![]() |
![]() |
#131 | |
Юзер
Адреса: Не там де хотілося б
Повідомлення: 30
|
![]() Цитата:
У меня например вызывает уважение то, што в нашей стране, ещо пока не полностью всё делают деньги, талант ето главное и его надо ценить!!!
![]() |
![]() |
#132 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
хорошая мсль, точно передает то что хотелось сказать по этому поводу ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Юзер
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#134 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Юзер
|
![]() Цитата:
Не знаю что и сказать... Даже мелких недостатков я не слышу, не знаю возможно они и есть, но для меня ето действительно не важно.
![]() |
![]() |
#136 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
сразу видно что они прочувствованы и прожиты
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Юзер
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#138 |
Читатель
|
![]()
Кардынальна памынялась мнэныэ а группэ бумб0кс , кагда пасатрэла клып на пэсню "цвэткі в галавє"....
![]() |
#139 |
Читатель
Адреса: out of dreams...
Повідомлення: 112
|
![]()
Сьогодні купила перевипуск "Меломанії",чесно кажучи так заслухалась,що про кліпи забула...Дісно не може не радувати той факт,що Бумбокс непогано знають і у Вінниці...Просто тоді напевно є резон просити у Согомонова концерт і у нас.БУМБОКС,один з найкращих гуртів України,достойна заміна навіть О.Е(вибачте,я всеодно вас обожнююю)...А Хлівнюк дійсно класній і голос у нього супер...І акцент доречі прикольній у "Date..." та "Easy"(тобто китайському льотчику)...БУМБОКС-це класні тексти і чудова музика...реальна тема...поскидую вам трошки текстів...=)
Улюблена фотка Андрія Хливнюка=)
![]() |
#140 |
Читатель
Адреса: out of dreams...
Повідомлення: 112
|
![]()
Одна
День як день ніч як ніч ніч як ніч день як день Нарешті знову ти повертаєшcя додому Дивлюсь назад хтось бананами гамує втому Хтось щось читає хтось в метро втикає Лиш вона одна біля вікна тебе чекає І бачить ти ходиш поруч тими ж дворами Через перехід праворуч потім біля брами Можливо ти зупинишся поглянеш третій поверх зліва Така дурниця а вона була б щаслива Ні думаєш як все дістало життя замало Доля всі надії сподівання розігнала уди ідеш що буде далі питання Над якими зараз думати повір не варто Вона одна вона одна Сидітиме біля вікна дотемна Гукатиме тебе й мене А час мине Вона одна вона одна Гукатиме тебе й мене а час мине День як день змінилося все давно День у день життя кольорове кіно Ніч як ніч як сяйво запалених свіч День як день ніч як ніч Вона чекала тільки на тебе чуєш А ти і в ус не дуєш ти побут свій лаштуєш Кохаєш свою машину і маєш стиль Отримав все що хотів доклав зусиль Чому ж тоді сумно її немає поруч Як там брама другий будинок потім праворуч Сходами летиш третій поверх зліва Невже відчинить невже буде щаслива Невже досягнув ти бажаної мети Все нормально шампанське квіти Ще хвилину стоїш звоник лунає Ну хто там нікого немає Вона одна вона одна Сидітиме біля вікна дотемна Гукатиме тебе й мене А час мине Вона одна вона одна Гукатиме тебе й мене а час мине День як день липень листопад квітень За вікном кожен з нас її мішень Ніч як ніч в темряві вогонь світить Ніч як ніч день як день Мрії про зорі в долонях чоловічі забобони Довести що ти найкращий щурячі перегони Сіре місто зранку тісто ввечері пагони Поїзд далі не їде звільніть будь ласка вагони В тому річ що блакитними очима ніч за плечима дивиться дівчина Знає що настане день прийде весна Зрозумієш що чекала вона одна Скоро буде день прийде весна Зрозумієш що чекала вона одна Можливо буде день прийде весна Зрозумієш що чекала вона одна Вона одна вона одна Сидітиме біля вікна дотемна Гукатиме тебе й мене А час мине Вона одна вона одна Гукатиме тебе й мене а час мине Вона одна вона одна Цілу ніч біля вікна Гукатиме тебе й мене А час мине Вона одна вона одна Гукатиме тебе й мене а час мине _________________ улюблена пісня...=)
![]() |
|
|