![]() |
|
View Poll Results: Всі з Шешор везуть купу позитивних емоцій, а Вітя цероз печінки і запухшу морду! | |||
Так, їду. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 64.86% |
Ні, не їду. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 35.14% |
Ті, хто голосували: 37. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#291 | |
Писатель
|
![]() Цитата:
![]() Правда назад вдощ прийшлось пиляти аж 6 годин,— змок і змерз але все круто!!!! Народ закаляйтесь, не пийте і не їжте, і не вживайте якось інакше всяке лайно, що псує наше здоров’я. Довше проживем - більше побачимо! Респект тим, хто гарно поводився, помічав усі туалети та урни, не бухав до безпамятства, не забува, що фест саме для тих хто хотів його бачити. Далі буде... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Писатель
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | ||
Ветеран
Адреса: Wawa
Повідомлення: 2,342
|
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() Цитата:
а трынс ![]()
![]() |
![]() |
#294 |
Писатель
|
![]()
Якраз Вінницька обл. Рада прцювала на порядок краще ніх Немирівська і немирівські служби. От з боку Районних служб і були спасателі і комун служби і недолікипро які згадували. Робіть висновки тепер. Але маю надію Обл. рада роздасть те що є у кожної прекрасної особи тим хто "заслужив". Інакше кажучи роздача "на горіхи" почнеться тут в той самий момент коли столичні медійники рознесуть по городам і селам новини і критичні статі про здійснення і благоустрою фесту - от тод побачимо.
Не забуваємо що за усім стоять гроші, яких ніколи невистачає. ![]() P.S. Усі дурниці від глупості. P.S. Чисто там де не смітять |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Ветеран
|
![]()
Знав-знав, та й забув
![]() В Макса ![]()
![]() |
#296 | |
Юзер
Повідомлення: 37
|
![]() Цитата:
но сильна уж жалка шатские озера наша територия хотяб не заповедник + я почти уверен что волынская область менее продвинутая в таких вопросах чем винницкая- организация получиццо еще хуже, а людей чуствую с каждым годом все больше я за киев |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Юзер
Повідомлення: 37
|
![]() Цитата:
и у него было два идентичных фотига ме казалось что то никаны, но чесна у мну тада была такая эйфория что это было последним на что я обратил внимание ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#299 |
Писатель
Адреса: Wellington, New Zealand
Повідомлення: 218
|
![]()
Мимо кассы - меня и так почти все знают
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Гуру
Адреса: .....
Повідомлення: 5,009
|
![]()
Скажите, а действительно ли проблема с мусором была такой острой? Тоесть, неужели урн было настолько мало, что люди просто вынуждены были сорить там, где пребывали в момент обнаружения у себя ненужных вещей?
![]() |
|
|