Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

View Poll Results: Чи потрібно в Україні узаконити багатоженство, проституцію і продаж наркотиків?
Хтю бути султаном і мати гарем 21 27.63%
Проституція це є звичайне явище яке потрібно узаконити 19 25.00%
Конопля то є щастя 19 25.00%
Автор с глузду з"їхав 43 56.58%
Multiple Choice Poll. Ті, хто голосували: 76. You may not vote on this poll

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 09-10-2007, 16:42   #1
www.vintorg.net
Гуру

www.vintorg.net's Avatar

Повідомлення: 6,093
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від telltale Переглянути допис
Всем кто за легалайз предлагаю начать вводить его с своих детей(девушки\жены, младших братьев\сестер, племяников).
Подобные дешевые понты здесь уже обсуждались неоднократно
Еще раз, для тех кто в танке. Я бы не хотел видеть своего сына ассенизатором, дворником или пастухом. Но это вовсе не значит, что подобные виды деятельности должны быть объявлены нелегальными
Старий 09-10-2007, 16:51   #2
telltale
Гуру

telltale's Avatar

Адреса: ДоМа
Повідомлення: 3,677
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від www.vintorg.net Переглянути допис
Подобные дешевые понты здесь уже обсуждались неоднократно
Еще раз, для тех кто в танке. Я бы не хотел видеть своего сына ассенизатором, дворником или пастухом. Но это вовсе не значит, что подобные виды деятельности должны быть объявлены нелегальными
а может всетаки мухи отдельно - котлеты отдельно ?
Я не предлагал им становиться дилерами, я говорил о том что бы им с малых лет "прививать культуру употребления".
Старий 09-10-2007, 17:00   #3
www.vintorg.net
Гуру

www.vintorg.net's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від telltale Переглянути допис
а может всетаки мухи отдельно - котлеты отдельно ?
Я не предлагал им становиться дилерами, я говорил о том что бы им с малых лет "прививать культуру употребления".
Прививать - значит навязывать. Это имеет какое-то отношение к легализации?
Легализация это не более чем право на свободу выбора.
А "прививать" все и всем как раз очень любят любители всяческих запретов
Старий 09-10-2007, 22:49   #4
Vdovy
Старожил

Vdovy's Avatar

Адреса: Я живу там, де я знаходжусь
Повідомлення: 2,695
Send a message via MSN to Vdovy
За замовчуванням

Цитата:
Прививать - значит навязывать. Это имеет какое-то отношение к легализации?

Саме безпосереднє відношення має.
Як тільки на ТБ було дозволено рекламувати пиво, його споживання зросло у рази.
Те ж буде з наркотиками: легалізація - реклама - скажений зріст споживання

"Есть только две бесконечные вещи: Вселенная и человеческая глупость, причем насчет Вселенной я не уверен." (с) Альберт Эйнштейн
Vdovy не на форумі   Reply With Quote
Старий 10-10-2007, 13:05   #5
www.vintorg.net
Гуру

www.vintorg.net's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Vdovy Переглянути допис

Саме безпосереднє відношення має.
Як тільки на ТБ було дозволено рекламувати пиво, його споживання зросло у рази.
Это у противников легализации что, стиль такой, постоянно передергивать?
Легализация и реклама это не одно и то же, причем второе никак автоматически не вытекает из первого. Сигареты абсолютно легальны, но их реклама по ТВ запрещена. С крепкими спиртными напитками - примерно тоже самое. Да и рекламы трамадола я что-то тоже не припоминаю

Теперь про "споживання зросло у рази". Откуда тебе это известно? И выросло в разы по сравнению с каким именно периодом? Снова будешь вспоминать свой любимый СССР? Так пива тогда просто элементарно не хватало всем желающим
Я например пива практически не пью, а предпочитаю сухое вино или водку. И реклама меня никак не убедит в обратном. И очень многие знакомые считают также. Да и ты лично не думаю что скажешь что ведешься на рекламу и делаешь все что тебе там говорят
Не стоит думать, что другие намного тупее...
Старий 10-10-2007, 13:19   #6
Vdovy
Старожил

