![]() |
![]() |
#26 | |
Фанат
Повідомлення: 645
|
![]() Цитата:
http://mil.in.ua/forum/viewtopic.php...=206&start=130 Що я скажу з приводу цього дива російського оборонпрома Т-90МС. Отже, що характерний для цього "убер-танка". Недоліки: - Сміхотворна рухливість. Швидкість зворотного ходу 5 км/ч, тобто фактично танк не може рухатися назад. Це означає повну непристосованість для міського бою. - Уявзімиє зони в башті (більше силует, горб на башті) - Застаріла ДЗ Релікт не здатна протівостять жодним сучасним засобам поразки танків (куммулятівним засобам і кінетичним снарядам). Може Релікт і кращому чим картонний "Контакт-5", але це давно вже не ДЗ рівня сьогоднішнього дня. По бронестойкості український "Ніж" в 1,5 - 2 рази краще. Не говорячи вже про Ніж-2 - Кволий двигун - Отсутвіє КАЗ. Немає можливості установки навіть примітивною і застарілою 20 років тому "Арени" - Застаріла танкова гармата, немає можливості використовувати довгі снаряди - Уродський дизайн з естетичної точки зору (особливо з боків) - Шасі від "недотанка" Т-72 з огидною прохідністю і надійністю - Реалізованни ідеї вкрадені або підглянені в танка Т-84 Оплот. Але за якістю реалізації багато питань - Швидше за все непомірно висока ціна при невисоких бойових якостях Достоїнства: - Непогані прицільний комплекс (за це повинні сказати спасибі беларусам і французам) Вообщем перспективи в цієї машини більш ніж туманні. Оплот-М зжере цей нижньотагільський віз і не пригнітиться. ![]() Думаю що навіть для Булата новий Т-90 не дуже серйозний противник. |
|
![]() |
![]() |
Мітки |
bohdan4ik волнуется, endy48 - бднул, endy48 - дятел, uncle splin − бзднул, vov реваншист, унылое говно, я пукнул |
|
|