![]() |
|
![]() |
#1 |
Читатель
|
![]()
2 Торакс: тебе виднее
![]() эх... снова будет крепатура... ((( ношопаделать? дайож ядло в массы!
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Писатель
|
![]()
Оооочень постараюсь пойти... Мардан будет только МС, или свои треки тож будет читать (как на Амагаме)?
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Писатель
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Юзер
|
![]()
было кайфово)))
![]() только вот народ рано порасползался пить чайоГ)) а на танцполе самые стойкие отжигали всю ночь ![]() ![]() ![]()
#7 |
Гигант мысли
|
![]()
ми проста закальонниє =)))
била крута ріальна. мнє ахуітільна панравілась индарфін ніплоха разагрєл. патканєц мнє ващє панравілась =) лаймвах - уан оф зем ![]() ![]() ![]() тєшик ващє атжох мєго. патканєц, правда, я уже задалбался падніво гоцать, бо нічьо супіркрутова тада уже нєбила. но вцелам зачьод, чєл толєг проста убіл. іво плавниє піріходи тіпа раггаджангл-брейккор-хардкор-раггаджанг радавалі да пасінєнія))) т.буч, ![]() нільзя ніфспомніть пра мардана ака еМСі еМ.аЙ.Ди, каторий очінь прікольна начітивал ваврємя сетав дмітріка і толєга. іму біг ап б/п фсєм спасіба, план хароший а щя апсалютна бєссіл пайду жрать вірмішель с тіфтєлькамі і такім образам набіраца сіл на 29є =)
#8 | |
Старожил
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
|
|