![]() |
|
View Poll Results: Чи взяли б ви участь у наступному флешмобі? | |||
Так |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 43.32% |
Ні |
49 | 22.58% |
Не впевнений/а |
60 | 27.65% |
Не знаю, шо це таке |
14 | 6.45% |
Ті, хто голосували: 217. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#151 |
Гуру
Адреса: Комната 1408
Повідомлення: 4,171
|
![]()
Жыр). А ещё можно связать очень много шарфиков и нести такую длиннючую верёвку их шарфов по Соборной))
#152 |
Гуру
Адреса: Комната 1408
Повідомлення: 4,171
|
![]()
Хз)) Думаю было бы прикольно) Ты ж там связан както с флешем - толкай идею в массы))
#153 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
#154 |
Юзер
Повідомлення: 1
|
![]()
Назва мобу: "ПОМИЙ МЕНЕ!"
Місце проведення мобу: кінцева зупинка тролейбуса "Меморіал визволення" зі сторони центру розваг "VITO" Час проведення: Неділя, 11 травня 2008 року, 14:05 - 14:08 Суть мобу: О 14:00 ви прибуваєте на кінцеву зупинку тролейбуса "Меморіал визволення". Поглядом знаходите вивіску "ЦЕНТР РОЗВАГ VITO" і переконуєтесь що ви на потрібній стороні вулиці (на тій самій, де і центр розваг). Приблизно о 14:05 на кінцеву прибуває тролейбус не дуже чистого вигляду. Його починає мити агент у червоній шапці. Одразу після цього ви підтримуєте ініціативу агента і також починаєте мити тролейбус. Як тільки агент припиняє мити тролейбус ви берете з нього приклад і прямуєте у довільному напрямку. Реквізити: Пляшка з чистою водою, ганчірочка або губка, можливо, миючі засоби, посвідчення особи. Погода: Моб відбудеться за будь-якої погоди. |
![]() |
![]() |
#155 | |
Ветеран
Адреса: В шопі, що збудована на імаші
Повідомлення: 2,032
|
![]() Цитата:
![]() |
#156 |
Читатель
Адреса: Intenet
Повідомлення: 59
|
![]()
Місце проведення: Тролейбусна зупинка Цетральний ринок
Час проведення: Неділя 17 Серпня 2008 року 14:30-14:45 (не забудьте синхронізувати час по годиннику на головній сторінці сайту www.fmob.vn.ua) Суть премобу: У проміжок часу з 14:30-14:45 ви виходите із м’ясного павільйона в бік тролейбусної зупинки (якщо їхати на з.д. вокзал) поглядом знаходите агента у червоно-білому кашкеті, і тут ви згадуєте що давно не перевіряли яка у вас постава.. Добре що з вами є ваша улюблена книга. Ви дістаєте її кладете собі на голову і підходите так до агента. Зі словами агента „Так ви дійсно стрункі” отримуєте листівку зі сценарієм основного мобу. Реквізити: Книга в твердій обкладинці, посвідчення особи. Погода: Моб відбудеться за умови якщо не буде дощу.
#157 |
Фанат
Повідомлення: 402
|
![]()
буде хтось сьогодні?
#158 |
Юзер
|
![]()
Ну чому сьогодні... Так хотів піти, а саме сьогодні не виходить... Ну що за напасть...
#159 |
Писатель
Повідомлення: 277
|
![]()
Найкращий флешмоб - звичайно спонтанний
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Писатель
|