![]() |
![]() |
#1371 |
Фанат
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Читатель
|
![]()
а я счас слухаю детские песенки (караоке)
йо ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Старожил
Повідомлення: 3,258
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Старожил
|
![]()
убейтесь
я слушаю транс ван дайк гггггггг ![]() -Paul_Van_Dyk-The_Politics_Of_Dancing_2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Фанат
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Старожил
|
![]()
а еще кадата мы замутили микс на наташу каралеву
там де маленькая страна то ускаряя прамотку, то замедляя назвали баба яга и зайцы пару копий прадали за марожина ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Гигант мысли
|
![]() ![]() ![]() 2 редгрин- я же к тебе с этим диском сегодня приходила,кто тебе мешал переписать его ![]() viktor pavlik- Спас наш народився Спас наш народився, в тілі Бог явився, Хоть Він не вмістимий в яслах помістився: Хори Ангельскі співають, Народженого витають: Слава, слава, слава во вишних Богу! Тую піснь на поли пастирям голосять, Всіх людий убогих до вертепу просять, Щоб Ісусу честь віддали І весело заспівали: Слава, слава, слава во вишних Богу! Спішіть до вертепу, де Дитятко Боже На сіні зложене, мов на якім ложи: Єму Божий поклін дайте, Щирим серцем вихваляйте: Слава, слава, слова во вишних Богу! На Ангельский приказ стада полишили, І до Вифлеєму скоро поспішили, І там дійсно оглядали, Про що Ангели звіщали: Слава, слава, слова во вишних Богу! Знайшли у вертепі Христа Спаса свого, Бога і Владику сотворіня всього, Що хотівся понижити, Щоби світ весь відкупити: Слава, слава, слава во вишних Богу! Яко Богу свому поклін Му віддали, А потім весело до стад повертали; Бо узріли Спаса свого, Що ізбавить їх від злого: Слава, слава, слава во вишних Богу! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Читатель
|
![]()
а як же рукы вгору?
![]() пт: я водяной ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Гигант мысли
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Фанат
|
![]()
[QUOTE=JOSIE;2216676]
![]() ![]() а чо ти сумний смайлик поставила ![]() 60mm - [Первый #11] Временная остановка сердца |
![]() |
![]() |
![]() |
Мітки |
ебать музыкальный навоз |
|
|