![]() |
|
![]() |
#1 |
Юзер
Адреса: Darkside Of Vinnitsa
Повідомлення: 37
|
![]()
чєл, прі всьом майом уваженіі к тібє, папрашу пірістать. я тоже ніслушаю такоє, как ви іграітє, но я ж нє пішу ета па пітнацать раз віздє. адін чілавєк адін раз сказал - ми узналі адну точьку зрєнія. павєрь, етава хватіла. бо када павтаряєшся, ета уже пірістайот бить інтірєсним
пісбля (с) Філіб
![]() |
![]() |
#2 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
Просто послушал сегодня и понял, что не нера, или ты хочешь, что б тут писали только "КАКАЯ ПИ()?(?(АЯ БАНДА!!! И те я точно не говорил, что вы мне не нра. И бла не затыкай мне рот!!! И я ж не обсыраю вас!!! врт))))))))))) писнах! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Гигант мысли
|
![]()
даладна) єсі б ти ета адін раз сказал, слова би ат міня нє прачітал паетаму поваду))
ібать-капать, я б тоже такоє в жизні нє слушал, ну і шо с етава?) ета німішаєт нам тваріть))) наабарот дажи інтірєснєй Цитата:
єсіб я етава хатєл, я б так і напісал: постьтєсь тут тока тє, каму нравіца наше творчіства. а так, то банда діствітільна піздатая, спору нєт. я нас ващє люблю =) мнє нє. ти всєм гаваріл)))))) І НІКРІЧІ НАМІНЯ Я ТІБЯ НІНАВІЖУ БУТЬ ТИ ПРОКЛЯТ УМРІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))
![]() |
![]() |
#4 |
Фанат
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Гигант мысли
|
![]()
сцуго...послухав
![]() жирний брєд ))) зачот +)
![]() |
#6 |
Писатель
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Ветеран
Адреса: inside the Nine...
Повідомлення: 2,478
|
![]()
новая песня. Смесь рока, репа, джангла и хардкора.
60 Hertz – Jungle JnK (Jane Air Cover).mp3 Кавер на популярную Русскую альтернативную группу Джен Эир. 224 КБПС, около 4 минут, около 6,8 МБ. качайте на здоровье, ждем ваших комментариев! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|