Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Відпочинок, розваги та знайомства

Опції теми Опції перегляду
Prev Previous Post   Next Post Next
Старий 15-07-2008, 00:26   #11
Artick
Фанат

Artick's Avatar

Адреса: Toy Factory!(Іргашкова фабрика!)
Повідомлення: 458
Send a message via ICQ to Artick
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Atreyu Переглянути допис
1. так покажи нам её, будь добр))
2. Я спросил возможно ли такое, что индивиды с влечением к лицам одного с ними пола, которые поддерживает с ними сексуальные связи станут представителями Straight Edge? Этот вопрос вызвал у меня противоречия из-за того что такое явление противоречит второму пункту правил Straight Edge (см.ст.1), а с другой стороны, ограничение их будет являются своего рода дискриминацией, что будет противоречить пункту 5.
Я попросил дать мне разъяснения оп поводу этого вопроса, не то что бы это меня сильно волновало, но раз уж зашла своя тема, я посчитал интересным спросить это у представителей sXe. Вам так лучше, уважаемый?

P.S. я надеюсь на изъяснения вопроса таким образом, вам будет проще ответить. заранее благодарю

эээм... а если я скажу что держать 666 мэссаг на форуме "для понта" это тупо, то ты тоже посчитаешь это нетактичным и неуважительным? О_о
1. Якщо писати в темі, потрібно її уважно читати, але якщо такої можливості нема, чи відповідь незрозуміла я відповім повніше.
2. Почнем з того, що не має нічого досконалого. Так ці пункти суперечать один одному, але лише на перший погляд. Не вина стрейт-еджерів, що люди одної статі порушуть пункт 2, тому вони не можуть стати стрейт, але це не є їх дискримінацією - це норми є такими. Невже ми дискримінуємо людину, яка порушує одне з основних правил стрейт, вона його порушує - вона не може бути стрейт, це не є її дискримінацією, так як не ми порушуємо чи не слідуємо своїм правилам, а вона їх порушує. Стрейт при цьому не порушує пункт 5 так, як неможливість гомосексуалістів(чи лесбіянок) стати стрейт не є їх дискримінацією, так як це не є прямим доказом неприязні до них, просто вони порушують норми. Якщо це суперечить пункту 2, то людина не виконує цей пункт - не ми її дискримінуємо, просто вона не виконує цю умовуу. Для прикладу, стрейт-едж, який буде бігати з кийом і бити гомосексуалістів порушуючи пункт 5, ця люди вже не буде стрейт, особисто я ніколи не бачив і не чув про сХе, які дискримінували людей одної статі, які мають між собою сексуальні відносини зв*язок. І наскільки я знаю, то людина, яка відмовиться від цього може стати стрейт і ніхто не буде тиснути на неї чи дискримінувати її. Докладне пояснення?!

ЗІ: Дуже дякую, попереднє запитання просто нагадує тупий стьоб, чи спосіб засвітитися.

ЗІ2:Ні, якщо ти будеш вважати це тупим я не вважатиму це не тактичним і не адекватним, тому що я тримаю їх не для понту, а тому що мені просто подобається, +тем вартих для відписання досить мало, до того ж набридло набирання постів - ось у чому понту нема. Але все ж не знаю, яке це має відношення до того, про що ми розмовляємо...

WAR INSIDE EVERYONE OF US!!!

Kiss a non-smoker; taste the difference.

I'am a hero in a crazy wicked show...

Останній раз редагувалося Artick; 00:32.
Artick не на форумі   Reply With Quote

Posting Rules