Vdovy's Avatar

Адреса: Я живу там, де я знаходжусь
Повідомлення: 2,695
Send a message via MSN to Vdovy
За замовчуванням

Цитата:
Легализация и реклама это не одно и то же, причем второе никак автоматически не вытекает из первого.
Та невже? Якраз дуже навіть витікає!
Цитата:
Сигареты абсолютно легальны, но их реклама по ТВ запрещена.
А чому обов'язково ТБ? А друковані видання? А бігборди?
Цитата:
С крепкими спиртными напитками - примерно тоже самое.
Та ти що? Ніколи не бачив реклами Немирова, Мягкова, Хортиці тощо по ТБ?
Цитата:
Да и рекламы трамадола я что-то тоже не припоминаю
Я її теж не пригадую. Але це зовсім не означає, що вона з часом не з'явиться

Цитата:
Теперь про "споживання зросло у рази". Откуда тебе это известно? И выросло в разы по сравнению с каким именно периодом? Снова будешь вспоминать свой любимый СССР? Так пива тогда просто элементарно не хватало всем желающим
Це відомо мені зі статей в журналах "Галицькі контракти", "Компаньон", в газеті "Дзеркало тижня". Я, знаєш, цікавлюся аналітикою, в тому числі аналітикою комерційною. І порівняння малося на увазі не з часами СРСР, коли пива дійсно не вистачало, а з 1997-98-99 роками
Цитата:
...Да и ты лично не думаю что скажешь что ведешься на рекламу и делаешь все что тебе там говорят
Не стоит думать, что другие намного тупее...
Я - ні, не ведусь. Але мені вже не 13-14-15-16 років. І я не вважаю інших тупішими за себе (хіба що декого), просто вони - молодші і не мають того досвіду, що маємо ми з тобою.

"Есть только две бесконечные вещи: Вселенная и человеческая глупость, причем насчет Вселенной я не уверен." (с) Альберт Эйнштейн
Vdovy не на форумі   Reply With Quote
Старий 10-10-2007, 15:16   #7
www.vintorg.net
Гуру

www.vintorg.net's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Та невже? Якраз дуже навіть витікає!
А чому обов'язково ТБ? А друковані видання? А бігборди?
Та ти що? Ніколи не бачив реклами Немирова, Мягкова, Хортиці тощо по ТБ? Я її теж не пригадую. Але це зовсім не означає, що вона з часом не з'явиться
Цитата:
ЗАКОН УКРАЇНИ
про рекламу

