийом і бити гомосексуалістів порушуючи пункт 5, ця люди вже не буде стрейт, особисто я ніколи не бачив і не чув про сХе, які дискримінували людей одної статі, які мають між собою сексуальні відносини зв*язок. І наскільки я знаю, то людина, яка відмовиться від цього може стати стрейт і ніхто не буде тиснути на неї чи дискримінувати її. Докладне пояснення?!
ЗІ: Дуже дякую, попереднє запитання просто нагадує тупий стьоб, чи спосіб засвітитися.
ЗІ2:Ні, якщо ти будеш вважати це тупим я не вважатиму це не тактичним і не адекватним, тому що я тримаю їх не для понту, а тому що мені просто подобається, +тем вартих для відписання досить мало, до того ж набридло набирання постів - ось у чому понту нема. Але все ж не знаю, яке це має відношення до того, про що ми розмовляємо...
|