![]() |
|
View Poll Results: КАКОЙ ПАНК-РОК ВЫ БОЛЬШЕ ЛЮБИТЕ? | |||
Калифорнийский |
![]() ![]() ![]() ![]() |
213 | 37.24% |
Русский |
106 | 18.53% |
Равнодушен к обоим(пусть себе поют) |
112 | 19.58% |
Обожаю и тот, и тот |
56 | 9.79% |
Запретить его вобще!!!(Жалкое подобие на музыку) |
85 | 14.86% |
Ті, хто голосували: 572. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#1681 |
Ветеран
Адреса: Не там, де хотілося б...
Повідомлення: 1,955
|
![]()
Я не знаю, що робити… Я не знаю, що казати…
Де знайти чарівні квіти, щоб тобі подарувати… Щоб тебе причарувати - на секунду, на хвилину… Бо таких, як я, - багато, а така, як ти, - єдина... Кожен випадковий погляд зачіпає дивні струни. Коли я з тобою поряд, тіло пробиває струмом. Шепочу слова кохання - ледве чутно… Тихо-тихо, Адже ти мої зізнання все одно зустрінеш сміхом... Приспів: Але мов солодкий гріх - Твої губи, твої очі! Залишитися без них Я не можу і не хочу! Знову сам себе зриваю - Залишаюсь і зникаю... Що знаходжу, що втрачаю - Я не знаю, я не знаю... Захлинаючись у хвилях твого збудливого сміху, Поринаю в божевілля і шукаю в ньому втіху... Сподіваюсь на відлигу - це для мене надважливо, Бо пробити твою кригу неможливо... Неможливо!... Але мов солодкий гріх - Твої губи, твої очі! Залишитися без них Я не можу і не хочу! Знову сам себе зриваю - Залишаюсь і зникаю... Що знаходжу, що втрачаю - Я не знаю, я не знаю...
![]() |
#1682 |
Гигант мысли
|
![]()
гарно?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1683 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#1685 |
Юзер
|
![]()
Blik 182 (хоть и расспальси как не грустно) но всеравно ... как по мне, одни их лучших!
http://blink182.ru А так... отдайу предпочтенийе калифорнийскому... Но вот на днях слушал португальский пан-рок.... бгыгы... круто ... ))) ![]()
![]() |
#1686 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Гигант мысли
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
Ветеран
Адреса: Не там, де хотілося б...
Повідомлення: 1,955
|
![]()
E:\Music\BFS\he_great_burrito_extortion_case-2006\14-bowling_for_soup-if_you_come_back_to_me.mp3
Скачиваю... Блин, 20 минут песня идёт... ЛОЛ...
![]() |
#1689 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() ЗІ только что смотрел Ангели і Повітряні шляхи.... зализане ![]()
![]() |
![]() |
#1690 |
Гигант мысли
|
![]()
GREEN DAY & U2
А на днях (13 сентября) группы решили передохнуть от репетиций и отправились на фотосессию к знаменитому переходу-зебре возле Abbey Road Studios.Фотограф Anton Corbijn снимал перебегающих переход то в одну, то в другую сторону участников групп на виду у всё увеливающейся толпы зевак, подостававших от такой радости свои мобильные телефоны и принявшихся снимать это действо. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|