![]() |
|
![]() |
#1 | |
Юзер
Адреса: на своей Луне
Повідомлення: 37
|
![]() Цитата:
![]() |
#2 |
Писатель
|
![]()
![]() |
#3 |
Гигант мысли
|
![]()
емс...почнем з кращого. Ітак..реально велике дякую тим хто вклав багато сил та нервів в організацію цього дійства...
Бланіка: ну як сказати. зі звукам вам пощастило краще.але не моє..не пре.. і ще..в одній із ваших пісень, тупо момент нагло стирений із As I Lay Dying - seperation (імхо) Мрія: сподобалась 1 пісня..дівчина з ароматом джазу. також мабуть не моє.. трохи у вас комерційна діяльність..але молодці Suicide Danceclub: ну чуваки ви все самі знаєте). Хочу подякувати тому кого не було з вами..це Гота..я думаю він вклав у вас багацько.. всім спс.. ДісясЙайка..))) ВЧ: емс..шо можу сказати..як на мене..то ніяк.. Tomorrow Never Comes: молодці чуваки.. так тримати... дай вам бог завжди якісного апарату) Д.І.О.: я був задоволеним їхнім виступом на комуняк фесті.. намано чуваки лабають... жаль вчора з пердіжом не повезло... ну нічьо..буває.. дякую за слемоватий мош..).. хоча було мало народу.. ну нічьо..було кльово... особливо під таку музяку) тепер трохи про мінуси: звук - ноу коментс трошки не вдало з самою організацією фесту. Не сподобалось відношення до людей котрі не придбали квиток завчасно. я розумію шо вже не було куди..але... а і ще.. не побачив того сюрпризу приємного якого обіцяли..чи мож я провтикав.. а мож це хтось заліз в апарат і його трохи скукожив?.. коро4...як не як..але спс.. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Юзер
Повідомлення: 14
|
![]() Цитата:
Мені більше сподобалось, коли Мрія почала грати пісеньку з реклами ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Старожил
Повідомлення: 3,258
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Читатель
Повідомлення: 121
|
![]() Цитата:
Кроме этого... есть 7 нот!!!... и яебу сколько песен!.. Поэтому вполне возможно, что не аккорды, а сам муз. рисунок песни похоже на какую-то песню... и хуй сним.. Я ведь не говорю что у Бланики тупо все мелодии очень похожи на саундеки из фильмов, и что вокал тупо Гавно!.. хотя если забрать вокал и взять нормального вокалиста, то вполне реально что группа подниметься на уровенЬ!
![]() |
![]() |
#7 | |
Ветеран
Адреса: inside the Nine...
Повідомлення: 2,478
|
![]() Цитата:
вообще я думаю, чт осравнение с той или иной именитой группой - это лишь комплимент )) |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Юзер
Повідомлення: 14
|
![]()
Ладно замяли тему, а то уже надоело....Просто меня реально как фаната Нирваны задело...Я не щитаю, что ето нормально, что люди пытаются заработать себе признание на славе других людей...тупо ето все...сори за флуд
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Ветеран
Адреса: inside the Nine...
Повідомлення: 2,478
|
![]() Цитата:
это абсолютно нормально, если кусок чьей то песни похож на кусок чьей-то песни, ты хочешь сказать что твоя группа более оригинальна? |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Юзер
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|