![]() |
![]() |
#211 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
Я погляжу через полгода на вас, когда ваши возбуждение и интерес к этому спадут. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Фанат
|
![]()
Подивись, перші пів року вже позаду. Я не випендруюся, і доводжу не щось, а свою точку зору. І з твоїх слів, ти хочеш сказати, що доросла(сХе) людина якій наприклад 45-50 років випендрується?! Не думаю, що досвід скажем так цілого життя є випендрюванням.
![]() |
![]() |
#215 | |
Гигант мысли
Адреса: Вишенка
Повідомлення: 907
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#216 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Фанат
|
![]()
Такі принципи людина приміняє тільки, якщо це потрібно їй самій, частіше всього відмовляючись не повністю, а частково, що залежить від самої людини. І якщо людина робить це саме покладаючи це на себе, то вона обирає це сама. сХе лише показує можливі варіанти між вибором того чи іншого, що впливає на огранізм людини.
![]() |
![]() |
#218 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Фанат
|
![]()
Мені в цьому допоміг мій батько, частово десь на 50% він направив мене на цей шлях. Я не кажу, що це круто - я кажу, що це чудово, для самої людини і її організму, я кажу що я стрейт лише для того, щоб було видно, що є такі люди які можуть відмовитись від такого, обрати інший(важчий) спосіб життя, який їм 100% допоможе розібратися у собі і в оточуючому їх світі, натренувати силу волі і багато інших позитивних якостей.
![]() |
![]() |
#220 |
Фанат
|
![]()
А ти хіба не знаєш, що у наш час досить велика(і як на мене сумна) статистика того, скільки підлітків і молодих людей ідуть у монастирі і як на мене просто ламають і викидають своє життя.
![]() |
![]() |
|
|