![]() |
|
View Poll Results: Всі з Шешор везуть купу позитивних емоцій, а Вітя цероз печінки і запухшу морду! | |||
Так, їду. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 64.86% |
Ні, не їду. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 35.14% |
Ті, хто голосували: 37. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#211 |
Гигант мысли
|
![]()
Хтось купляв диск з гуртами? а то я затупив. там виступали "Maraca" - це ппц, вони просто боги,особливо вокал. У дівчини діапазон , мабуть, октав з 5 ! вона жгла нереально) буду дуже вдячний, якшо хтось перепише диск або кудись викладе.
по фесту: Фак,це був мєгажир) дуже радий, шо поїхав) все було кайфово,тіки "Police" інколи діставали.)(c) Legol@s
![]() |
![]() |
#212 | |
Ветеран
|
![]()
в том самом. хреновая работа организаторов.
![]() Цитата:
![]() обменяю на "Тайстру Чугайстру" Бурдона!
![]() |
![]() |
#213 |
Юзер
Повідомлення: 37
|
![]()
кароче написало атчед вкаонтахте в заметках
1 сильно личный атчед палучилсьо 2 многа букав- сюда не пускаед друзья могут почитать теаден спатке буду за все пять дней |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Banned
Адреса: Shitswille, UA
Повідомлення: 2,330
|
![]()
хорошЫй атчиод! читалсмиялсо
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Юзер
|
![]()
Понравилось!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Юзер
Повідомлення: 43
|
![]()
в цілому мені жахливо сподобалось))))
трохи напряжно з такою спекою, але то дрібниці. контингент просто суперовий. я не очікував, шо буде все так культурно та інтилігентно... їдучи на Шешори, я думав, що етно - це зовсім не моя музика. хорові колективи такими й залишись, а от інструментальні дуже навіть сподобались.... в перший день сподобались folk now - не дивлячись на акустичність інструментів - досить драйвово. поляки (сільський квартет) - дещо менше, але оригінально та зі смаком. Нуру - перша половина виступу взагалі супер, а от потім втомили Мартові - непогано, але, порівняно з попередніми гуртами, якось одноманітно.. принаймі мені так здалось... коротше, я їх ше послухаю Другий день сподобався менше, але теж непогано. гурт перед полікарпом грали ледве не класику, тож досить приємно звучало Полікарп - непогано, веселенько... Марака..... я не впевнений, що це саме той формат, який має бути для цього колективу... під таку музику важко відриватись чи танцювати... але це чиненайкращий психоделічний колектив, який я чув. музика реально викликає якісь почуття. б"є по голові, так сказати.. особливо вставила композиція, де вокалістка таким жахливим голосом шепотіла... ото взагалі........ як на мене, фест вдався.... + там ше було шо подивитись вдень, чого ми бачили досить мало.... тож респект фесту))))
![]() |
![]() |
#217 |
Юзер
|
![]()
дуже печальна історія з хлопцем, який потонув(((((((((((
![]() |
![]() |
#218 |
Юзер
Повідомлення: 37
|
![]()
таки да
я слышал слухи что он нашелся и злой сом не при чем это правда? буду благодарен за инфу, а то серьезна жалко |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Юзер
|
![]()
товарищи, вроде, видели, как его достали...((
![]() |
![]() |
#220 |