Стаття 22. Реклама алкогольних напоїв та тютюнових виробів, знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої та тютюнові вироби
1. Реклама тютюнових виробів, знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються тютюнові вироби, забороняється: на радіо та телебаченні, на перших і останніх сторінках газет, перших і останніх сторінках обкладинок журналів та інших видань, засобами внутрішньої реклами, реклами на транспорті, за допомогою заходів рекламного характеру (крім спеціальних виставкових заходів).
2. Реклама алкогольних напоїв, знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої, забороняється: на радіо та телебаченні у період з 6 години до 23 години, на перших і останніх сторінках газет, перших і останніх сторінках обкладинок журналів та інших видань, засобами внутрішньої реклами, реклами на транспорті, за допомогою заходів рекламного характеру (крім спеціальних виставкових заходів).
3. Реклама алкогольних напоїв та тютюнових виробів, знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої та тютюнові вироби:
забороняється на товарах та у друкованих виданнях, призначених переважно для осіб віком до 18 років, або у розрахованих на зазначених осіб частинах інших друкованих видань;
забороняється з використанням осіб віком до 18 років як фотомоделей;
не повинна містити зображення процесу паління тютюнових виробів або споживання алкогольних напоїв;
не може розташовуватися ближче ніж за 300 метрів прямої видимості від території дитячих дошкільних закладів, середніх загальноосвітніх шкіл та інших навчальних закладів, в яких навчаються діти віком до 18 років;
не може формувати думку, що паління або вживання алкоголю є важливим фактором досягнення успіху в спортивній, соціальній, сексуальній або інших сферах життя;
не повинна створювати враження, що вживання алкогольних напоїв чи паління тютюнових виробів сприятиме розв'язанню особистих проблем;
не може формувати думку, що алкоголь чи тютюнові вироби мають лікувальні якості або що вони є стимулюючими чи заспокійливими засобами;
не повинна заохочувати до вживання алкогольних напоїв чи тютюнопаління або негативно розцінювати факт утримування від вживання тютюнових виробів та алкогольних напоїв;
не може містити зображень лікарів та інших професійних медичних працівників, а також осіб, зовнішній вигляд яких імітує зовнішній вигляд лікарів;
не повинна включати зображення популярних осіб або пряме чи опосередковане схвалення популярними особами паління чи вживання алкоголю;
не повинна створювати враження, що більшість людей палить або вживає алкогольні напої.
4. Спонсорування теле-, радіопередач, театрально-концертних, спортивних та інших заходів з використанням знаків для товарів та послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються тютюнові вироби, забороняється.
Дозволяється спонсорування теле-, радіопередач, театрально-концертних, спортивних та інших заходів з використанням знаків для товарів та послуг, під якими випускаються алкогольні напої.
5. Реклама тютюнових виробів повинна супроводжуватись інформацією про кількісний вміст у димі однієї сигарети смоли та нікотину.
6. Забороняються такі види діяльності з рекламування алкогольних напоїв та тютюнових виробів, знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої та тютюнові вироби:
спонсорування заходів, призначених переважно для осіб віком до 18 років, з використанням знаків для товарів та послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються тютюнові вироби та алкогольні напої;
розповсюдження та продаж будь-яких товарів з використанням знаків для товарів та послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються тютюнові вироби та алкогольні напої, особам віком до 18 років.
7. Реклама тютюнових виробів та алкогольних напоїв, а також знаків для товарів та послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються дані вироби та напої, повинна супроводжуватися текстами попередження такого змісту: "Куріння може викликати захворювання на рак", "Надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я". Кожному попередженню має бути відведено не менше 15 відсотків площі (обсягу) всієї реклами. Колір тексту попередження має бути контрастним щодо кольору фону попередження.
8. Рекламодавці алкогольних напоїв та тютюнових виробів зобов'язані у порядку, передбаченому законами України, спрямовувати на виробництво та розповсюдження соціальної реклами щодо шкоди тютюнопаління та зловживання алкоголем не менше 5 відсотків коштів, витрачених ними на розповсюдження реклами тютюнових виробів та алкогольних напоїв у межах України. Розпорядники цих коштів щоквартально оприлюднюють звіт щодо їх використання.
Если заметил нарушение закона, сообщай в прокуратуру

Цитата:
Це відомо мені зі статей в журналах "Галицькі контракти", "Компаньон", в газеті "Дзеркало тижня". Я, знаєш, цікавлюся аналітикою, в тому числі аналітикою комерційною. І порівняння малося на увазі не з часами СРСР, коли пива дійсно не вистачало, а з 1997-98-99 роками
Хорошо, давай заглянем в аналитику
Цитата:
РОСТ ПРОДАЖ

Надо отметить, что рынок пива сегодня переживает бурный рост. Так, в прошлом году, по оценкам ассоциации "Укрпиво", объем потребления пива увеличился на 13%.

