![]() |
|
View Poll Results: Всі з Шешор везуть купу позитивних емоцій, а Вітя цероз печінки і запухшу морду! | |||
Так, їду. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 64.86% |
Ні, не їду. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 35.14% |
Ті, хто голосували: 37. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
|
![]() |
#1 | |
Фанат
Повідомлення: 587
|
![]() Цитата:
ЗІ це не те, шоб я там шось, мені от теж не сподобалось, але з інших причин, ніж тут написано.
![]() |
![]() |
#2 |
Писатель
Адреса: Wellington, New Zealand
Повідомлення: 218
|
![]()
Joe, это ествественно, что сколько людей, столько и мнений
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
Адреса: Shitswille, UA
Повідомлення: 2,330
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
Були причини, які радували, були, які не дуже. По порядку. 1. Прикол всього дійства. Всі шукали Артура. 2. Вода - доволі купабельна (якщо на порогах, а не на пляжі шириною в 2о метрів і к-тю відпочиваючих 1-3 сотні) 3. Спека - жах. Виганяла з палатки приблизно в 8-9 ранку. Назад поверненя лише коли жара спаде - 5-6 вечора. 4. Товар - а чого іншого було чекати ![]() ![]() ![]() 5. Майстер класи - хм... я некомпетентний. В жару не було кайфу навіть їх дивитись. 6. Сашко Лірник - ріспект і уважуха. Лише заради нього туди був сенс приїхати. (Хто не знає, це сучасний казкар). 7. Сміття - менше ніж біля книжки під час культ-массових. Набагато менше. 8. Музика - сподобалось 70 %. Було б більше(до 95 %), якби не Харків Клезмер бенд (здається так) - в них дуже хотілось запустити помідоркою. Однак, це я про власне, суб"єктивне. Нажаль, ті, заради кого туди їдеш, будуть лише сьогодні - Мего ПеркаЛаба та Мего ДахаБраха... А я вже на роботі.... Жаль. 9. Театр - я некомпетентний. Спробував переглянути в суботу. Нічого не зрозумів і зрозумів. що ще не доріс. ![]()
![]() |
![]() |
|
|