![]() |
|
View Poll Results: До тестів я буду | |||
Абсолютно готовий(а) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 15.57% |
Достатньо готовий(а) |
18 | 14.75% |
Посередньо готовий(а) |
29 | 23.77% |
Майже неготовий(а) |
13 | 10.66% |
Абсолютно неготовий(а) |
43 | 35.25% |
Ті, хто голосували: 122. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#461 |
Гигант мысли
|
![]()
разомммммм назавждииииииииииииииииии иииии
![]()
![]() |
#462 |
Ветеран
Адреса: В шопі, що збудована на імаші
Повідомлення: 2,032
|
![]()
стройка-стройка, дом радной, жді мєня, я буду твой!
![]()
![]() |
#463 |
Писатель
|
![]()
15. Незалежно від конкурсу при вступі на певний напрям підготовки (спеціальність) абітурієнтам, які досягли високих успіхів у фаховому навчанні, встановлені особливі умови конкурсу у формі співбесіди (на одну обрану спеціальність) – з хімії та біології:
15.1. Для призерів III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, при умові, що вони були призерами конкурсів з хімії. 15.2. Для випускників 2007/08 навчального року ліцеїв Вінницького національного медичного університету СЗОШ № 4 та СЗОШ № 7 м. Вінниці і Володимирецького колегіуму Рівненської області, які на випускних іспитах з хімії, біології та української мови отримали “10” – “12” балів з кожного предмета i мають в атестаті оцінки лише "7" балів та вище, і не менше 75% оцінок “10” – “12” балів (відповідно до угод між Вінницьким національним медичним університетом ім. М.І. Пирогова та вищеназваними навчальними закладами). 15.3. Для випускників вищих медичних (фармацевтичних) закладів І-ІІ рівнів акредитації, які отримали дипломи з відзнакою. 15.4. Для випускників старшої школи (повна загальна середня освіта), нагороджених золотою або срібною медаллю. 15.5. Для випускників річних підготовчих курсів при ВНМУ ім.М.І.Пирогова у 2008 році, за умов оцінок у свідоцтві «відмінно» та «добре» з хімії, біології та української мови. Ці особи зараховуються на встановлені приймальною комісією окремі місця з кожної спеціальності:- лікувальна справа – 84 - педіатрія – 18 - медична психологія – 4 - стоматологія – 8 - фармація і клінічна фармація – 2 Зарахування вище зазначених категорій на навчання проводиться після рекомендації приймальною комісією ВНМУ за умови подання ними в установлені терміни (під час прийому документів) сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти з оцінками не нижче 124 балів за 100-бальною шкалою оцінювання від 100 до 200. У разі неуспішного проходження співбесіди вступники мають право на участь у загальному конкурсі без повторного подання документів, а незаповнені місця передаються до загального конкурсу.
![]() |
![]() |
#464 | |
Писатель
|
![]() Цитата:
а арабы смишные ![]() но задалбали,скинхедав на них нет) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Гигант мысли
Повідомлення: 985
|
![]()
"Ах вод как я вас всех ловка! Пыщьпыщьпыщь!!"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Гигант мысли
|
![]()
разоооооооооооооммммммммм м назавждииииииииииииииииии и
![]()
![]() |
#467 | |
Ветеран
Адреса: Не там, де хотілося б...
Повідомлення: 1,955
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#468 |
Гигант мысли
|
![]()
![]() |
#469 |
Писатель
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Ветеран
Адреса: В шопі, що збудована на імаші
Повідомлення: 2,032
|
![]()
столяр на заводі милий,
ріже дерево і пилить, не було б цього, якшо б не ЗНО! ![]()
![]() |
|
|