Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Музичний розділ

Закрита тема

Опції теми Опції перегляду
Старий 12-10-2008, 14:27   #1
Aridan
Юзер

Aridan's Avatar

Адреса: на своей Луне
Повідомлення: 37
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від flo Переглянути допис
я бля тупо в шоке...был готов к "охуенному" звуку....но к такому 0_о...ето просто пиздец...на сцене небыло слышно НИЧЕГО.
очень разочарован выступлением...технические проблемы и каловый звук сделали свое дело,не дав нам выступить даже на 40 % наших возможностей...
ребята,все те которие приходили нас потдержать,огромное вам спасибо и я приношу свои извенения что так ужасно выступил..ето я говорю лично от себя....
На сцене было слышно всё, разве что бас временами пропадал, я думаю технические проблемы не очень повлияли на наше выступление в целом, а выступили мы как по мне хорошо и на самом деле я рад. насчет 40% полный чес, не будем се набивать цену, мы выступили настолько насколько мы были готови и нечего прибеднятся и спихать всё на звук и на апаратуру, звучание групп в большей степени зависило от самих музыкантов, поэтому давайте не будем....
Старий 12-10-2008, 15:12   #2
Last_hero
Писатель

Last_hero's Avatar

Адреса: Винница, полутехо
Повідомлення: 297
Send a message via ICQ to Last_hero
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Aridan Переглянути допис
...поэтому давайте не будем....
а если будем, то давай

In music we trust...
Last_hero не на форумі  
Старий 12-10-2008, 16:08   #3
B.E.S.
Гигант мысли

B.E.S.'s Avatar

Адреса: Чуєш, є якісь кишинькові гроші? Як немає? Ану пострибай! Ти що пацюк? А що це в тебе за ланцюг?
Повідомлення: 820
Send a message via ICQ to B.E.S.
За замовчуванням

емс...почнем з кращого. Ітак..реально велике дякую тим хто вклав багато сил та нервів в організацію цього дійства...
Бланіка: ну як сказати. зі звукам вам пощастило краще.але не моє..не пре.. і ще..в одній із ваших пісень, тупо момент нагло стирений із As I Lay Dying - seperation (імхо)
Мрія: сподобалась 1 пісня..дівчина з ароматом джазу. також мабуть не моє.. трохи у вас комерційна діяльність..але молодці
Suicide Danceclub: ну чуваки ви все самі знаєте). Хочу подякувати тому кого не було з вами..це Гота..я думаю він вклав у вас багацько.. всім спс.. ДісясЙайка..)))
ВЧ: емс..шо можу сказати..як на мене..то ніяк..
Tomorrow Never Comes: молодці чуваки.. так тримати... дай вам бог завжди якісного апарату)
Д.І.О.: я був задоволеним їхнім виступом на комуняк фесті.. намано чуваки лабають... жаль вчора з пердіжом не повезло... ну нічьо..буває..

дякую за слемоватий мош..).. хоча було мало народу.. ну нічьо..було кльово... особливо під таку музяку)

тепер трохи про мінуси:
звук - ноу коментс
трошки не вдало з самою організацією фесту. Не сподобалось відношення до людей котрі не придбали квиток завчасно. я розумію шо вже не було куди..але...

а і ще.. не побачив того сюрпризу приємного якого обіцяли..чи мож я провтикав.. а мож це хтось заліз в апарат і його трохи скукожив?..

коро4...як не як..але спс..
B.E.S. не на форумі  
Старий 13-10-2008, 17:35   #4
Kurt_Cobain
Юзер

Повідомлення: 14
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від AndRey Wild Cat Переглянути допис
Послухав я сабж... і не вловив де саме?
Я щось також не можу вловити де саме...чи то він нас так слухав... чи то просто підколоти вирішив

Мені більше сподобалось, коли Мрія почала грати пісеньку з реклами (непам'ятаю як називається), а WC на Нірвановські теми наклали скрім, чи може то у них стиль такий просто...
Kurt_Cobain не на форумі  
Старий 13-10-2008, 18:28   #5
Teoden
Старожил

