![]() |
![]() |
#121 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Banned
Адреса: Shitswille, UA
Повідомлення: 2,330
|
![]()
та нема за шо
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Гуру
|
![]()
і ше....
скільки приблизно часу триватиме програма?
![]() |
#124 |
Banned
|
![]()
каждая команда играет по два отделения по 30 минут. между отделениями перерыв - минут 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Banned
|
![]()
возможно что первыми будут ЯСОН, а мы - вторыми... но тем не менее - ИМХО от перемены слагаемых сумма не меняется
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Гигант мысли
|
![]()
А я замовила столик!
![]() ![]() ![]() Будемо сьогодні БУХААААЦ!!! Мамааааааа, я гопнєцу люблюююю ![]()
![]() |
#127 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() ![]() мая гопніца ![]() а столитк великий, для одного гопніка вистачить місця? ![]()
![]() |
![]() |
#128 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() А я йому, між іншим, тримала місце! ![]() А зараз власне про те як посиділи!) Маю вам сказати, товариші, посиділи чудово. Вкалали дві пляшки горілки на чотирьох і німєріна жоріва!))))) Шо дивно, прочитавши звіт Панішера, я вже була морально готова чекати свою картоплю по-уланівськи дві години, при чому холодну. Проте, мої сподівання не виправдались. Принесли її прівняно швидко (ну принаймні не пізніше ніж у інших закладах). Горілку, ту, взагалі принесли майже зразу, ми тільки й встигли шо скурити по одній папіросці. Далі ми почали пити, а Ясон почав грати. Хочецця відмітити безперечну зіграність хлопців, за що їм мегаріспект.! ![]() Баяніст - ууууу! Супер-пупернемаслів! Дядьку! Так тримати! Так. Шо далі. Ясони відіграли добре і вдало, а ми все п'ємо))) Тут пачалася перерва перед виступом ЧП і всі повалили на вулицю, типу подихати свыжим повітрям. Ну покурили ми, а хлопці тим часов вже налаштували інструмент. І тут почалося! Перша пісня була моя улюблена. Дякую дядьки, просто ледь не впала пикою в тарілку від задоволення))) ![]() ![]() Далі все як по маслу, майже не лажали і я скакала на місці у такт запальним ритмам рок-н-роллу. Незважаючи на те, шо першій парі, яка вийде до танку, було обіцяно дві склянки пива, не танцювала, бо кавалер, бляха, ногу забив, холєра. Пива ми так і не попили, але, не дуже й хотілося. Чеширський Пес - молодці! Ну шо ше може сказати тру-фан))) Хібашо - супір-пупір-мега-жирно! Я отримала массу задоволення. Тіко от порада барабанщику Максу: "Любчику, трохи розслабся і не так концентруйся на тому, як відреагують у залі. Вибачте за далі слідуючі нецензурності, але трохи розпиздяства тобі не завадить" ![]() Всім дякую! Та тонна позитиву шо я отримала за сьогоднішній вечір, думаю, протримаєцця до наступних відвідин чудового закладу "У Флінта", яка сподіваюст буде дуже скоро!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Banned
|
![]()
спасибо
![]() ![]() |
![]() |
![]() |