При этом, по данным аналитиков, потребление пива в Украине составляет 34 литра на душу населения, в то время как в России этот показатель достиг 52 л пива в год, а в Чехии и Германии - 160 л в год. В ближайшее время объем потребления пива достигнет российского уровня. Это объясняется довольно просто. По мнению президента консалтинговой компании Mainstream Валентина Королько, средний возраст украинского потребителя пива - 32 года. А это наиболее платежеспособная категория населения, которая обеспечивает рост продаж. Кроме того, на увеличение продаж повлияло заметное улучшение качества напитка.
Раньше пили очень мало, а теперь стали пить просто мало (по сравнению с Германией например). А проценты темпов роста ни о чем не говорят. Если человек имел сотню баксов, а стал получать тысячу, то процент роста его доходов просто огромный. Не в пример больше того, кто имел 100 тыс, а стал получать 200
Да и темпы роста объясняют, как видишь, в основном повышением благосостояния
Цитата:
Я - ні, не ведусь. Але мені вже не 13-14-15-16 років. І я не вважаю інших тупішими за себе (хіба що декого), просто вони - молодші і не мають того досвіду, що маємо ми з тобою.
Вот и дай им возможность обрести СВОЙ опыт.
Потому что наш с тобой опыт никому кроме нас неинтересен
Старий 10-10-2007, 22:31   #8
Судья Ди
Гигант мысли

Судья Ди's Avatar

Адреса: Порубежье
Повідомлення: 1,052
За замовчуванням

Цитата:
[...]
Сигареты абсолютно легальны, но их реклама по ТВ запрещена. С крепкими спиртными напитками - примерно тоже самое.
и кто тут передёргивает??? где запрет на рекламу водки? посмотри в "ящик": четверть рекламы - "немирофф", "цельсий" и прочее высокооктановое, треть остальной рекламы - неявная ("хлiбний дар" и прочее). кстати, пару лет назад недолго был запрет на рекламу водки - так "хлiбний дар" с экранов не слазил. а продажа наркоты всё ж во много раз прибыльнее - значит, реклама будет даже ценой трупов телевизионных чиновников.
Цитата:
Легализация и реклама это не одно и то же, причем второе никак автоматически не вытекает из первого.
из первого вытекает возможность второго и, соответственно, немеряные трудности в запрете на второе. повторюсь: учитывая прибыльность драгдилинга - реклама будет. (вспомни маркса: "нет такого преступления, на которое не пошёл бы капитал при 300% прибыли" - и ведь до сих пор правда!).
Цитата:
Снова будешь вспоминать свой любимый СССР? Так пива тогда просто элементарно не хватало всем желающим
именно "гы-гы-гы".
Судья Ди не на форумі   Reply With Quote
Старий 10-10-2007, 23:09   #9
www.vintorg.net
Гуру

www.vintorg.net's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Судья Ди Переглянути допис
и кто тут передёргивает???
Дык ты и передергиваешь
Слово "примерно" в моем посте ты жирным почему не выделил? Постеснялся?
А передергивать, делая вид, что его там типа вообще не было, не постеснялся то
Цитата:
где запрет на рекламу водки?
В Законе про рекламу
Цитата:
посмотри в "ящик": четверть рекламы - "немирофф", "цельсий" и прочее высокооктановое
Ложь!
Только что два часа смотрел 5 канал и специально обратил внимание на рекламу. Чего только не рекламировали, и матрацы и лечение гемороя и приправу Кнор и Форд-фокус и распродажу в Мегамаксе. О водке и сигаретах не было не слова. Один раз промелькнуло что партнер показу Жан-Жак, а второй раз партнер еще какая-то водочная фирма. Если это по твоему реклама водки, то тогда и титры давай будем считать рекламой алфавита
Цитата:
а продажа наркоты всё ж во много раз прибыльнее
Именно эту прибыль я и хочу отдать государству, а ты распинаешься чтобы оставить ее наркодилерам
Цитата:
- значит, реклама будет даже ценой трупов телевизионных чиновников.
На Нострадамуса ты не тянешь, так что твои высосанные из пальца апокалиптические прогнозы оставь при себе. Как аргумент они не катят
Точно также сторонники смертной казни волали что если ее отменить, то все только и будут друг-друга душить и резать. А вот нифига не сбылось
Старий 10-10-2007, 22:19   #10
Судья Ди
Гигант мысли

Судья Ди's Avatar

Адреса: Порубежье
Повідомлення: 1,052
За замовчуванням

Цитата:
на пару порядков: сработает синдром отмены запрета. а если на этот синдром ещё реклама нажмёт - всё, сливай воду: школьники будут "дуть" поголовно.
Судья Ди не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Мітки
отмазы такие отмазы

Posting Rules