Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 21-07-2025, 18:37   #1
Donatello
Читатель

Donatello's Avatar

Повідомлення: 78
За замовчуванням Де можна зробити якісне протезування зубів

Маю серйозну проблему із зубами - потрібно терміново робити протезування, але чесно кажучи, взагалі не орієнтуюсь, де це краще робити в Івано-Франківську. Хотілося б знайти клініку з хорошою репутацією, де працюють професійні лікарі, але щоб і ціни були адекватні, і якість на висоті. Може хтось з місцевих чи хто вже мав подібний досвід - підкажіть, будь ласка, куди звертатися? Реально дуже потрібно.
Donatello не на форумі   Reply With Quote
Старий 21-07-2025, 18:38   #2
Igorelenko
Писатель

Повідомлення: 173
За замовчуванням

Я минулого року ставив собі коронки після травми, то можу трохи поділитися досвідом. Важливо не тільки знайти клініку з хорошими відгуками, а й звернути увагу на те, як проводять консультацію, чи пояснюють все по плану лікування. Особисто я шукав, де є цифрове планування та гарантії. Без цього зараз ніяк. Ще класно, коли роблять 3D знімки на місці, тоді точність значно вища, ніж у старих кабінетах. Так що якщо знайдеш десь з новим обладнанням - це вже великий плюс.
Igorelenko не на форумі   Reply With Quote
Старий 21-07-2025, 18:39   #3
Donatello
Читатель

Donatello's Avatar

Повідомлення: 78
За замовчуванням

Так, ти правий, я теж про це думав, бо не хочеться через рік знову щось переробляти. Особливо цікавить, щоб і поставили нормально, і виглядало естетично. А ти в якій клініці був, якщо не секрет? Бо тут по гуглу багато хто рекламується, але ж не зрозумієш одразу, хто реально добре робить. А ще цікаво, скільки часу у тебе зайняв увесь процес? Бо я влітку працюю не завжди в місті, і не хотілося б затягувати.
Donatello не на форумі   Reply With Quote
Старий 21-07-2025, 18:44   #4
Moncler
Писатель

Повідомлення: 158
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Donatello Переглянути допис
Так, ти правий, я теж про це думав, бо не хочеться через рік знову щось переробляти. Особливо цікавить, щоб і поставили нормально, і виглядало естетично. А ти в якій клініці був, якщо не секрет? Бо тут по гуглу багато хто рекламується, але ж не зрозумієш одразу, хто реально добре робить. А ще цікаво, скільки часу у тебе зайняв увесь процес? Бо я влітку працюю не завжди в місті, і не хотілося б затягувати.
Якщо тобі важливо і якісно, і швидко, і щоб без сюрпризів, подивись клініку Royal Dental в Івано-Франківську. На протезування зубів ціни адекватні - https://rm.if.ua/service/protezuvannya-zubiv/ Вони вже давно працюють, досвіду мають більше ніж достатньо, спеціалісти там пройшли навчання по протезуванню, і реально роблять сучасно - цифрове планування, імпланти, вініри, коронки, все що треба. Мені подобається, що там одразу складають чіткий план і кошторис, і ніяких “ой, ще треба доплатити”. Працюють з 8:00 до 20:00 - дуже зручно. І ще фішка - є онлайн-консультації, якщо хочеш спочатку просто спитати. Плюс - розстрочка без відсотків, що не менш важливо. Я б на твоєму місці точно звернувся хоча б на огляд, там без зайвого нав'язування порадять, що реально треба.

Останній раз редагувалося Moncler; 13:46.
Moncler не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Опції теми
Опції перегляду

Posting Rules