Teoden's Avatar

Повідомлення: 3,258
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Kurt_Cobain Переглянути допис
Я щось також не можу вловити де саме...чи то він нас так слухав... чи то просто підколоти вирішив

Мені більше сподобалось, коли Мрія почала грати пісеньку з реклами (непам'ятаю як називається), а WC на Нірвановські теми наклали скрім, чи може то у них стиль такий просто...
не там риальнэ вступление адно была нагла стыбзино из рейп ми или маладова духа
Teoden не на форумі  
Старий 13-10-2008, 22:56   #6
VillY
Читатель

VillY's Avatar

Повідомлення: 121
За замовчуванням

Цитата:
Культурные явления не повторяются, а явно пиз---са Возможно они далекие родственники Курта Кобейна с его генами
знаешь что я тебе скажу... В нашей группе Нирвану никто не слушает...и я в том числе.. Правда не спорю возможно пару песен слышал.. но скажу это не моё...
Кроме этого... есть 7 нот!!!... и яебу сколько песен!.. Поэтому вполне возможно, что не аккорды, а сам муз. рисунок песни похоже на какую-то песню... и хуй сним.. Я ведь не говорю что у Бланики тупо все мелодии очень похожи на саундеки из фильмов, и что вокал тупо Гавно!.. хотя если забрать вокал и взять нормального вокалиста, то вполне реально что группа подниметься на уровенЬ!
Старий 13-10-2008, 23:11   #7
koldun
Ветеран

koldun's Avatar

Адреса: inside the Nine...
Повідомлення: 2,478
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від VillY Переглянути допис
знаешь что я тебе скажу... В нашей группе Нирвану никто не слушает...и я в том числе.. Правда не спорю возможно пару песен слышал.. но скажу это не моё...
Кроме этого... есть 7 нот!!!... и яебу сколько песен!.. Поэтому вполне возможно, что не аккорды, а сам муз. рисунок песни похоже на какую-то песню... и хуй сним.. Я ведь не говорю что у Бланики тупо все мелодии очень похожи на саундеки из фильмов, и что вокал тупо Гавно!.. хотя если забрать вокал и взять нормального вокалиста, то вполне реально что группа подниметься на уровенЬ!
какую ты ловкую контратаку произвел )))

вообще я думаю, чт осравнение с той или иной именитой группой - это лишь комплимент ))
koldun не на форумі  
Старий 13-10-2008, 21:03   #8
Kurt_Cobain
Юзер

Повідомлення: 14
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Teoden Переглянути допис
мну уже не пред
я нипрагрессивен

паходу нас забаняд)

ну или вариант пачистить флюд
Ладно замяли тему, а то уже надоело....Просто меня реально как фаната Нирваны задело...Я не щитаю, что ето нормально, что люди пытаются заработать себе признание на славе других людей...тупо ето все...сори за флуд
Kurt_Cobain не на форумі  
Старий 13-10-2008, 21:20   #9
koldun
Ветеран

koldun's Avatar

Адреса: inside the Nine...
Повідомлення: 2,478
За замовчуванням

Цитата:
Ладно замяли тему, а то уже надоело....Просто меня реально как фаната Нирваны задело...Я не щитаю, что ето нормально, что люди пытаются заработать себе признание на славе других людей...тупо ето все...сори за флуд
дружыще, ты слышал что нибудь про Amen-Break ?

это абсолютно нормально, если кусок чьей то песни похож на кусок чьей-то песни, ты хочешь сказать что твоя группа более оригинальна?
koldun не на форумі  
Старий 13-10-2008, 21:41   #10
CheБурашка
Юзер

CheБурашка's Avatar

Повідомлення: 32
Send a message via ICQ to CheБурашка
За замовчуванням

Цитата:
Мені більше сподобалось, коли Мрія почала грати пісеньку з реклами (непам'ятаю як називається)
е-е-е...з якої-такої реклами?)) ти скажи, шоб нам знати з кого лаве рубити!!)) Доречі, панове, ви були свідками останнього концерту "Мрії" у такому складі. Чи буде проект розвиватись і іти далі невідомо.
CheБурашка не на форумі  
Закрита тема

Posting Rules