Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Технічний форум

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 12-11-2007, 00:32   #1
Кошка
Читатель

Кошка's Avatar

Повідомлення: 89
Send a message via ICQ to Кошка
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від AndRey Wild Cat Переглянути допис
Усе ставиться... просто на момент написання посту була тыльки доступна росыйська розкладка...
Вижу на момент второго поста ситуация не изменилась?
Ты двд с убунту случайно не выкачивал?
Кошка не на форумі   Reply With Quote
Старий 12-11-2007, 01:48   #2
fill_nick
Фанат

Повідомлення: 516
За замовчуванням

Переглянув я пости учасників - "гвозди микроскопом забиваем". Про які модулі Ви говорите? Навіщо людині голову морочити з цими ЮСБ портами?

1. Підключати модем через ЮСБ порт - це тільки для домогосподарок. Я вже мав досвід ГІМАРОЯ з підключенням по ЮСБ.

Пояснення: по суті відбувається емуляція роботи мережевої карти через ЮСБ порт. А емуляція - це і програмні глюки, а також і особливості роботи ЮСБ порту (сплячі, ждучі режими і т.д.) + додаткове навантаження на центральний процесор + додаткове використання системної пам`яті.

2. Підключати модем необіхдно ТІЛЬКИ до мережевої карти

Пояснення: по суті ніяких налаштувань не потрібно (крім зміни МАС адреси мережевої карти). Відсутні різні програмні проблеми (написані модулі мають свої глюки і т.д.), відсутні апаратні проблеми (йде робота через РЕАЛЬНУ мережеву карту, а не її емуляцію).

-------------------------------------------------------

Висновки: Купити мережеву карту (18-25 грн.), прийти в СМАРТ заключити додаковий договір на підключення модему до мережевої карти (МАС адресу можете придумати або вказати реальну МАС адресу Вашої мережевої карти.

Останній раз редагувалося fill_nick; 01:54.
fill_nick не на форумі   Reply With Quote
Старий 12-11-2007, 06:08   #3
fill_nick
Фанат

За замовчуванням

Цитата:
Ну... мікроскоп тобі в руки! А ставилась задача підключитись через ЮСБ. ЇЇЇ
Якщо в людини немає можливості заплатити 18 грн. за мережеву карту, то де вона бере кошти на Інтернет?

Але якщо просто захотілося повтрачати час над підключенням через ЮСБ - то тоді я не правий. Але даю Вам гарантію, що Ваш час, який Ви будете витрачати на сидіння в форумах, встановлення драйверів, на шаманство - коштує ЗНАЧНО більше 18 грн.
Старий 12-11-2007, 12:06   #4
Shelya
Фанат

Shelya's Avatar

Повідомлення: 500
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від fill_nick Переглянути допис
Якщо в людини немає можливості заплатити 18 грн. за мережеву карту, то де вона бере кошти на Інтернет?

Але якщо просто захотілося повтрачати час над підключенням через ЮСБ - то тоді я не правий. Але даю Вам гарантію, що Ваш час, який Ви будете витрачати на сидіння в форумах, встановлення драйверів, на шаманство - коштує ЗНАЧНО більше 18 грн.
Интересно, при чем тут трата времени? Я например где-то за час определил, что именно требуется для подключения и настройки.
Для сравнения: покупка карты, поход на смарт, поездка домой и разборка системника для установки сетевой, подключение обратно всех проводов ну и небольшая настройка заняли бы часа 3, а то и больше, зная скорость реакции сотрудников смарта.
Shelya не на форумі   Reply With Quote
Старий 13-11-2007, 04:37   #5
fill_nick
Фанат

За замовчуванням

Цитата:
Просто він захтів показати що він "дуже розумний", а всі інші ламери... і зовсім не вїхав в суть теми.

З.І. Налаштував усе ок, швидкість нормальна, качає стабільно. Не то шо під "вікнами ХР"
Та нічого я не хотів показати. Я добре памятаю, як в мене модем був підключений до ЮСБ (Віндоус 2000) і як постійно закачки обривалися із - за ждучих режимів ЮСБ. І добре я пам`ятаю, як я ГІМАРОЇВСЯ з тим, щоб все працювало нормально. В результаті ждучий режим взагалі відключив, навіть екранну заставку прийшлось відключати. Більше того, навіть купував зовнішній контроллер ЮСБ 2.0 - але і з ним теж саме було.

То про що ми говоримо?

Якщо Вам потрібен нет на годину-дві в день - то і через ЮСБ нормально буде. А якщо Ви хочете працювати довго і щоб робота була стабільною, то тоді робіть все правильно - так як і повинно бути (не дарма на модемах є порт езернет для підключення через мережеву карту)
Відповідь

Posting Rules